Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
На мен Сияна ми е любимка. Единственият образ, който чувствам близо до мен и мога донякъде да се идентифицирам. Crazy Какво ли говори това за мен... Twisted Evil

Кадрите на "шапката" мисля че не са буквални - всмисъл, не са взети директно от филма, така беше и в първия сезон. Така че, не мисля, че Сияна ще продължи да се депресира. Laughing

Искрено се надявам Николай да не остане в затвора. Вергов е страшен актьор... Heart Eyes

# 541
Ееее, каква ще да е таз` брада, че да скрие торбичките под очите, бе?!

Брадата да я махнат, а торбичките да скрият с грим Grinning Грешно си ме разбрала.

# 542
Ееее, каква ще да е таз` брада, че да скрие торбичките под очите, бе?!

Брадата да я махнат, а торбичките да скрият с грим Grinning Грешно си ме разбрала.

Наистина има нужда, милия.
Общо взето в първия сезон бяха по-лъснати всички. Grinning

# 543
  • Луната ни пази
"След това ме осъди" :следователно Чарли не го е убил, следователно историята е здраво скалъпена.
"Шуми Марица окървавена, плаче вдовица люто ранена! И по средата булката (която е вдовица)" Пак лафче на Ставрев, уби ме с него!
Боряна според мен не е говорила с Димитър, а просто реши влизайки да зареже камен. Нали после репликата и към Димитър беше: "Нищо не си казахме, няма ли все пак да поговорим", а той хукна да си ляга! Но мисля, че има някакъв страх от него, просто ми се струва втрещена!

# 544
  • София
Е гледах "Смеха" на повторението, ми не беше беззвучно пък. Crossing Arms Не се изсмя с глас, но се чу.

Другият вариант е просто да имам по-добър звук на телевизора отколкото на лаптопа. Joy

# 545
  • Варна
Абе, мацки, къде го виждате тоя сексапил в Каменчо? Харесват ми сцените между него и Боряна, но е можело малко повечко да го разкрасят. По-модерна прическа, катинарче вместо брада, да скрият тези торбички под очите.

Аз мисля,че торбичките точно са му ги докарали с грим Peace Нали екранният му образ е поне 10-15г.по-възрастен от него самия newsm78

# 546
  • до една звездичка
Да си кажа и аз, нищо чак толкова втрещяващо не намрих в смеха на Сиянчето. Смях като смях. Хилеж, по-скоро. Като се имат и предвид предхождащите го обстоятелства... повече от очакван.

А за мен най-сексапилният образ във филма е този на Юлиян Вергов. Уникален!

# 547
Съгласна съм  с ٠•● Dega ●•٠  Heart Eyes Вергов ми е много по-мъжествен и секси. Калин, колкото и да е симпатичен ми е по-скоро момчешки тип/не е за мен/ Stop

# 548
  • София
И аз във фенклуба на Вергов... Heart Eyes

Калин ми се струва много нисичък и кльощавичък, макар че операторите умело го прикриват. Laughing На снимките не винаги личи, но ако се вгледате, не е много по-висок от Боряна (която е дребос) и е горе-долу колкото Ставрев (който също е тапа). Малкият Дани е по-висок от батко си. Crazy

# 549
  • София
Да,за мен беше голямо разочарование като го видях колко е нисък,по-скоро късокрак.Няма пълно щатие в тоя живот,ейййй..
Юлиян Вергов заради ролята ме отблъсква,но лятото го гледах в "Мисия Лондон"-е голям пичага беше там!С малко по-дълга коса назад е много по-хубав.

# 550
Калин е доста нисък.Гледала съм го на живо в Театър София Simple Smile

# 551
Не харесвам Калин Врачански. Много е нисък и с тази брада. Но той и Асен Блатечки, не е от високите. Whistling

# 552
  • София
Може да сте коментирали в предни теми, но прави ли ви впечатление, че много от актьорите в Стъклен Дом нямат... как да кажа... български вид. Калин Врачански има доста неспецифична физиономия, Елена Петрова също не е със "стереотипната" българска красота и излъчване. У Юлиан Вергов определено има нещо силно чуждоземно - британско може би - във външния вид. Хари с тия пуделски къдрички и самите му черти и тен на лицето също се различава доста. Дани по-може да мине, но и той не е съвсем типичен БГ тийн.

От главните образи единствено Атанасови, момичетата (Алекс и Сияна) и Ставреви имат за мен по-типични български физиономии и излъчване. Thinking Чудя се дали е търсен ефект.

# 553
Боряна явно е обичала й Димитър. После й трябваше сигурност и опора, и прибра Камен.
Мда, а тази сестра толкова ли не можаха да направят, 20 години нещо за нея, да я издирят.
Много странно.
Калин и на мен ми изглежда по-грозно брадат в ноеия сезон.
Ставреви имат типично БГ вид и неави.
Ванчето в  бара на Коки: "Дай една ракия", Коки:"Не предлагаме", "Е тогава нещо друго по-силно"

# 554
Боряна явно е обичала й Димитър. После й трябваше сигурност и опора, и прибра Камен.
Мда, а тази сестра толкова ли не можаха да направят, 20 години нещо за нея, да я издирят.Много странно.
Калин и на мен ми изглежда по-грозно брадат в ноеия сезон.
Ставреви имат типично БГ вид и неави.
Ванчето в  бара на Коки: "Дай една ракия", Коки:"Не предлагаме", "Е тогава нещо друго по-силно"
Би ли ми разяснила, че нещо изгубих нишката? newsm78 каква сестра?

Общи условия

Активация на акаунт