Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ели, аз вече започвам да усещам положителните неща да имаш деца с малка разлика.Играят много,ядат заедно,заедно ги къпя,приспивам,т.н. Но дааа,лесно е да останеш без време да си срешиш косата Laughing. Голяма помощ за мен е това,че въведох строги правила. Всяка играчка си има кутия,ако ги смесят,ги карам да ги сложат правилно /кутия за "пари" и "храни",такава за кукли и т.н./.Същото е с дрехите-знаят къде са чорапите,пижамите,блузите и ги карам да ги прибират на точното място.Не им позволявам да ядат или пият никъде другаде освен на тяхната дървена маса,после ги карам да си слагат чиниите до мивката,мръсните дрехи в пералнята. На хладилника има голяма залепена "програма" в колко часа са хранения,заспиване,приказки и т.н. Заспиването е още много трудно-слагам ги навреме,но те си говорят и стават до тоалетни и прочие. От техните неща никога нищо не търся-имат отделни чекмеджета дори за шапки и шалове и за училищните тетрадки на Елла. МНОГО време ми спества това.Но нямаше как иначе да оцелея-гледам ги сама от ставане до лягане и върша абсолютно всичко вкъщи,защото Петър се връща пребит и ми е жал.Пък и се държи толкова прекрасно и мило с мен Heart Eyes.
Сигурно и ти правиш същото,но аз все пак реших да ти кажа какво ми помага.Разбира се,на мен ми е по-лесно,защото съм вкъщи по цял ден.
Емииии,постът ми е вече на следващия ден-в случай,че някой реши да ме изключи от темата за самостоятелно изписване Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 01:39 от ira_d

# 136
Ани, чудесна новина! Честито! Пожелавам ти спокойна бременност и здраво и послушно бебче накрая. Тази новина всички я чакахме с голямо нетърпение, така че много се вълнуваме.
Галя, те всички ти го казаха вече, но да си кажа и аз - много ме кефиш! И вчера (понеже се видяхме на "събитието" около Спортакус) отново ми затвърди мнението - говоря и за визия, и за поведение, и за излъчване. Наистина ти желая скоро да намериш точния и най-добрия човек на света!

# 137
Даниеле благодаря за милите думи!  Blush Защото аз после дълго мислех защо ти наприказвах тия мойте глупости и ме хвана яд на мен..извинявай! А между другото моята приятелка успя да се снима с актьора "Спартакус"  Wink

Ирка твоята съседка малко преиграва, ако можеш не й се ядосвай, защото това няма да се промени има си такива майки за които на света няма други деца..браво за организацията у вас звучи много смислено, а явно и успешно.
И Ирка не все още си нямам фаворит  Simple Smile

# 138
Гале, изобщо не бяха глупости - аз дълго мислих върху всичко, което ми каза. Замислих се и за мен самата, и за моето отношение към приятелките ми, и за тяхното към мен... Не че измислих нещо, но само мога още веднъж да кажа - човек винаги трябва да намира време за приятелите си  Hug

# 139
Grinning Ако чакаше на подписа...сигурно щях да го видя след 3 месеца,
Ха ха, Ирка, като се има в предвид, че ти присъстваше в подписа ми , малко преди да го променя, не знам дали видя, но стоя само около месец!  Laughing
А тая твоя съседка просто разбива отвсякъде! Тя ситуацията е просто комична.

Момичета изключително съм щастлива, че се радвате заедно с мен. Но в момента ми е толкова зле, че чак си казвам , че това ще ми е последната бременност вече.

# 140
Ани, нищо не съм видяла Embarassed Laughing Както вече казах-аз съм един залюхан човек.
През май,когато ходихме до Париж,навръщане имаше голямо вълнение /нали бяхме с кола и съответно с ферибот/.Спомням си,че ми стана толкова лошо,че си спомних всяка подробност от двете ми бременности.Ужасно е да  ти е лошо! Нетърпимо е на моменти!Нали знаете,че отслабнах 8кг тогава,не можех нито да ям,нито да пия.Катето също мина през това си спомням. Лимонова вода,крставици,джинджифил,студени плодове,които да смучеш,сухи обикновени бисквитки,това си спомням.Киселото мляко не се препоръчва,дразни стомаха.Е,аз пиех лекарства,защото не можех дори това да търпя,но при повечето жени помага.Иначе пиех цистин мисля се казваше и още 2-3 неща,само че на инжекции.Обаче нали знаеш-обикновено,когато ти е лошо значи,че всичко се развива както трябва.А и после какво прекрасно нещо получаваш!
Гале,той фаворитът изведнъж ще изскочи.А може още да не си го срещнала.
Сега някой да не си помисли,че в нас е много подредено.Просто гледам всичко,което се отнася до децата,да е подредено и организирано.Миналата година вечно търсех униформата на Елла,ръкавици и шапки,книжките й за училище...Тази просто направих отделни местенца за всичко.Но аз съм такава-не съм подредена,но шкафовете ми са супер организирани.Обичам да ги подреждам,обичам да разчиствам,обичам да организирам-това е от асцендента-Дева Grinning.А разхвърляността-от зодията-Стрелец.Та моята многостранна личност вечно се бори със себе си Mr. Green

# 141
Ехеееее как се раздвижила темата и каква новина  Heart Eyes
Ани,честито и аз като Ирка ако чакаше на подписа ,щях да се усетя след 2 месеца  Joy А подписа за Ирка не съм видяла май..Я го дай пак ,че изтървахме.Лека бременост ти пожелавам,а с Ивко така ли беше или по друг начин?

Майките на момчета да ви "успокоя", че претенциите ще стават по-големи и по-дразнещи  Close Баткото не иска да си носи повечето дрехи,че не били мъжки ами за г... нали разбирате,което страшно ме дразни,защото хабер няма как се обличат ония с др.ориентация..
Ирка давай якето и да гласуваме  Grinning
Кате моля те без снимки не става..
Мими честит дом ,да оздравеят децата и да му се радваш спокойно!!   bouquet

Ирка това с подреждането..Какво да ти кажа,аз съм Стрелец,за съжаление асцедента не ми е Дева явно  hahaha
Но се старая..Децата и аз карам да си подреждат стаите,играчките,баткото дори и дрехите..
Гале,чета с инетерес  постовете ти,стискам палци и чакаме новини,ама не бързай де..

# 142
  • София
Олче , ти ли си ме видяла, тъкмо мислех да питам Люба, кой ме е издал!  Laughing

Хмм, не е изклюкала Олче.  Blush Честен кръст! Grinning Не знам откъде е разбрала г-жа Кабранска, но не Йе от мен! Grinning
За теб ми подшушнаха от КГБ-то. Blush Не остава скрито покрито (от)там.

Това в кръга на шегата, знаеш колко се радваме на подобни новини, изобщо, пък на теб - няма какво да говорим. Heart Eyes Това сигурно е най - дълго планираното и очаквано бебе в отчетен форум въобще. Laughing Да сте живи и здрави, и да ти минават неразположенията бързо.  Hug И ни дръж в течение за твойта и на Ивко радост-и, че и на мен ми е непозната тая страна от бременността. Със сигурност се превръща в нещо по - специално. ЖЗ, дано ми е писано след година - две да се уверя лично... Blush Embarassed Praynig

# 143
О Олче браво на теб,искаш в отбора на Катя и Ели  Simple Smile

# 144
  • София
О Олче браво на теб,искаш в отбора на Катя и Ели  Simple Smile

Откакто родих Вели! Laughing

# 145
Олче, браво , браво, много ме радва идеята ти!
Мимоз, така беше - значи пак момче ще е и по китайския това ми се падна.  Mr. Green Чакай сега на лични ще ти напиша, че до вчера ми се мъдри историята в подписа и може да е станала банална вече.
Ирка като ми писа какво да ям, веднага изприпках да си взема една студена ябълка, ама пак същото.  Sad

# 146
Ох,някои дни действа,други-не. А ти не се нагласяй за момче много,защото това са измислили,пълно е с примери около мен /и мама е била като мен и с двете бременности,а има момче и момиче/.
Мимозка,само си спомни ние какви одежди сме разхождали гордо на неговата възраст Mr. Green Какво да се прави,трудна възраст е.Стискай зъби,стискай силно!
Олче,при нас Петър е на твоето мнение за три.Но поне и двамата сме на едно мнение,че децата ни са твърде малки за още братя и сестри.Или по-скоро майка им-твърде уморена.

# 147
Ирка , не искам да се сещам на неговите години,че или ми иде вдън земи да потъна или да се хиля до тъмно  Joy
Стискам какво да правя,лошото е,че понякога в шопинг изблик му купувам ,купувам и после диването като каже аааааааа тая риза не е момчешка ,а женска-/напр. / риза Некст бяла на зелени листа ,тук там лилави очертания и вътре дето не се вижда лилав кант и край ризата си стои с етикета ooooh!
Пък за третото важното е желание да има  Peace
Ани не се навивай на етърва ми на видеозон и казаха момиче понеже тя все повтаряше,че и второто ще е момиче и в 8 м най-накрая го видяха както трябва-Момче Laughing

# 148
Ха,ха...тук станало весело.....,ама аз източниците на информация не си ги издавам/но виж,и аз отричам Оля да е/.....
За отбора на Катя и Ели и аз съм мераклийка,ама сега плановете за след две години/абе,докъм 40-те,смятам да съм готова/,то предвид факта,че се разминах с хистеректомия това лято,ще е направо грехота,да не се възползвам от невероятния къслет да имам с какво да износя бременност....Само,дето още не съм сигурна дали ще е от тоя татко.......ама това са подробности.....
Мимоз,напълно ти съчуствам за проблемите с гардероба...,но като гледам тия малките откога ни започват с претенциите си..незнам,като станат като Митко,сигурно вече съвсем ще са ни побъркали с тях...А,Ирка,ние на техните години си бяхме направо смотани......или поне наборите около моя..........
Даниелка,нищо не казваш за вас-как сте,що сте?И кажете как беше партито със Спортакус-струваше ли си бутането?
Ани,не се настройвай за пол-а....,че то и при сегашните уж,добри техники,пак има изненади...пък с таблиците-съвсем не е сигурно.....Да е здраво,пък другото са подробности........

# 149
Любе,не така Naughty Много хубави гени имате двамата-ти го използвай за едно момиченце,пък на любовника кажи,че е от него Mr. Green
Сиске,къде зачезна,моме ненагледна?

Общи условия

Активация на акаунт