А,мен не ме мислете...аз вече съм готова за модел на скелет /и на години го докарвам,така че съм си направо движеща се палеонтологическа находка/,и капиталистите не ме юркат...просто работата е много и трябва да се отмята/а и си плащат, та има и мотивация/само дето вече почнаха да си показват рогата някои хора и скоро ще влизам в пререкания/ама то няма начин-при толкова голям колектив.../А,и утре и вдругиден ще почивам.........и вече чак се чудя какво ще правя цели два дни без работа...дано не дразня много домашните с присъствието си,че Иво и без това вече ,като ме види и пита:"Ти що не си на работа?"
За писмата-аз крада идеи,че то ще трябва и аз да играя някакви драматизации,по повод недонасянаето на точно съвсем същите подаръци,като от списъците/макар,че свалих гарда и аз се набутах с Максус Драгоноид....да му се не види и СN и рекламите му/.А,за подаръците от бабите и дядовците-не се оплаквайте,че Вие ги купувате...поне пари дават и се сещат/че на мен това ми е болна тема-нашите или ги няма......или не се сещат празника да честитят,камо ли за подаръци/
27-ми Ако трябва оставете ми една карта и вие докато пътувате да действам по задачи 
Почвам да пиша пък до където стигна,защото мозък не ми остана/ще се извиня с кърменето,но вие да знаете,че не е само това/
Валери няма как да го объркам
Деца и родители изглеждаха страхотно.Децата пораснали,а майките разхубавени!За двете ни бременни думи нямам 

на сестра ми й порчетох конското, утре пак е на пазар.
. Питам я Никол защо свири, отговаря ми "за да замълчим". Не ми допадна този подход, някка си много дресировъчно ми се видя. Питах госпожата дали е вярно и каква е причината лелката да прави това, отговорът беше "Ние работим с гласа си, трябва да го щадим". ОК, съгласна съм че 26 деца като се заиграят трудно ще им се пивлече вниманието, но чак пък със свирка .... Мисля, чи може да се измислят по-приемливи начини - пускане на опредлена песен, музика и т.н. Отговорът на госпожата беше - ама и в заниманията по футбол използват свирка.
ОК, в спорта това е необходим реквизит, но при възпитанието е доста странен подход. Разговорът ми имаше ефект, поне престанаха с тази свирка. Казах на Никол ако още един път лелката свирне със свирка да й каже, че не е възпитано и да си свири в къщи със свирката. Моето мнение, че не трябва да се подчиняваме ние и децата на някакви такива "въведения" в детските градини. Ето за това съм за пълно видеонаблюдение в детските заведения с две ръце, естествено при гарантирана сигурност и т.н. Тогава ще излезнат наяве много въведени методи и практики на възпитание в бг детски заведения. За Никол свиркането със свирката беше станало нещо нормално и изобщо не го намилаше за странно, егати възпитанието 

За родените през 2010 направиха задължителни и безплатни Пентаксим и Синфлорикс, но колко пъти ходихме и ни връщаха, че няма... В крайна сметка сме сложили на Ема 3те задължителни приема и на двете ваксини и много се надявам нещата при нея да минават по-леко, отколкото при кака й. Сега за Дари личната казва, че трябва да сложим Пнеумо 23 и аз мисля да я послушам. На листовката му пише, че е за деца над 2 години. В мрежата има много теми, където сравняват Синфлорикс и Превенар и мненията на лекарите са, че Синфлорикс е по-добрия избор. Но тъй като Дари вече е голяма за тях като вариант остава само Пнеумо 23.(Надявам се, че не съм ви отегчила с тези подробности, но може да ви се стори полезно, поне на Руми.)
Не знам дали е така само ако говорят или затова, че не спят, но ще се поинтересувам, защото на Румен просто не му се спи през деня, той от малък не спи по много и ми се струва тъпо да е наказван затова.