Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ирка, бяла ряпа не знам как е на английски, но рецептата е простичка - просто издълбаваш ряпата и в дупката слагаш лъжица мед и после отделеният сок се пие по 1 лъжиа няколко пъти дневно. Може 2-3 пъти да се слага мед - докато има сок в ряпата   bouquet

# 76
  • София
Ирка, бяла ряпа е turnip
Дано мине бързо!

При нас родителската също мина. Събирахме по 80 лв. И ние се оказахме без торта за РД, наложи се да я пожертваме на фона на това, че учителката се опита да ни убеди изобщо да не се празнуват РД на децата  Rolling Eyes
После ще доппиша...

# 77
Рецептата за кашлица не е ли с черна ряпа!?

Змейко, да са ти живи и здрави християнчетата.

Руми, защо чак толкова крайни мерки? Защо пък да не се празнува РД в ДГ?

Люба, да ти е на късмет новата работа!

За допълнителните занимания, при нас няма месечна или годишна такса. Всяко посещение се заплаща по 1.50лв в началото на следващия месец, само ако детето е присъствало. Ако отсъства от ДГ или просто не пожелае да влезе в час, не му пишат присъствие и не се плаща.

# 78
  • София
Добро утро! Нищо, че изглежда като привечер. Но все пак утро, едно от онези, които ми се изка да прекарамв леглото с чаша ирландско кафе  с "Дневниците на вампира" Mr. Green

Мими,  Heart Eyes приятно ми стана, че си се впечтлила така от аватара ми. Сложих го да ми на помня, че всяко нещо си има край...колкото и красиво да е.

Миленка, да са ти честити християнчетата! Чакам снимките.

А н и, да ти кажа, засипаха ни със сума аргументи (някои от които откровено си противоречаха). В крайна сметка останах с впечатление, че истинските причини са две: едно, че искат да облекчат финансово родителите, другото - май не им се занимава с тези допълнителни ангажименти.

Шуши,  Hug радвам се, че се появи!

Люба, силно стискам палци новата работа да е точно каквото искаш  Hands Thumbsup

# 79
Добър ден,
приятно съм изненадана тази сутрин от вас!   bouquet

Люба радвам се за новата работа, дано ти допадне, но дано и мъжа ти си намери, че човек като се отпусне и все по трудно му се завръща в работните редици. А ти изобщо ще се прибираш ли?  Mr. Green Много се зарадвах и аз на дългия ти пост, продължавай все така и може да дочакаме преди абитурианската темите за нашите деца  Sunglasses

Времето е ужасно тягостно и сутринта като видях колко е тъмно хич не ми се ставаше, колата ми взе да създава проблеми от студа..моля се да не ме остави защото ми е много важна.

Руми и на мен ми направи силно впечатление аватара ти от както го смени и аз го възприемах по същия начин по които го описваш!

Аз да споделя, че бях на среща в петък и имах приятна емоция, която отдавна не бях изпитвала  Embarassed и се вкарах в мисли  Blush които отдавна бях заровила в съзнанието си. Но е хубаво да има такива емоции, да ти покажат че си жива все още, два дена съм усмихната...и с много странни мисли в главата. Party

Ирка дано се укроти кашлицата, радвам се че се разписваш!
Дайте и малко снимки на тези бебоци, стига само мерки!

Пожелавам седмица само с положителни емоции!  bouquet

# 80
Добър ден!

Да взема и аз да се разпиша.

Миленка, честито християнче. Моля те непременно пусни ни снимки от това хубаво събитие.
Стефан още не е кръстен, защото бая тежи и не искаме да мъчим кръстницата. Предполагам, че другата година ще го кръстим, когато вече си седи на краката.

Люба, честита нова работа.  Hug Дано колегите и шефовете да са готини, заплащането да е добро и дано Асен  да те последва и скоро и той да си намери работа.

Galiushana -  Grinning много се радвам за "приятните ти емоции". Дано да имаш повече такива.  Peace

Икра, дано по скоро оздравеете.

И на Ралица родителската среща мина, но ние я пропуснахме, че с 2 деца не се седи мирно и тихо.
Събират ни по 50лв. За РД не знам какво са решили, но и аз съм против носенето на торта в детската Досега Ралица не е празнувала РД в детската
Заниманията ни са много а Ралица изяви желание за всички. Все пак ще ги изброя, футбол, карате, художествена гимнастика, приложни занимания, английски, спортни и латино танци, народни танци, плуване, мажоретки ?!?- и това го има -  май това бяха
Всичко е по 20лв. на месец, плуването е 22лв. Всичко е на територията на ДГ. Има и някакви намаления при по- малко посещения, но са различни за всеки курс и не ги помня как са.

