Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Дени, съжалявам за загубата ти! Flowers Rose

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 17:54 от Daniele

# 91
Ира  Laughing разсмя ме много,  да ще продължавам с търсенето не ми се седи сама...но не смятам да ги целувам всичките  Mr. Green

# 92
Привет и от мен,

Дени, искрени съболезнования за майка ти. Да почива душата й в мир.  Flowers Rose Flowers Rose

Змейко, честити ти християнчета  - да са ти живи и здрави.

Галюшана, много приятни търсения имаш...  Blush

Любе, пиши каква работа ще работиш.

Ние сме на градина, на училище, записах Гери на художествена гимнастика. Вчера й купих цвички  Mr. Green Днес е първото занятие. Иначе доста пари ни събраха - 40 лева за учебници, 10 лева за минерална вода и 20 лева за купуване на играчки за Коледа. Освен това ми се виждат доста скъпи английския и танците - по 3 лева на час, което си е 24 лева на месец. А гимнастиката е много по- добре - 25 лева за половин година.

Аз доста съм се постреснала, защото лятото малко бяхме живнали финансово, ама от септември пак е пустош. Всички около мен се оплакват, че никой не влиза изобщо, какво остава да купува. Струва ми се, че тая зима ще е по-тежка от миналата. Каквото и да ми разправят, че е свършила кризата, животът ми показва точно обратното - задълбочила се е.  Tired

Това е засега от нас. Чета ви най - редовно.

Целувки   bouquet

# 93
  • Пловдив
Дени, приеми и моите съболезнования !

Бел започна наново със задната хрема - още не може да се оправи от вируса на кака си  Cry

Ето и малко снимки от кръщенето за който има малко време

http://zmeikovica.snimka.bg/children/kr-shtene-02-10-2010.539090

Олче, много са порастнали сладурите  Hug

# 94
  • Пловдив
Здравейте и от мен, бързам да се разпиша докато все още не се налага да се представям наново  Grinning)
Дени, съжалявам за загубата ти. От друга страна ти пожелавам да се харесате взаимно с новата работа.
Много са хубави христианчетата на Миленка и на Олчето порасналите деца.
Галя, следваи съвета на Ирка, поне втората му част да се позабавляваш.
При нас лудницата е пълна, опитвам се да бъда идеална майка, но май само го докарвам до Отчаяна съпруга (дано само да беше истина и на външен вид, нямаще да роптая).
Хрисито ходи на градина и има огромна разлика от миналата година, просто е пораснало момичето ми. На нас също ни събраха по 70 лева за учебници и неща за рисуване и тем подобни. Освен това пак сме записани на 3 от 4 форми (не иска и не иска това дете на карате, еи по това не прилича на мен). Освен това за да си запълня и малкото свободно време записах Хрисито и на курс по плуване...ходи вече 1 месец и много и харесва. За второто люпило какво да кажа, хоси на ясли, е от вчера сме болни, но все пак искара 2 седмици (Ураа), явно вирусите са умаломощени тази година. Надявам се до четвъртък да е здрава, за да може аз да се по-упражнявам да правя магии със студентите Grinning))
Останете си със здраве момичета аз отивам на урок по плуване Laughing)
да се покажем и ние за да не ни забравите:
http://www.facebook.com/album.php?aid=29669&id=100000269530639&saved

# 95
Пепи, какви магии правиш със студентите, че не разбрах!?  Grinning

# 96
  • Varna
Дени, моите съболезнования за майка ти! Да почива душата и в мир .
   Ние все още не сме имали родителская но най вероятно скоро и това схте станея иначе учебните помагала вьв Варна са подарак от общината. Бети все още ходи на балет освен това фигурно парзалене /безплатно е при нас/ а в детската театрално изкуство, рисуване и танци офф разбирасе и англииски.
  Малко снимки от нашата почивка http://extazzi.snimka.bg/family/esen-2010.536907
  Змейко, pepsun  много са ви сладки куклите.

# 97
  • Пловдив
Ани, казала съм на Хрисито че уча студентите да правят магии, тъй като няма идея как да обасня на 4 годишно какво е Химията и как се практикува...та това ми дойде на акъла, освен това като я заведох в лабораторията самия декан и показа малко магии  Laughing
Браво на Бетинка за балета, това ми е мечта от миналия век но с нашата структура няма начин...

# 98
Ха,добра Ви вечер!Най-накрая да седна,като бял човек и да се разпиша/децата са по-леглата,мъжът е натирен да гледа мач извън вкъщи/,макар,че сега пък ми е малко зор да пиша,че преди две седмици си ударих лошо средния пръст на дясната ръка,след което ми нагнои в основата на нокътя......и сега въпросният нокът е тръгнал да пада,та съм вирнала средния пръст  и си го пазя/а да знаете,той доста работа вършел,се оказа/
Пепсън-ова,хич да не Ви заблуждава Naughty/щото в последните и два поста видях ,че умело го прави/-първо щерките й са много чаровни,артистични и суетни/лично съм се убедила/и имат всички заложби да станат балерини/предполагам и останалите необходими/...ама майка им,като е зациклила с тая структура,та им прерязва всичките мераци/щото не ще да стават вятърничави......знам,аз/.И,второ,Ани,тя не знам какви магии прави,ама ако знаеш,как ги тормози студентите... Mr. Green...Но,пък на мен не ми е преподавател и мога само да кажа,че е страхотна компания за кафенци,биричка,кино и т.н.....което ме навежда на мисълта,да приканя пак наличните Пловдивски мами/и приходящите/ да вземем да се съберем на нещо от гореизброените  мероприятия......
За моята работа/аз писах,само в резюме миналия път/-дано някой не  си е помислил,че съм си намерила работа по специалността и по-сърце.......щото изобщо не е такова положението Naughty..Но,след,като съм кандидатствала на незнам вече колко/ама наистина много/места,след като ходих на сума интервюта,се оказа,че във втория по големина град в Бг,се смята за атрактивно и мотивиращо възнаграждение 300-350-макс.400лв.Като с/у тях ти се полага работа по много часове,с не особенно конкретизирани параметри и работно време......и в повечето случаи за Кодекса на труда се  не говори изобщо/имам предвид записаните в него право на болнични,отпуск,заплащане на допълнителни часове и работа в празнични и почивни дни,плащане на осигуровки на реална заплата и т.н/.....Та,затова/след трезва преценка на ситуацията/ ,започвам като продавач в голяма верига/сега настъпваща по нашите места/,но там поне всичко е по германски точно...и добре платено/до последно си мислех,че се бъзикат,с обявената сума...или ме пробват дали съм психически устойчива,ама се оказа,че са сериозни/...а,понеже се оказа,че съм изключително ценен кадър и на досегашната си работа/която напоследък направо взе да ми харесва,и която също се явява повече от прилична в сравнение с всичко друго което съм видяла по интервютата/,ще си поработя известно време и на двете места....та да видим в крайна сметка ще оцелея ли/и мъжете вкъщи-също/.В момента усилено обикаляме да си търся и кола с която да се "телепортирам"/ама предвид финасите които можем да заделим в момента,все нещо ми не допадат/,че семейната нещо,явно не ме харесва и аз като и се наканя да я подкарам,все нещо и става......
За ДГ-отпуснаха ни и английски като допълнително занимание.И се оказа,че ще им преподава една моя дружка/страхотен човек,предполагам и преподавател/...обаче дИванетата не щат да го учат/пък и аз съм ги понаучила на доста думички/ и се тръшкат за танци.....та,в крайна сметка май ще трябва да се прежалваме/последна цена-90лв,за цялата учебна година/

Руми,при нас торти не дават само от 1-ви юни,до 1-ви септември....та,да видиш при мен какво обясняване пада,защо единия има торта за РД в ДГ,а другия-няма.....

Миленка,честито Ви християнчета...надявам се да сте останали доволни от ритуала.И,се надявам да се видим/т.е то и за теб се отнасяше,това по-горе с подканянето за срещичка/,преди да съм се разработила.......

Гале,кефиш ме.......ама наистина Peace.Нямаш си на представа колко ти се радвам Hug Hug Hug...Аз,щото в момента съм в твоето миналогодишно настроение и състояние/или поне предполагам,че е подобно/ и наистина мога само да ти кажа:Браво!За това,че имаш желание за живот,за емоции,за нови тръпки......и за търсенето на принц-а!

Олче,Инна,вашите деца са радост за очите ми..... Peace

Дени,моите съболезнования...........няма смисъл да ти казвам колко ми се ще да съм наблизо и да те гушна/че и емотикон удачен няма за да го направя виртуално/,но знам какво е......и знам,че такова нещо не минава......времето си върви,липсата си стои...Тези дни станаха три години откак майка ми я няма..........но,колкото и да се правя на силна-не мога да не си призная,че ужасно много ми липсва...Дано,да има кой да те усмихва и да ти запълва времето с приятни емоции,че да нямаш много време за такива мрачни мисли......И,дано новата ти работа да е по-добра и да ти е по по сърце!

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 23:13 от Анонимен

# 99
Йеее,нашата мама Змейка много красива с този тоалет,пу-пу!!! Бела е  като принцеса-изключително красива бяла рокля,Калинка е много стилна и едновременно весела,дааааа,харесват ми,по мой вкус Wink
На Хриси и Йони снимките са много шарени - страхотни дрешки,Пепи Heart Eyes Йони ми се видя една голяяяяяма,детенце!!!Видам,че вече играят заедно,занимават се.Моите деца вече наистина играят и аз се родих.По-шумнички са,по-трудно заспиват заедно,повече разхвърлят.Но и никой не ми казва "скучно ми е".
Любе,честита работа!! Ще идваме само от теб да си купуваме Mr. Green Не е важно да ти е по специалността,важен е колективът,с който работиш и дали времето минава бързо на работа Grinning.А и щом заплатата ти е добра,чудесно! Надявам се да ти помогне да излезеш от онази "Галена" дупка.А и другият фактор да се поокопити и огледа повече.
Гале,изби рибата с тая жаба Joy

# 100
Ирка, това за жабата е твоя идея аз само намерих подходящата картинка...а ти изби рибата с това Галената дупка...вече си имам и дупка на мое име  Hug Joy Joy Joy Joy Joy bowuu bowuu bowuu

# 101
Жаби,дупки-всичко в твоя чест Mr. Green Laughing  Ама не казваш как минаха срещите тази седмица,а ние тук тръпнем в очакване-нали сега се разказва приказката!

# 102
Ирка ние с теб да си пишем на чат, а? На мен малко ми трябва за да си изпея всичко  Laughing
Точно това си пиша в момента с една приятелка която от близо е запозната с премеждията ми...та имах три срещи до сега и без да искам се получи като в приказката:
Всека жена иска мъж които да е:
приятел за споделяне на душевни терзания, добър любовник, мъж за концерти и театър, такъв които да продължава да се бори за нея всеки ден и най добре ако тези мъже не се познават...нещо такова беше в общи линии.

Та сега си имам трима с различни статуси за мен, но развръзката те първа предстои  Wink

# 103
 Joy
Гале ще ме умориш  hahaha
Змейка и Пепсън имат много красиви девойки пу пу..
Иночка къде е тая интересна люлка?

# 104
  • Varna
 Мимозка, Рибарица хотел парк.

Общи условия

Активация на акаунт