Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Виж това за сестрата, откъс от книгата :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=525471.msg16440178#msg16440178

# 556
  • КиТ
може би на някъв дух или на Коки,който се е скрил зад дивана Thinking Joy Joy Joy Joy Joy,че и аз се обърках вече  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Grinning  Joy Joy ахахах - а кво ли е правел точно зад дивана?! hahaha
Joy

Ами,така би се обяснил смеха,ама кво търси Thinking,няква клюка да разбере Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy (това е разбира се в кръга на шегата!-щото много го задълбочихте с тоя смях Rolling Eyes)

Калинчо верно е нисък,не става за висока жена,трябва му нещо тип джобно гадже,иначе ми харесва така е с торбички за да покажат колко е изморен и нещастен,спомняте си че там като беше затворен стаята 10 като излезе къв измъчен беше Thinking

Едва ли ще я включат тая сестра в сериала,не е казано да е едно към едно с книгата Wink Peace

# 557
Боряна имаше големи угризения относно връзката си с Камен още в първия сезон. Отблъскваше го, дърпаше се, за нея не беше нормално да се влюби и има отношения със сина на мъжа си. Ама чувства, като идват, никого не питат.  newsm76
Затова си мисля, че реши да остави Камен в мига като видя Димитър. За нея това не е морално, а не че Димитър я притиска или нещо такова. Тя мисли и за Дани, който като разбере че баща му е жив едва ли ще одобри връзката й с Камен, то не че и сега е много хепи от това. Каквито чувства и да има към Камен, тя няма да остави мъжа си, заради друг мъж, още повече пък, че това е неговия син. Поставете се на нейно място, как ще постъпите? Освен ще сте  #Crazy като видите мъжа си жив? А и стана ясно, че във филма не е минало много време от смъртта на Димитър, само няколко месеца. От негова гледна точка пък изглежда, че Боряна много бързо го забрави. Ситуацията е много шантава.
За Сияна мисля, че смехът й накрая не беше провокиран от бягството на Дани от апартамента, а от това което чуха заедно по телевизията. Баща й престъпник, арестуван, а бащата на на Дани - жив. Мисля, че новината за баща й само затвърди нейното мнение за него. Пълна лудница... Crazy
Калин, че е нисък нисък е, до Боряна, Ставреви и Елена стои добре. И те не са високи, ама до Юлиян Вергов е направо смешен. Изглежда още по-късокрак и набит, а онзи като някакъв викинг до него.  hahaha

# 558
  • София
Аз пък по принцип не харесвам Вергов, обаче играе невероятно  Peace Егати таланта ...а до колкото знам няма актьорско образование newsm78

# 559
http://www.facebook.com/?ref=home#!/GlassHome

Това видяхте ли го?
А в сайта на БТВ и в неделя и в понеделник пише Стъклен дом 3 еп.
Объркаха ли се нещо? Thinking Thinking

# 560
  • София
Май ще е само понеделник. Много странно време са избрали за излъчване.

# 561
Самов понеделник, много малко ми се вижда Crossing Arms

# 562
  • Somewhere far away
http://www.facebook.com/?ref=home#!/GlassHome

Това видяхте ли го?
А в сайта на БТВ и в неделя и в понеделник пише Стъклен дом 3 еп.
Объркаха ли се нещо? Thinking Thinking
А стига бе - сега пък понеделник ли?!  #Crazy #Crazy

# 563
  • София
Затова си мисля, че реши да остави Камен в мига като видя Димитър.

Е изобщо пък не беше мига като видя Димитър. След като видя Димитър каза на Камен, че остава с него.

# 564
  • КиТ
Тъкмо и аз за това влизам да ви кажа,че пише: "Стъклен дом" - Време за истина ще се излъчва ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 20:00 часа! ся го видях във фейса и повечето се възмущават що е понеделник,наистина неделя по-добре сякаш беше,абе за мен н е от такова значение де Mr. Green

# 565
Снощи изгледах повторението на 2 еп. и не ми стана много ясно следното-Феникс е била идея на Касабов и той е работил заедно с Николай против Христо или...... ?

# 566
  • до една звездичка
Егати таланта ...а до колкото знам няма актьорско образование newsm78

Има, има.

# 567
Аз от понеделник се мъча да си напиша "особеното" мнение след серията от понеделник, ама от работа все не ми остава време. Чак сега намерих.  Flutter
Първо за Димитър. Казвате, че образа му е направил голям завой. Той няма избор, освен да се държи по този начин. Сега ситуацията е коренно различна. Всички си мислят "по-добре да си беше останал мъртъв". Правя аналогия с първата серия, когато му беше рожденият ден. Тогава всички уж много го обичаха, имаха го за голям приятел, появи се сина му, който той е чакал отдавна. А сега се оказва, че не е притрябвал на никой. Партньора му в бизнеса е срещу него, а жена му спи със сина му. Откъдето и да се погледне си е шок, такава промяна за няколко месеца.  ooooh!
 Вариантите при него са два. Или да се свие и да изчезне нанякъде, или да се бори да си върне всичко. Той избра второто и според мен е напълно прав. Мола той го е изградил. Без значение как, ама е негово дело. Камен дойде наготово. Вярно спаси мола, ама ако не се беше потрудил баща му нямаше да има какво да се спасява. От друга страна Боряна. Много ясно, че ще иска да си запази семейството. Все пак двамата имат дете. А и с Боряна той се чувства по-млад.  Много трудно ще се намери мъж, който да каже, ето синко на ти жена ми. Да сте много щастливи двамата. Такива благородни екземпляри ги има само във фантазиите на някоя тинейджърка, която е влюбена в любовта. Whistling
От своя страна Боряна беше ясно, че ще направи този избор. Както каза Димитър за Христо и тя е слаба и страхлива. Винаги е свикнала някой да я води и тя да крета в сянката му. Димитър не мисля, че я заплашва. Решението да остави Камен си е само нейно. Просто няма желание и сили да се бори за тази любов. Пък и мисли за детето си. Как ще приеме той това положение.  Tired
Ситуацията става много сложна. За това избра по-лесното да се върне при бащата на детето си, за да не я сочат непрекъснато хората, а вероятно и собственият и син с пръст укорително.  Naughty
Тя и преди се дърпаше много за тази връзка с Камен,  и ако той не беше настоявал, още щяха да са до никъде. А сега щом и мъжа й е жив, никой не може да я мръдне от него. А и откъдето и да го погледнеш Димитър може да даде на Дани в чисто материален план много повече от Камен. Най-малкото, защото едно е някой да ти е син, а съвсем друго да ти е брат.  Crossing Arms
Нямало е никакъв разговор Димитър-Боряна. Потвърждава го и факта, че тя непрекъснато му мрънка да говорят, а той отказва. Което е нормално, защото и той е много объркан и не знае как да реагира спрямо нея. Знае, че си я иска обратно, ама какво ще бъде съвместното им съжителство и той още не си го е изяснил за себе си.  Thinking
Това ми е "особеното" мнение. Сори за дългия пост.  Blush

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 13:28 от Cheburashka

# 568
От своя страна Елена беше ясно, че ще направи този избор. Както каза Димитър за Христо и тя е слаба и страхлива. Винаги е свикнала някой да я води и тя да крета в сянката му. Димитър не мисля, че я заплашва. Решението да остави Камен си е само нейно. Просто няма желание и сили да се бори за тази любов. Пък и мисли за детето си. Как ще приеме той това положение.  Tired

За Боряна ли става въпрос.........  newsm78

# 569
Вярно, моя грешка, нали актрисата се казва Елена. Коригирах се. Мерси Бискит.        bouquet

Общи условия

Активация на акаунт