приятно ми стана, че си се впечтлила така от аватара ми. Сложих го да ми на помня, че всяко нещо си има край...колкото и красиво да е.
радвам се, че се появи!

които отдавна бях заровила в съзнанието си. Но е хубаво да има такива емоции, да ти покажат че си жива все още, два дена съм усмихната...и с много странни мисли в главата. 
Дано колегите и шефовете да са готини, заплащането да е добро и дано Асен да те последва и скоро и той да си намери работа.
много се радвам за "приятните ти емоции". Дано да имаш повече такива. 
))))))
)))
, не мога да кажа че съм в час със случващото се...

) на логопед, има някакъв напредък, на дг ходи една седмица, на следващата е на болнично лечение у дома
, сестра му обикновено "намазва", но какво да се прави. На родителска ходих и аз, олекнах 22 лв за "учебници", 10 за играчки
, наслушах се на празни приказки и хубави (неосъществими) идеи и планове, лошо ми стана от полагаемите им в дг количества храна
, и от доста други неща... Но, както казва една много добра моя приятелка - за толкова пари, толкова.
Ени с ланеца на тати. 

съжалявам за загубата ти..Дано Марти е добре и новата работа да ти пасне 

Да я видим колко пък е голяма тази Белослава
А за дрешките-няма за какво да ми благодариш,не е като да стават на моите момичета
Елла ходи на училище,добре е,само много кашля /тук кашлицата не е извинение за оставане вкъщи,ужас е с тези отсъствия,голямо преследване/.Честно казано чакам с голямо нетърпение ваканцията след две седмици да поостанем вкъщи.Въпреки че забелязах,че през седмицата едва ги будя сутрин,но дойде ли събота и неделя,скачат в ранни зори
Знам колко ужасно трудно е в началото,как се опитваш да намериш смисъл в живота-нищо,че той е пред теб,пред очите ти.С майките ни си отива цял един живот-детството ни,дома ни,спомените ни,всичко сигурно и "вечно". Но с времето става по-леко.Не мога да те излъжа,че ще спре да ти липсва. Но аз вече го приех-поне в повечето дни знам,че я няма...Има и тежки,но са по-рядко,първата година ми беше ад.Само празниците...
А честити ти...хмммм...приятни емоции след брака.Да се повтарят често и много да си заслужават!Разбира се,че си жива,млада и точно това трябва да правиш-да излизаш и да ходиш по срещи.И след срещите-да обичаш отново 
Поне не е студено.
Препоръчани теми