Ама ти се кефя максимално и ти завиждам
, но не завиждайте вие пък имате нещо за което аз ви завиждам и което отчаяно искам да имам!
), народните танци, латино танците, футболът и приложните изкуства са по около 20 лв месечно. Дейностите са същите като миналата година. Та като гледам цените си варират според населеното място
При нас ще има и плуване в басейна на градината, но все още не е ясно за какви пари и от кога ще почва, Румен иначе каза, че ще ходи да плува
и може да отиде на английски, другите неща не го влекат.
...Та,Гале и ние сме ти приятелки/макар и виртуални/ и ние също искаме да следим развръзката...и не като клюкарки,а щото направо ни даваш вярата,че може да се почустваш човек и след брака/не го пожелавам на никого,да му се налага,но факт е,че живота е шарен и че и най-хубавите неща понякога си имат край.......и че като живееш доста време без тръпка и не се чустваш добре в една връзка е по-добре да я приключиш и да почнеш начисто/....,а и да си призная честно,аз от 11години съм "кон с капаци" и направо съм забравила какви са тия вълнения......а,сега покрай теб си поприпомних някои хубави моменти....
,всичките ми трепети се върнаха.Ама не се виждаме,ама хич.Идеално няма.
Търсят се,забавляват се двете-идва и моето време! Само че...къщата,о къщата! Вадят,пипат,хвърлят...Стигнаха до там,че да им забраня да влизат в спалнята ми.Дааааа,бойно поле е.А аз-с цялата си тъпотия-поръчах нов килим.
Ето и сега ме чака голям куп пране - повръща през нощта, нямаме топла вода, в детската при Дари няма парно, авария някаква.
След 10 години живот тук.Прецени,че ще е по-добре за децата й,ако не питат постоянно защо тати не живее с нас.И сега прдполагам,че й е трудно да свикне,на мен също. Сутрин пием кафе със съседката ми,поне имаме много теми за разговор.Не сме приятелки,споделяме си доста неща,но не мисля,че е човек,който би ми помогнал в труден момент.Може и да греша,но в момента няма значение,защото си изкарваме чудесно и денят ми минава.Елфка е на училище до 3 и наистина има значение.
Препоръчани теми