Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Боряна направо се изгаври с Камен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3515 smile3515
ДА  ЕГАТИ ЛЮБОВТА дет изпитва към него в последните кадри всичко видехме #Cussing out Sick Sick
Какво стана, точно слагах щерката да спи и изпуснах момента!

# 346
Сияна дразни много. Овца.

# 347
хаха, Сияна извади култова реакция Mr. Green

# 348
  • ...край Дунава
Ебати тоя Касабов що мрази толкова Камен? Не съм гледала първия сезон много много Rolling Eyes

# 349
Не ми хареса как Касабов свали картите веднага.

# 350
  • КиТ
Shocked да бе много странно заявява на Камен,че ще се разведе,а преди да влезе си маха пръстена,с кво я държи тоя Димитър Thinking

Както предположихме актрисата е майка на Чарли Crazy Mr. Green

Ще има голяма война,Камен ще се бори до край Crazy

# 351
Боряна направо се изгаври с Камен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3515 smile3515
ДА  ЕГАТИ ЛЮБОВТА дет изпитва към него в последните кадри всичко видехме #Cussing out Sick Sick
Какво стана, точно слагах щерката да спи и изпуснах момента!
Ми Боряна каза на Камен, че ще бъде с него и като влезна в къщата си свали годежния пръстен, а като излезна каза на камен ,че остава с Митко и че ще ,,му прати нещата по куриер'' #Cussing out Sick Sick

# 352
  • София
Многоооооооо хубав филм - кога ще са следващите серии???
Благодаря за разяснението Sick Sick Sick

# 353
  • гр. София
Димитър е  голяма гадина smile3511 smile3511 smile3511

# 354
Може Димитър да е заплашил Боряна  Rolling Eyes

# 355
Илка Зафирова се казва.

Касабов по всяка вероятност я задържа с нещо около Дани, галерията, нещо такова.

# 356
  • Somewhere far away
Димитър нещоо... не става ли леко нагъл?! И Боряна иска, и молът иска, всичко иска да е негово - аа то не може все да си най-отгоре в тоя живот! Naughty Crossing Arms

# 357
Брее, Митака много лош.... #2gunfire  #2gunfire

# 358
  • България
Страхотна серия!Много силно ми въздействаха паралелните сцени-Сияна се беси и Дани я спасява и появяването на Димитър.И в двете сцени Живот и Смърт!Много силни сцени!Цялата настръхнах!Това е критерий за чудесна игра на артистите!
  Отвратена съм от поведението на Боряна!Такова двуличие и лицемерие на едно място! #2gunfireБоряна не заслужава любовта на Камен.Тя направи своя избор!Предателка! #2gunfire

# 359
УНИКАЛЕН епизод!!!  bouquet
Наистина всичко така се обърка,че чак още не мога да се освестя. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт