Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Галке,ти си била скрита лимонка Crazy
Ама ти се кефя максимално и ти завиждам Blush

# 106
Галя, айде моля те да разкажеш подробности, че много ми е любопитно  Joy Hug

# 107
Клюкарчици сме си жените ...в природата ни е.
Но не ми е удобно тук да изтипосвам чак подробности, но и в петък и в събота ще събирам още материал за спомените си и за разказване...мойте приятелки  много се забавляват с мен, все пак са с дългогодишни бракове и позабравени такива емоции и да видите как взеха по често да се сещат за мен, да се чуваме...преди ако не им се обадя аз, няма и да звънат за едно как си...ама сега всеки ден...иии какво стана, как мина...лисици сме си жените ясно ми е това.
Радвам се, че се забавлявате с мойте писания и ми се кефите  Blush, но не завиждайте вие пък имате нещо за което аз ви завиждам и което отчаяно искам да имам!
Историята има винаги две страни, но другата страна я споделям в друг подфорум, на вас поднасям само веселата част!

Така че ви разбирам за проявеното любопитство, но не му е тук мястото според мен!

# 108
  • София
Гале, успех тогава в събирането на материал в петък и събота  Peace
Страхотни кукли сте показали на снимката - Елина, принцесите на Змейковица и Пепсън с хубавите тоалети и чаровните физиономийки, напълни ми се душата, дано само не пропускам някой.
Кабранска, Дени, успех в новата работа и хубав колектив ви желая! Убедена съм, че ще бъдете оценени от който трябва. И стискам палци за бързо излизане от онази дупка...
При нас равносметката от понеделнишката родителска среща е 60 лв по-малко - 30 за книжки 6 бр. от системата "Ръка за ръка" и другите за консумативи, играчки, чашки за вода, тоалетна хартия, кърпички (по принцип трябва да ги осигурява градината, но парите стигали за ок 50 процента от консумативите) и боядисването на занималнята, което част от родителите бяха направили със собствени средства.
Английският е 2,50 лв на занимание (3 занимания по 30 мин на седмица, връзва се по 30 лв месечно Whistling), народните танци, латино танците, футболът и приложните изкуства са по около 20 лв месечно. Дейностите са същите като миналата година. Та като гледам цените си варират според населеното място  Simple Smile При нас ще има и плуване в басейна на градината, но все още не е ясно за какви пари и от кога ще почва, Румен иначе каза, че ще ходи да плува Simple Smile и може да отиде на английски, другите неща не го влекат.

# 109
Гале,за чат съм винаги готова-дали за мъже,дали за деца-важното е лаф да става Laughing
Честно казано мисля,че не ни разбираш питанията правилно-не е любопитство това,ами...как да обясня...Ти взе много сериозно и плашещо решение в живота.Направи крачка,която много малко жени се осмеляват да направят.И повечето от тях след това се затварят и чакат някоя любов да ги срещне,започват да плачат,че другите имали семейсва,за бащите на децата си.Което е нормално,няма как.А ти просто тръгна напред-втурна се да ЖИВЕЕШ.Искаше да се чувстваш щастлива и го правиш.Не е за това с кой излизаш,какво се случва с него,ами това,че ни даваш надежда-успокоение ако щеш-че ако един ден ни се случи на нас,животът продължава. Интересът ни към теб е по-скоро възхищение и радост,от колкото любопитсво.Предполагам,че твоите приятелки също мислят така.
А по повод ТРИлемата ти-мноого е просто,Гале,много е просто. Добрият любовник си носи името-любовник,за кво ти е мъж да става? Laughing Имаш си го там и това е. Онзи с театрите и сходната душа-супер-имаш си добър приятел! Пак е съвместимо. И накрая остава този,който ти показва всеки ден,че иска да е с теб и ще се бори за теб-е,това ти трябва! Лесно,а?

# 110
Иринке,що ми взе думите от устата/изпод клавиатурата,де/ Crossing Arms...Та,Гале и ние сме ти приятелки/макар и виртуални/ и ние също искаме да следим развръзката...и не като клюкарки,а щото направо ни даваш вярата,че може да се почустваш човек и след брака/не го пожелавам на никого,да му се налага,но факт е,че живота е шарен и че и най-хубавите неща понякога си имат край.......и че като живееш доста време без тръпка и не се чустваш добре в една връзка е по-добре да я приключиш и да почнеш начисто/....,а и да си призная честно,аз от 11години съм "кон с капаци" и направо съм забравила какви са тия вълнения......а,сега покрай теб си поприпомних някои хубави моменти.... Wink

# 111
Ох момичета наистина сте ми приятелки и то не по малко важни от тези с които се виждам, винаги сте ме подкрепяли и помагали, страдала съм заедно с вас, живяла съм с вашата болка и проблеми и с радостите ви разбира се.
Ирка имаш уникално дар слово, винаги казваш нещата по точния начин и много пъти си ме разчувствала.
Люба на тебе благодаря че пишеш въпреки болката в пръста.
Момичета няма мъж на света които да си струва да загубиш себе си, спокойствието си, съня си, душата си, а от там и хубавото и спокойно детство на детето ти, така че това решение беше сериозно но в никакъв случай плашещо, плашещо щеше да остана в тази връзка.
Надежда има винаги, когато си сам виждаш нещата по ясно, можеш сам да ръководиш живота си и да не зависиш от нечие настроение, мнение. Но с това идва  самотата вечер щом детето легне да спи тя идва и ти се смее в лицето, но аз няма да й се дам, навън е пълно с хора като мен, които търсят сродна душа, търсят другар в живота и аз смятам да открия този които търси мен. Не се отчайвам и не бързам.
В друг подраздел на този форум се запознах със страхотни жени с моята съдба и историите им така както се различават, така и си приличат. Всяка от тях заслужават по добра съдба, важното е да не се спреш и да търсиш щастието си.

Ох закъснявам за танци...после още.

# 112
Галя и Ирка  Hug Hug Много хубави думи,браво.А Ирка облече мислите ми в думи,колко пъти да ти казвам,че Т Р Я Б В А  да пишеш !!!!Ако не ти се пише проза, вземи един блог си направи и да видиш колко фенове ще навъдиш  Peace

# 113
Абе,хора! Благодаря ви,ама кво написах???Честно,не сме на едно мнение по този въпрос-в нашата тема има хора,които пишат доста по-добре,но да не задълбавам.
Гале,харесваш ми! Може да си самотен и когато имаш човек до себе си.Аз в момента съм лек пример за такъв. Петър се държи страхотно и много мило Heart Eyes,всичките ми трепети се върнаха.Ама не се виждаме,ама хич.Идеално няма.
Елфка и Миа си играят страхотно newsm44 Търсят се,забавляват се двете-идва и моето време! Само че...къщата,о къщата! Вадят,пипат,хвърлят...Стигнаха до там,че да им забраня да влизат в спалнята ми.Дааааа,бойно поле е.А аз-с цялата си тъпотия-поръчах нов килим.

# 114
Обещаното продължение:
Та да продължа за трилемата ми...то няма такава всъщност, мъже около моята възраст които да се ергени трудно се намират, а ако се намерят са или още в неизживяно детство щуреят на кръчмите и акъла им е далеч от сериозни отношения и връзка или са огромни комплексари затворени в себе си. Излезнах с едно момче доста по-младо от мен ей така просто за да гледам един филм, но нещата не се развиха както аз исках, той обърна намеренията ми на 180 градуса  Embarassed и ме вкара в невероятен размисъл.
Втората среща стана ненадейно, като той започна да ми споделя за любовните си неволи сам и да търси съвет от мен (е пак е по-малък от мен, но пък е изключително красив мъж), видяхме се и той просто разкри душата си пред мен, а аз два часа го съзерцавах и с огромен интерес наблюдавах жените от съседниме маси как точат лиги по него, а аз се облегнах удобно на стола, изпъчих гърди (малко се възгордях) и слушах ли слушах за любовните му терзания, след това поговорихме за мойте мисли в тази област и се разделихме с ръкостискане, от тогава си чатим и споделяме, а другата седмица каза, че ще ходим на театър  Mr. Green (не знам да се смея ли да плача ли, но времето ще покаже на къде ще тръгнат нещата, а до тогава не пречи да се фукам с него).
Третия вече е на мойте години, и упорито се опитвам да разбера защо е сам, срещата ни мина супер приятно в разкази за минало, пътувания, различни истории..вижда ми се читав, но все човъркам да разбера защо е сам какво не му е наред(разбира се това се отназя и за мен, какво ли не ми е наред че да съм сама), луда работа, но и това ще се изясни след още няколко срещи.
Други два варианта (мой набори) са на период чатене и още не ми се впуска в срещи с тях...така че както писах развръзката предстой.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:06 от galiushana

# 115
Здравейте,

Искам само да се обадя, че сме живи и здрави и оцеляваме. Галя, пожелавам ти да попаднеш на наистина страхотен човек и да бъдете щастливи и двете с Мариса.

Дени, съжалявам за загубата ти.

Люба, честита нова работа! Пожелавам ти да свикнеш бързо и да се разбираш добре с началниците.

# 116
Здравейте и от мен!

Набързо се разписвам да кажа, че се върнахме от нашата ваканция  Нерха (Андалузия) и си изкарахме страхотно! Сега се връщам да чета, тези дни ще пусна снимки.

# 117
  • Русе
   Здравейте, дами!
   Обаждам се, да не ни мислите. Преместихме се вече в по-голямото жилище - двустайно. Преместването съвпадна с разболяване на Ема, уж само хрема имаше, вече 2 антибиотика сменихме, тя много повръща от тях Cry Ето и сега ме чака голям куп пране - повръща през нощта, нямаме топла вода, в детската при Дари няма парно, авария някаква.
   Попрочетох малко от темата и единственият коментар, който ми идва на ум, са думите на Шишо Бакшишо - животът е радост и тъга...
   Изморена съм, нямам настроение за нищо, не ми се реди жилището, искам само здрави деца! Praynig

# 118
Е,ама какви са тези двуредови постове? Ми аз пък ще пиша сама.
Кате,не забравяй за снимките! Как се оправихте с трите деца?
Ели,не така кратко!
Такаааааа...вчера ми беше странен ден.Като се връщах от парка погледнах към прозореца на децата и ми стори,че там има черна фигура,много зловещо.Помислих си,че трябва да гледам децата този ден повече.Елла падна от дивана на главата си,а Миа-по стълбите-изтърколи се до долу чак.Вярвам в предчувтсвията си.Рядко ме лъжат.Но и не винаги ги имам.
Моята приятелка-тази,която се развежда,си отиде в България Sad След 10 години живот тук.Прецени,че ще е по-добре за децата й,ако не питат постоянно защо тати не живее с нас.И сега прдполагам,че й е трудно да свикне,на мен също. Сутрин пием кафе със съседката ми,поне имаме много теми за разговор.Не сме приятелки,споделяме си доста неща,но не мисля,че е човек,който би ми помогнал в труден момент.Може и да греша,но в момента няма значение,защото си изкарваме чудесно и денят ми минава.Елфка е на училище до 3 и наистина има значение.
Купих й непромокаемо яке от един сайт тук./Изискват в училище да имат такова/.То се оказа по-дебело и ще може и зимата да ходи с негя.Дадох .....при за него,ама викам-по-добре скъпо,но качествно.И кво??? Нашта пикла не го хареса!!! А то е едно синьо със сърчица,страхотно!Момчетата имат ли претенции?
Хайде дееее,разкажете нещо интересно! Аз съм скучна домакиня,но при вас все нещо трябва да се случва.
Сега чета една книга "Нахрани ме правилно!Как?". За храненето на децата. Ще се опитам да ги храня по-разделно.Не винаги разбира се,но когато мога.

# 119
О,Мими,аз видях,че има отговор,но реших първо да публикувам,че да не изчезне всичкото ми писане Grinning
Разбира се,че не ти се подрежда! Изморена,недоспала,само до новости ти е.Искрено се надявам да оздравее Дари бързичко!Сигурно се наложителен антибиотикът щом го пие при това положение.Имай предвид обаче,че моите деца много пъти са се оправяли без такъв,въпреки че е бил предписан.Като се почувстваш по-добре ще ни разкажеш за новия дом и дори може да ни пуснеш снимки.Дано да сте много щастливи в него!
Идва ми на ум и нещо друго:Елла се оплака,че я боли ухо преди 3 седмици,но й мина само и аз не я заведох на лекар.Вчера обаче каза,че й е "студено само на ухото,което я болеше".Имало е и други леки коментари-не изпитва точно болка,по-скоро дискомфорт.Чудя се дали е наложително да мине през един курс антибиотик. КОгато бях бременна с нея,ме заболя ухо.Нищо не направих тогава,за да не пия лекарства.Но сега всеки път като ми стане студено,ме заболява.

Общи условия

Активация на акаунт