В петък и двамата ми се разсополивиха, но Ралица само с есберитокс и мина за един ден, но Стефан е все още със сополи и нещо като разстройство, предполагам че пак виновник са зъбите, защото много се лигави и е нервен, нощем проплаква на сън и трудно спи.

Засега ви казвам чао, че Стефан си чака обяда
Ще гледам скоро да донапиша разказа си
Лек ден   bouquet

# 81
Ехо, здравейте.

Ето ме набързо. На нова работа съм, на майна си *****. Много време ми отнема да стигна и да се върна. За впечатления - още не мога да кажа, ту ми харесва, ту не.. Като отявлена консерва, с всяко нещо свиквам бавно, все си искам мойто си, познатото....

Яяяя, Галя имала любовни трепети, ура! Simple Smile))))))

Ние сме.. кво да ви кажа... добре?... Ми не съвсем, ама се оправям. Майка ми почина през август, една седмица след това трябваше да започна на новото място.. не бях имала подобни изпитания на куп през живота си, ама кво да се прави.. така се става човек. Сдухан и тъжен човек. Шегувам се. Емоциите са на талази и моменти, така че гледам повечето ми моменти да са по-оптимистични.

Та тази година ми е най-ужасната в живота /до сега/ и за това не пиша тъй активно и хумористично.

В нашата детска ни взеха по 40лв. на две равни вноски в два поредни месеца, като 20лв. от тях са за учебници. Интересно как учебниците за една и съща възраст струват различни пари... Ние сигурно ще имаме притурка играчка по примера на редица списания. Ама това родителите много лудии, ейй, много луди... Съчуствам на учителките от нашата група не защото се занимават с деца, а защото им се налага да се занимават с родителите на тия деца... Не мога да навлизам да ви разкажа подробно....

Мартин ще го записвам на футбол. Никола на Таня за малко да дойде в нашата група, ама нейсе... Дано стане де, ще видим.

Змейко, честити християнчета сладурчета!

Ще пиша пак, на често, но по малко Simple Smile)))

# 82
Дени, моите съболезнования за майка ти! Успех на новата работа и дано по скоро да ти легне на сърце. Но пък точно от тебе няма как да стане Сдухан и тъжен човек! Просто няма начин!

# 83
  • София
Дени, много съжалявам за огромната ти загуба! Трябваше да влезеш и да споделиш...  Sad
Теб и много други не-разписващи се мяркам във ФБ от време на време, а понеже аз съм от малкото Laughing не-долюбващи го... Crossing Arms, не мога да кажа че съм в час със случващото се...
Дано черпиш много сила и намериш още повече утеха в любимите ти същества... И дано е вярно, че времето лекува... Sad
Любе, много се радвам за новото начало. Все на хубаво да вървят нещата във вашата къща, че и още по на хубаво. Heart Eyes
Предай моите съболезнования на болното ни майче... Дано и е писано само хубаво оттук нататък. Sad Praynig Rolling Eyes

змейке, честити ти моми християнки! Живи и здрави, и все така прекрасни и радващи те. Hug

гале, много се радвам и за теб! Само така! Hug

От нас какво интересно да ви кажа? Растат, хитреят, щуреят. Вели все така си ходи (с голям кеф Grinning) на логопед, има някакъв напредък, на дг ходи една седмица, на следващата е на болнично лечение у дома #Cussing out, сестра му обикновено "намазва", но какво да се прави. На родителска ходих и аз, олекнах 22 лв за "учебници", 10 за играчки  Crazy, наслушах се на празни приказки и хубави (неосъществими) идеи и планове, лошо ми стана от полагаемите им в дг количества храна ooooh!, и от доста други неща... Но, както казва една много добра моя приятелка - за толкова пари, толкова. Rolling Eyes

Ето и бандюгите, не съм им пускала скоро снимчици тук:
Девойката и баткото на новата ни селска придобивка - чисто нова детска площадка, на която бързаме да се увековечим, докато някой не е намерил за нужно да я потроши. Rolling Eyes
Пак там.
Вели е малко труден за хващане.

И няколко по - стари:
Ени на ден ден. Laughing
И в свои води.
Братче и сестриче. Този камион ни е от Дени Mr. Green, подарък от второто ни Коледно парти - 2007г, ако не се лъжа и още е жив!!!
Вели с коза. Grinning Ени с ланеца на тати. hahaha
И още една снимка - уникат - двамината заснети заедно. Mr. Green Ето още една такава.
И ако някой още се двоуми за второ, агитационен матрИал: Моя милост с една много скъпа на сърцето ми бебка, на нейната Погача, вчера. Heart Eyes

Хайде, дано повлеча крак на тема снимки. Grinning

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 15:11 от ღолчеღ

# 84
Дени и от мен съболезнования  Hug съжалявам за загубата ти..Дано Марти е добре и новата работа да ти пасне  Peace
Миленка честити ти християнки и без снимки няма да мине  Grinning
Уна-направо се облещих  Rolling Eyes и завидях за избора....
Разгледах и на Олчето снимките,много са хубави. Flutter
И аз не съм фен на ФБ,ама заради приятелки дето са надалеч,какво да се прави...
Галя ме развесели с нейните трепети,вече не ги помня моите..

# 85
От къде да започна? Толкова време не ми се е случвало да има толкова за писане...Започвам с децата:
Миленка,честити ти християнски момичета! Да са винаги закриляни! И аз като другите съм на опашка за снимки Grinning Да я видим колко пък  е голяма тази Белослава Grinning А за дрешките-няма за какво да ми благодариш,не е като да стават на моите момичета Laughing Но благодарност изисквам-в снимки-по много и на често!
Олче,ееее,вчера си мислех за теб,че се изгуби.Много се радвам,че Вели има напредък-завърти ли се веднъж колелото,после тръгва лесно колата. Ени е много голяма Shocked Аз все очаквам едно бебенце да видя,а то си е вече момиченце,което си играе с батко си даже.
Виждам,че на всички ви искат пари в ДГ.Елла е в предучилищна тази година,нищо не искат да се плаща.Ходи от 9 до три -така е и в училище-закуска вкъщи,за обяд плащам по 2.1 на ден.Но пък не предлагат никакви допълнителни занимания и спортове.Разбрах от една майка,че наблизо има балет в петък и смятам да опитам-нещо от рода на 2-3 паунда било,така че е ок.Може би е време да се разтърся и да я запиша на нещо-това дете е страшно активно и има огромна нужда.Още повече,че е инатливичко /дисциплина е спортът/ ,изисква много внимание и занимания.Миа е по-лесна за момента,занимава си се самичка и е тиха.
Благодаря ви за съветите и за снимката,Руми!  bouquet  Hug Елла ходи на училище,добре е,само много кашля /тук кашлицата не е извинение за оставане вкъщи,ужас е с тези отсъствия,голямо преследване/.Честно казано чакам с голямо нетърпение ваканцията след две седмици да поостанем вкъщи.Въпреки че забелязах,че през седмицата едва ги будя сутрин,но дойде ли събота и неделя,скачат в ранни зори  Naughty

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 16:16 от ira_d

# 86
Продължавам тук,че след определен ред много ми "скача" страницата.Пък нали съм един велик компютърен гений,не знам как да се справя с това.
Дени,като минала през това,много,много ти съчувствам! Hug Знам колко ужасно трудно е в началото,как се опитваш да намериш смисъл в живота-нищо,че той е пред теб,пред очите ти.С майките ни си отива цял един живот-детството ни,дома ни,спомените ни,всичко сигурно и "вечно". Но с времето става по-леко.Не мога да те излъжа,че ще спре да ти липсва. Но аз вече го приех-поне в повечето дни знам,че я няма...Има и тежки,но са по-рядко,първата година ми беше ад.Само празниците...
Надявам се,че ведрата ти същност ще ти помогне да се справиш.

И на отделен ред:
Галеееееееееееее Laughing Hug  А честити ти...хмммм...приятни емоции след брака.Да се повтарят често и много да си заслужават!Разбира се,че си жива,млада и точно това трябва да правиш-да излизаш и да ходиш по срещи.И след срещите-да обичаш отново Wink
Това е засега от мен.Отивам да готвя,че Петър днес ще си дойде към 8-празник ви казвам.
А като говорим за време...от две седмици вали целодневно и е мрачно #Cussing out Поне не е студено.

# 87
Дени приеми и мойте съболезнования!
Много повече положителни дни в новата работа!

Честити християнчета на мама Змейка!
Олче страшно ми харесаха вашите снимки, и аз да кажа ,че очаквах бебенце в количка, а тя... боже как лети времето само си играе с батко вече. Много радост да ви носят страхотни са!

Благодаря за пожеланията към мен, а на Ирка за отделния ред също, но момичета търсенето продължава и днес и утре даже  Embarassed е не мисля с всички да стигам до емоции, то така се случи първия път само  Twisted Evil ако има нещо за разказване ще казвам, аз не съм от тези дето си траят  Mr. Green
Програмата ми нещо се понапълни 4 дена от седмицата имам танци и се опитвам да съчетавам нещата, но докато има кой да е с Мариса ще се възползвам максимално, че като си бяхме двечките имаше само чатове по нощите.  Crazy

# 88
Гале, търси,търси, както се казва-много жаби трябва да целунеш преди да срещнеш принца Grinning А междувременно можеш и да се позабавляваш Wink

# 89
Ха ха, това със жабите ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт