Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 168
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
 Heart Eyes  Peace

Понеже не ми беше много интересен сезон 1, не съм гледала внимателно.Дразнеше ме преиграването на някои-напр.Ваня и лигавщините на Дани и флегматичната мърда Алекс....  Crossing Arms Тези серии обаче ги изгледах с интерес.Артистите ли задобряват /някои,де.../,сюжета ли е такъв-незнам,но факт е ,че повече ме грабват.
Та направи ме впечатление Димитър,че е много силен като характер,излъчване........
В този смисъл и аз мисля като Чеб..........От Сияна обаче ме побиват тръпки.........
Ставрев е готин,жена му-преиграваща и плоска както винаги.......  Whistling

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:38 от biskit

# 571
Ау вижте кой се натиска за играе в сериала. Искате ли я? Mr. Green
http://www.viewsofia.com/article/7025/Andrea-s-merak-za--Staklen-dom--

# 572
Нея сигурно ще я сложат да играе силиконката дето е пипал Чарли.  hahaha Joy Joy Joy

# 573
  • КиТ
Нея сигурно ще я сложат да играе силиконката дето е пипал Чарли.  hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ей това е Wink Peace

# 574
Ау вижте кой се натиска за играе в сериала. Искате ли я? Mr. Green
http://www.viewsofia.com/article/7025/Andrea-s-merak-za--Staklen-dom--
Нееееееееее Naughty

# 575
Тази куха "диня" да си знае бостана.......  Mr. Green

# 576
  • в сърцето на един мъж...
Е, вие пък сега, явно иска Калинчо да не е със замъглени очила Mr. Green

# 577
А Емануела каква ли ще го играе във филма  newsm78

# 578
Дръжката на динята........  #Crazy

# 579
  • София
Отдавна ми се иска да го напиша, а все ми излиза от главата:

С предварителни извинения към почитателките на Ставреви, ама на мен сцените помежду им са ми като от друг филм. То пак може да са си просто такива чешити двамцата, при тях по друг начин да протичат нещата, нямат тия сериозни проблеми, нямат и тези пари, но много преиграно ми е това така изтъркано и типично за бългаски комедии отношение между семейни хора! Не знам, другите се претрепват да играят сериозно, да изкарат драматична игра от всяка счена, независимо дали има сълзи или смях, говоря за всички други, дори за тийновете, а при тези, гъди-гъди, комедия, граничеща с шутовщина!

Другото, с което не мога да се примиря от втори сезон - ами не може така със спестени сцени от такъв мащаб! Ако ще Боряна да е говорила с мъжа си, ако ще да е водела вътрешна борба със себе си, и ако ще това ад е най-нормалното за нея поведение (бях сигурна, че този избор ще направи), но покажете я тази вътрешна борба, тази несигурност, дайте един паралел на Камен, който чака и гледа нагоре към терасата й например (нищо, че нищо няма да види), пък я дайте нея, как стои, ако ще и на тъмно, долу във входа, хапе си пръстите, чупи китки или плаче... Да почувстваме и ние зрителите драматичността на ситуацията, да й повярваме на ситуацията!

Да, и аз видях по бТВ сутринта в няколко рекламни блока, че ще върви сериалът само в понеделник, това сигурно заради Шесторката, а?

# 580

Все пак двамата имат дете. А и с Боряна той се чувства по-млад.  ..................
 .............
Ситуацията става много сложна. За това избра по-лесното да се върне при бащата на детето си,

защо имам някакъв спомен, че Боряна беше разказвала в първия сезон - на Камен, че е благодарна на Димитър заради това, че я е измъкнал с Дани  като бебе от .... калта newsm78
Но дори и да не е споменала, че е била с родения вече Дани  (т.е. той е само нейно дете, не и на Димитър), тя каза тогава, че са приели мирно съжителство и са щастливи от този факт, неизисквайки нищо повече, защото тя му е благодарна, че я е измъкнал, а тя е измъкнала него от алкохолните му вечерни излизания.
Да не бъркаме благодарността с любовта.   Но явно няма воля да себори за любовта си.  Поради горните причини - най-вече- чуждото мнение.

# 581
Валентина-права си донякъде за Ставреви.Ставрев обаче преиграва по-малко от жена си.Режисьори няма ли филма та да видят как артистката играе жена му-на моменти направо прилича на слабоумна....... Sick То бива липса на мисъл и престараване,но тя няма едно действие като хората-или се хили като малоумна или говори припряно .........
А за Боряма и аз се чудех-изпуснала ли съм нещо-каза,че ще е с Камен и изведнъж-хоп! Остава с мъжа си........Точно тези силни сцени не са доизпипани.......  newsm78

# 582
  • София
Ако ще Боряна да е говорила с мъжа си, ако ще да е водела вътрешна борба със себе си, и ако ще това ад е най-нормалното за нея поведение (бях сигурна, че този избор ще направи), но покажете я тази вътрешна борба, тази несигурност, дайте един паралел на Камен, който чака и гледа нагоре към терасата й например (нищо, че нищо няма да види), пък я дайте нея, как стои, ако ще и на тъмно, долу във входа, хапе си пръстите, чупи китки или плаче... Да почувстваме и ние зрителите драматичността на ситуацията, да й повярваме на ситуацията!

Ох, маци, да я дадат тая вътрешна борба, ама като ИЧ не може да играе Елена, какво да дадат  Laughing

Иначе за Ставреви съм съгласна, малко като кръпка ми идват и на мен, макар че не мога да отрека някои попадения, с глас съм се смяла като жена му каза, че не й е подарявал китки от 7 години и 2 месеца, той не помни, ама вторник било  Laughing

# 583
  • до една звездичка
Абе, с две думи - българее сериала, колкото и да се напинят да го изкарат чудо невиждано и неправено и достойно за Оскар, едва ли не! Laughing Stop
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!
Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.

# 584
  • София
Това със "скоковете" в действието и в първия сезон се забелязваше. Не показват вътрешната борба на героите, прехода в чувствата (с някои изключения), и затова на моменти сякаш няма обяснение кой как е стигнал до дадено решение.

Според мен така се опитват да избягат от подхода на сапунките - нали се сещате, пльосват един герой в статично положение как само гледа умно и клати глава, а на заден фон текат мислите му с драматичен глас. Joy

Та, в този ред на мисли, на мен ми допада подхода на Стъклен Дом, но малко прекаляват.

Общи условия

Активация на акаунт