Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 929
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
   Ирка, тя Ема е болна. Започна с хрема, но после се разкашля сериозно. Отначало пи суметролим, влоши се и й изписаха Цефзил.

# 121
О,тя е много мъничка,няма как наистина. Какво чета и аз...Горкото мъниче! Не са ми познати тези антибиотици,тук изписват други.Сигурно е добър,жалко само,че не й понася.
Това дребосъче е само на две години,но вече иска да облича рокли-отива,съблича си дрехите и тайно се намъква в някоя рокля.
Дядо Коледа ще донесе на Елла най-голямата й мечта-роклята на розовата принцеса /спящата красавица/ и принцески обувки.Решихме да подарим и подобна рокля на Миа,че иначе ще е голяма драма.
Днес съм се разписала...Сега остава и Ани,дето чете,да се отчете...

# 122
Ирка, какви са тези черни сенки.... тръпки ме побиха!?
Иван претенции за дрехи все още няма, каквото му купим това носи. Претенции има само за чорапите. ЕЕЕ сутрин ме побърква с тези чорапи. Харесал си е едни бели с патенца дето вече са му дори и малки и само тях иска. И аз всяка сутрин обяснявам че или са за пране или се перат или съхнат, а като са чисти е просто малък празник у нас. Ако намеря такива ще накупя десет чифта да може да си е всеки ден с любимите чорапи.

Миме, да ти оздравява по бързо Ема и да ни покажеш снимки от новото жилище.

Кате и от теб очакваме снимки.

# 123
Хайде и аз да се разпиша с някой ред..... Heart Eyes
И да се поФаля,че си имам вече кола....Стар таралясник е,ама върви и я взехме на много добра цена,та останаха пари за стягане,нови гуми и т.н.....Сега е по майстори,но се надявам до края на седмицата да съм вече моторизирана и да безчинствам по пътищата/това в преносен смисъл....но вече се замислям да си взема едни тапи за уши,че бая ще има да ме благославят...... Mr. Green/

Миме,честито ти ново жилище!надявам се скоро да му е всичко наред и да сте много щастливи в него!И здрави,най-вече!
Ирка,аз бих я завела на УНГ/знам,че вашата система е по-тромава и от нашата,но поне бих се пробвала/...въпреки,че съм малко скептична спрямо докторите,за ухо  ме е страх да изчаквам/просто знам,че там боли зверски,като се възпали/.А,антибиотик прох.филактично не бих дала нивгаж......А,за претенциите-ела виж зет си....и после ще говорим/като сложиш и брат му дето вече пуберитета го тресе и се кипри за гаджетата....не ме питай как се оправям с претенциите им/..само за пример -снощи исках да му купя ботуши-измерихме всички налични от неговия номер/а избор имаше огромен/ и накрая си тръгнахме без.....от хорски срам купих чехли на таткото и пантофи на баткото,че иначе нямаше да имам очи да вляза пак в тоя магазин....
Ели,наистина си много кратка-пиши как сте-живи ли сте,здрави ли сте...ти работиш ли още ...и как се справяш с всичко?
Гале Peace
Кате,и аз чакам снимки и по-подробен разказ....
И,чакам една от тук списващите съфорумки,да се похвали с положителния тест...,че едно пиленце ми каза,че случайно прочело за нещо такова......и аз поразрових и намерих потвърждението,ама сега го чакам от първо лице......

# 124
 Joy Купи му на детето-ако трябва им пусни една снимка и всички да потърсим Laughing
Не знам за сянката-може и да съм побъркана,имам и такива подозрения. Но пък и наистина паднаха и двете.Нищо им нямаше.Може и да е за хубаво-да ме предупреди някой един вид да внимавам.Оня ден на съседката сина /в на Елла класа/ падна лошо от пързалката в парка-чак линейка са викали,че му е течала кръв много от устата,а е паднал по гръб.Добре че има мека настилка.
Оф,няма отърване от мен днес,ще изпиша темата.

# 125
Еми търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.Дано един ден-като се оженят Mr. Green-поне харчат по-малко.
Честито ти возило!!! Да си караш спокойно,без стресови ситуации,без ремонти и полицаи! Е,не може да не се изтипосаш тук моторизирана!
Брееееее....смели майки имало тук! Ама защо не се хвали-ние няма да завидим,обещавам! Само ще й пожелаем хубави неща и ще се радваме с нея.

# 126
Любе, да те слуша колата по дълго време ти пожелавам и най вече работа да ти върши.
А ако имаш в предвид мен.... то в подписа си ми го пише! Нали каза, че очакваш промяната в подписа!  Wink А ако има други да си признават бързо!  Grinning

# 127
Ани, верно ли бе ?!? Бравоооо !!!!!   Heart Eyes  baby_neutral  Heart Eyes Да ти е честито !!! Много се радвам, лека бременност и хубаво, здраво бебче накрая !

Любе, честита кола ! Пиши каква е.

По-късно пак ще пиша.

Целувки

# 128
  • София
Много се радвам, Ани! Всичко да протече леко и спокойно!
Люба, честита кола, дано бързо да свикнеш с шофьорлъка!
Бързо оздравяване и на Ема пожелавам и нека още такива хубави новини да има в темичката.

# 129
  • София
Ани, ЧЕСТИТО! Докладваха ми, че са те засекли в юнската отчетна Blush и хаа да те издам и ти вече си се появила! Mr. Green Много се радвам! За малко пак да е МАЙче. Laughing bouquet Hug

Любе, честито возило много да те слуша и да те закара къмтУ Шопията да се видим един път като хората. Blush

Ема да е здравичка вече и да даде на мама Мими сили и възможност да се порадва на новия дом! Heart Eyes

# 130
Влизам викам леле какво раздвижване, явно имаме новина някаква а тя каква хубава била!

Ани честито, след толкова подканяне, насърчения, броене на предпазните ви средства и стискане на палци сте се справили очудващо бързо....Честито, лека бременност! Адски много се радвам за вас!  Heart Eyes

Люба, честито возило, знам колко ценен помощник е, и как се свиква с него..моя алфонсо (колата ми) ми е голяма болка като нещо не му е наред и много си му треперя! Леко шофиране, без аварии и като ти говорят от другите коли нещо, се усмихвай и раздавай целувки...забавно е.

