Иван на мама Ани, да го целуне през МАЙ, който го хване!

• 35 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Уна хич не ти е било леко  Sad Важното е,че са здрави вече.
Излизане вечер сама  newsm78 Какво беше това..Няма и с кого ,приятелките или са далеч или с ангажименти деца,работа,мъже и не им идва на акъла.  Rolling Eyes

Докато не съм изтървала и последния влак..Честит имен ден ,Катя/ако има и др.именички също/    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 22:32 от mimozata

# 436
  • Велико Търново
У нас сме традиционалисти-всеки петък излиза Георги,а всяка събота аз.Случва се в петък да излизам и аз,но той се прибира и излизам аз.Той излиза към 18 и се връща към 22, аз излизам на ресторант/кръчма към 20.00 и се прибирам по светло,защото ме е страх от тъмното CrazyТова го въведохче като си сдобихме с втората и ужасно дива "принцеса"Като бяхме с едно дете живеех в огромната заблуда,че никой не може да го гледа по добре от мен,оказа се,че ужасон греша.

# 437
  • София
Излизане сама - правя го, да не кажа по-често от Деян.
Излизаме една групичка от 5-6 приятелки  Heart Eyes и винаги съм презаредена за седмици наред. Отделно с няколко други приятелки се виждаме по-често през деня събота или неделя къде с деца къде без. Страшно е приятно да се откъснеш от натовареното ежедневие и да се потопиш в приятен разговор или несвързан смях като все едно си на 15 и всичко е пред теб.
Моят съвет е правете го колкото е възможно по-често и подсещайте мъжете, че и вие сте хора и по добре за семейното щастие е да излизате.

# 438
Simple Smile На мен ми остават има - няма още 4 месеца, в които мога да излизам по женски и след това намалението свършвааааа.
Иначе съм изключително благодарна на верни съфорумки, с които с половин дума се разбираме къде и кога ще запиваме и искренно ще се хилим, забравяйки за ежедневните си несгоди!  Hug Девойки, благодаря ви от сърце, незаменими сте!

Моята заблуда за неотменима гледачка на отрока падна когато тръгнах на работа. А вече бащата гледа по-добре сина си и от "единствената и незаменима"  Mr. Green И аз взех, че "открих топлата вода" и установих, че бащата можел да къпе сина си, можел да му готви, можел да го пере, можел да му чисти и да проявява търпение в пъти повече от мен.... Вярвам, че още по-добре ще гледа и дъщеря си щото вече има натрупан солиден опит в тази дейност!  Joy hahaha

Руми, давай докато си спечелила жокер "помощ от роднини" - възползвай се с пълна сила. Не ги щади!

Уна, не знам от къде си намерила сили да избуташ този тежък месец.
 Вели, стискам палци да свършва тоя неприятен период. Дано твойто мъж си намери хубава работа и да си по-спокойна.

# 439
  • София
Дени, чак сега зацепих  Crazy Joy По-скоро би възкликнал: "Еееее, к'ва е тая майка бе!"  Embarassed
Излизам, че днес ми е за последно  Rolling Eyes

# 440
Дени, чак сега зацепих  Crazy Joy По-скоро би възкликнал: "Еееее, к'ва е тая майка бе!"  Embarassed
Излизам, че днес ми е за последно  Rolling Eyes

Ако бяхме във фейса, щях да натисна 'like it' Simple Smile

# 441
И аз преди излизах по женски от време на време, но сега просто нищо не ме интересува. Тази сутрин дори си мислех как се чувстват умиращите хора - трябва им само топло легло и ако могат да заспят, за да не усещат нищо.

Уна, положението при теб е било направо кошмарно! Браво , ти си герой!

Неде, я сподели, знае ли се какво ще е твоето бебче!?

# 442
Ани недей така мила  Hug Вземи си хубава книга или хубав филм може да ти помогне..
Аз нямам заблуди от типа ,че само аз мога да гледам децата си,просто нямам компания.  Tired

# 443
 Grinning Момичета не беше, чак толкова тежко. Аз нося на липса на сън. А и не стигнахме до болница, така че си беше ок.

За излизането сама и аз имам две останали свободни /без деца и семейство/ дружки и с тях излизаме по женски, но е много рядко, че те много пътуват и рядко с в София.
А вече се замислям и да се върна в една не правителствена организация на което бях член преди да забременея с Ралица. Много ми липсват хората и сбирките.

О и аз нямам заблуди, че аз най-добре си гледам децата. Ако мога винаги се възползвам да ги предоставям на бабите им. Но това е сравнително рядко. Само моята майка се наема да ги гледа двамата заедно.

newsm44 Току що ми се обадиха, че братовчедка ми е родила момче 3400/50. хе хе като Стефан преди една година.
И не знам дали си спомняте но нашата фамилия се води по мен. Родих първа Ралица и след мен през година се родиха още 3 момичета, сега поведох вълната на момчетата, едната ми братовчедка роди момче днес , а другата е бременна но още е в малките седмици и не се знае пола на бебето, сега остава брат ми и жена му след няколко месеца да ни зарадват и те с новина и ще се повтори сценария от първите раждания.

Ани, чети книги мен това ми помагаше да не полудея през месеците които прекарах на легло. Дано скоро да си по-добре.

Сиска, всяка седмица  Shocked Браво! Добре сте го измислили.

Руми, искам и аз роднини на гости, но с опция гледане на децааа.....
Ама няма. И двете роди все Софийски. Добре, че имаме голяма рода, че да закачим малко и от Карлово, да имаме къде да се махаме за малко от София.

шмърциплянку - свършва, ама не съвсем Laughing само се отлага с няколко месеца. Дано малкото шмърциплянку-че да е кротко и не ревливо бебе. ЗЖ  Praynig

# 444
Ани ти май защото казахме, че всичко ти е розово сега изразяваш някакви негативни емоции - недей ще решим, че и ти имаш кофти дни! Не сериозно надявам се състоянието ти да е временно!

Коледно парти
Момичета, докато смятах и водех кореспонденция с Островът на Съкровищата и двете подходящи за нас зали 2 и 3 се капарираха за целия ден на 12.12., за съжаление 11.12 е работен ден иначе има свободни часове.
Така че, започнах едно звънене наред в общи линии без да имам представа как изглеждат клубчетата, момичета цената на всякъде е по 10лв на дете наем на зала. Не знам вече, глава ме боли от мислене и варианти как да излезне най-евтино, на някой места дори не искат да говорим за САМО Дядо Коледа, предлагат и Снежанка за 130-150 лв.
Дано се сетите за клуб които може да ни побере и да ми го дадете като име да го проверявам. Моля! Благодаря!

# 445
Коледно парти
Пак аз - в Мики Маус ми предлагат куверт на дете 20 лв. това е всичко за 2 часа игра, дискотека, кареоке, дядото с подарък от клуба даже, торта, сокче и детско шампанско накрая за наздраве. Може за възрастните да няма кетеринг. Но уловката е че искат децата да са 18-20, ако не мога да ги осигуря и се заплатят само 15 куверта те ще пуснат други деца АКО има желаещи за нашия ден и час.

Не знам просто май няма да стане по евтино от това. 20 лв. на детето, напитка за нас и подаръка.
Очаквам ви дано да има хора които да четат и да могат да коментират. За да знам какво да правя, на друго място под 40лв нещо не мога да го измисля - съжалявам.

Извинявайте и тези които не ви вълнува темата!

Анна, а вие нямали да дойдете и тази година?

# 446
ООО ама кога да ги чета тези книги!? Аз не съм легнала още да лежа, но казвам че ми е зле, защото повръщам, гладна съм , а не мога да погледна храна. Ако успея да хапна без да върна съм добре. Вие ми се свят и така си я карам. Даже сега имам повече работа от всякога. А бе ще се оправя. Надявам се че малко остана.
Днес групата на Ивко имат имен ден. Празника го организирах аз, преди време, но сега са ме включили да помагам, да видим как ще се справя. После ще има снимки.

# 447
  • София
Галя, къде се намира този клуб? Иначе с изключение на бройката май ни покриват всички изисквания, вкл. подарък. Ако се спрем на тази оферта и пуснат и други деца, колко да очакваме, че ще пуснат- докато станат 20 деца или може и повече?

# 448
  • София

Анна, а вие нямали да дойдете и тази година?
Ще дойдем, само да решите къде. И да сме здрави, разбира се.

# 449
  • София
Уна, да е живо и здраво бебчето на братовчедка ти!

Аз пък си мислех, че остана Коледното парти да е в Токороро, там не беше ли изгодна офертата, явно нещо съм пропуснала.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт