)
))
/щото в последните и два поста видях ,че умело го прави/-първо щерките й са много чаровни,артистични и суетни/лично съм се убедила/и имат всички заложби да станат балерини/предполагам и останалите необходими/...ама майка им,като е зациклила с тая структура,та им прерязва всичките мераци/щото не ще да стават вятърничави......знам,аз/.И,второ,Ани,тя не знам какви магии прави,ама ако знаеш,как ги тормози студентите...
..Но,след,като съм кандидатствала на незнам вече колко/ама наистина много/места,след като ходих на сума интервюта,се оказа,че във втория по големина град в Бг,се смята за атрактивно и мотивиращо възнаграждение 300-350-макс.400лв.Като с/у тях ти се полага работа по много часове,с не особенно конкретизирани параметри и работно време......и в повечето случаи за Кодекса на труда се не говори изобщо/имам предвид записаните в него право на болнични,отпуск,заплащане на допълнителни часове и работа в празнични и почивни дни,плащане на осигуровки на реална заплата и т.н/.....Та,затова/след трезва преценка на ситуацията/ ,започвам като продавач в голяма верига/сега настъпваща по нашите места/,но там поне всичко е по германски точно...и добре платено/до последно си мислех,че се бъзикат,с обявената сума...или ме пробват дали съм психически устойчива,ама се оказа,че са сериозни/...а,понеже се оказа,че съм изключително ценен кадър и на досегашната си работа/която напоследък направо взе да ми харесва,и която също се явява повече от прилична в сравнение с всичко друго което съм видяла по интервютата/,ще си поработя известно време и на двете места....та да видим в крайна сметка ще оцелея ли/и мъжете вкъщи-също/.В момента усилено обикаляме да си търся и кола с която да се "телепортирам"/ама предвид финасите които можем да заделим в момента,все нещо ми не допадат/,че семейната нещо,явно не ме харесва и аз като и се наканя да я подкарам,все нещо и става......
.Нямаш си на представа колко ти се радвам
...Аз,щото в момента съм в твоето миналогодишно настроение и състояние/или поне предполагам,че е подобно/ и наистина мога само да ти кажа:Браво!За това,че имаш желание за живот,за емоции,за нови тръпки......и за търсенето на принц-а!

Йони ми се видя една голяяяяяма,детенце!!!Видам,че вече играят заедно,занимават се.Моите деца вече наистина играят и аз се родих.По-шумнички са,по-трудно заспиват заедно,повече разхвърлят.Но и никой не ми казва "скучно ми е".
.А и щом заплатата ти е добра,чудесно! Надявам се да ти помогне да излезеш от онази "Галена" дупка.А и другият фактор да се поокопити и огледа повече.
Препоръчани теми