Кате, няма да се измъкнеш с толкова кратко резюме...имай милост..чакаме..

Мими честито жилище и пожелавам в него да отглеждате здрави и щастливи деца! Оздравявайте бързо!

Ирка, дано приятелката ти наистина е по добре в БГ сред познати и семейство, не се вкарвай в лоши мисли, а за дрехите и моята дъщеря ако я питаш иска да ходи само с рокли, но предвид времето за сега успявам да я обеждавам, че панталона е по практичен. Успех с твойте двечки манекенки!

При мен се появиха още двама над 30 г. единия е гл. готвач от Варна, другия има фирма и прави врати, втория вече ми предложи да ходим в провинцията скоро, но няма да го огрее милия, нещо явно много си повярва, та само след 30 мин. разговор очакваше да тръгна с него на някъде из страната, та за сега имаме уговорка за вечеря. Варненеца другата седмица ще дойде да се видим...все така търсенето продължава  Mr. Green

Днес ще ходим да видим Спартакус в Мола, да разнообразя и детето малко  Embarassed

# 131
Момичета благодаря за пожеланията! Много сте мили!  Grinning
Да, бързичко се получи, но първия път така стана.
Олче , ти ли си ме видяла, тъкмо мислех да питам Люба, кой ме е издал!  Laughing Без малко пак майче, но нали знаеш до края нищо не се знае, може пак да е през май.
Уж за момиченце го правихме, но сега Иван иска да е момче. Дори име му избра вече. На мен май няма да ми се падне честта да си избера име на детето скоро. У нас всеки с претенции за имена. Много хубаво било да си бременна и да имаш по голямо детенце. Ивко непрекъснато ми целува корема, гали го и говори на бебето.  Heart Eyes Това ми е ново и ми е по интересно от самата бременност.

# 132
Ще ме простите,че пиша 7-я си сигурно пост за днес,но-както сами разбирате-такава голяма новина не може да се изпусне!!!Ани,честито!! МНого се радвам за вас,много чакахме всички за това бебе и сега ще се вълнуваме Grinning Ако чакаше на подписа...сигурно щях да го видя след 3 месеца,каквато съм залюхана.
Гале,те нахалните успяват в този свят.Така че не го отписвай този още Laughing Имаш ли си фаворит?  Елла бавно свиква с якето и снимка ще пусна с анкета Mr. Green Миа днес поиска рокля,после взе да реве,че я е страх от чорапогащника /нея все от нещо я е страх/.
Моята съседка днес ме разби. Тя е от този тип майки,които поставят детето си винаги пред другите. Искам да кажа...ще ви дам днешния пример. Ходихме в един шопинг наблизо,купихме каквото ни трябваше и тръгваме да си ходим.Сяда тя отзад в колата с бебето,Миа и Райън /нейния син,колкото Елла е,но днес не го пуснала на училище/.Дава му  един огромен,ама наистина голям пакет шоколадови бонбони. Миа започва да иска,дава й се,аз карам и така...Тук е моменът да вметна,че тя дава сладко на корем и дори й забраних да дава каквото и да било на Елла-измислих си,че Елла е наказана за 2 седмици. Та такааааа.Ядат,говорят си,по едно време Миа поисква още.Нищо не казвам,не знам колко е изяла,гледам си пътя.Но отговорът на майката ме сразява :"Миа,миличка,не мога да ти дам повече,тези бонбони са за Райън".Ей,честно ви казвам,щях да падна.И не че не му прибра пакета,защото щял да обядва.Просто се страхува да не би Миа да ги изяде виждаш ли...ЗА МЕН е много странно и грозно.Може би за други е нормално,но...аз никога не бих го казала...В потрес съм Mr. Green Добре за Миа,не искам да яде боклуци,но какво е това отношение към дете,което всеки ден играе с твоето??Егати ценните бонбони.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 17:50 от ira_d

# 133
Продължавам тук,че ми прескача страницата след определен ред.
На всичкото отгоре,когато тръвахме,искаше да седне отзад с бебето-в столче,разбира се.Накара ме да махна едното от тези на моите  деца,а хич не е лесно за слагане поле.Но я разбирам,много ясно.Обаче при това положение-столчето на Миа ,на бебето и тя отзад,не остава място за Райън.И тя най-нахално заявява: " Ами,едното дете ще трябва да седне отпред" и ме гледа! Директно й заявих,че ако иска да слага 4-годишния си син отпред,ок,но Миа ще си е в столчето.Остава и да махна дъщеря си,да я метна отпред,за да сложи тя сина си в нейното столче.Какви хора бе!

# 134
Ани, много се радвам! Честита бременост. Да ти е лека и изпълнена с много хубави моменти. А независимо дали ще е момче или момиче, съм сигурна, че Ивко ще се радва да си играе с него Simple Smile
Ако е момиченце ще я пази, ако е момче ще имат много общи интереси.

Аз ще пиша като се пенсионирам. Добре сме. Просто имам ужасно много работа и 3 деца, които без много усилия могат да ми вземат цялото свободно време.

Ирка, съседката ти е супер. Думи нямам. Дано се усети.

Лека нощ на всички. Този пост го пиша от 20 часа. А е почти 1.

Общи условия

Активация на акаунт