Стъклен дом: втори сезон- "Време за истина"- тема 7

• 39 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Somewhere far away
Абе, с две думи - българее сериала, колкото и да се напинят да го изкарат чудо невиждано и неправено и достойно за Оскар, едва ли не! Laughing Stop
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.
Е...като ти българее отивай да си гледаш другите филми дето са достойни за Оскар Shocked!
 Най-лесно е кусури да се намират- всеки си има недостатъци  ooooh!- не е нужно да критикувате сериала че българее, при положение, че този сериал е един от малкото с висока класа и на високо ниво!
Та колкото и да ти "българее" не можеш да отречеш че това е единствения най-успешен сериал правен някога в България и стои в центъра - всички останали са около него! Grinning

# 586
Абе, с две думи - българее сериала, колкото и да се напинят да го изкарат чудо невиждано и неправено и достойно за Оскар, едва ли не! Laughing Stop
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!
Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.
Абсолютно!А тази Яна ли е ,Гана ли е-толкова ми е префърцунено-фалшива ,че няма накъде......  ooooh! Еле като почне да говори с глас на дърта алкохоличка-мале мила.......
А пуберите са върха-фаворит ми е флегмата Алекс!  Tired

# 587

Другото, с което не мога да се примиря от втори сезон - ами не може така със спестени сцени от такъв мащаб! Ако ще Боряна да е говорила с мъжа си, ако ще да е водела вътрешна борба със себе си, и ако ще това ад е най-нормалното за нея поведение (бях сигурна, че този избор ще направи), но покажете я тази вътрешна борба, тази несигурност, дайте един паралел на Камен, който чака и гледа нагоре към терасата й например (нищо, че нищо няма да види), пък я дайте нея, как стои, ако ще и на тъмно, долу във входа, хапе си пръстите, чупи китки или плаче... Да почувстваме и ние зрителите драматичността на ситуацията, да й повярваме на ситуацията!

Нямаше вътрешна борба, имаше взето решение.Тя си извади пръстена преди да разговаря с Димитър, очевидно беше взела решение, така ми се струва.

# 588
Харесва ми сериала и то много .Това с българеенето звучи тъпо ,но пък който смята ,че това е нещо лошо има избор -турски и американски сериали бол.

# 589
Българее ми, ама яко - и как няма с такива "актриси" като Яна Маринова и Елена Петрова, и пубери разни, които според мен не им се налага да играят въобще, защото просто са си самите себе си...  ooooh!
Единственият, който си играе ролята, ама наистина, дето се вика, е Стефан Данаилов.
Това мисля и аз - българее. особено побългаря със сцената на бесенето на Сияна. А Ставреви наистина са от друг сериал. като видя Ванчето и сменям канала. Същото правя, когато се появят Борянка и Каменчо и започне онова лейзене, от което тръпки ме побиват. Не съм фен на Вергов, но играе човекът. няма две мнения. Коки е супер, само по- малко сцени, даже никакви с Кадиев и е ок.
Другите ми фаворити с Данаилов и Агента. Също и Господин Игрек, Жорката Новаков.  Peace

Не си ли гледала, илияна, стари български филми, където викат и се тръшкат малко в повече. Излишна провлаченост и патос.
И на мен ми харесва сериалът, в смисъл радвам се че го има. Иначе недостатъците са бол. като започнем от главния изпълнител Калинчо. Много нисък и грубоватичък ми идва за вкуса. Simple Smile  Mr. Green

# 590
  • sofia
Ами разбира се че ще българее. Едва ли някой е очаквал  да изглежда като холивудска продукция. Наистина може да наблегнат малко на драматизма, но малко.
Мисля, че в това му е чара, и това със Ставреви е търсен ефект,а  не изпуснати, нережисирани  сцени.

Според мен така се опитват да избягат от подхода на сапунките - нали се сещате, пльосват един герой в статично положение как само гледа умно и клати глава, а на заден фон текат мислите му с драматичен глас. Joy

Съгласна съм. Предпочитам да българее, от колкото да прилича на турски сериал. Peace

Не мога да се вредя - 4 отговора Shocked

# 591
Е , явно се вреди........
Мчи кво им е на турските сериали.......  Crazy  Българските да не са по-добри!Впрочем как се води "Стъклен дом"-любовна драма,екшън трагедия или мишмаш............  newsm78

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 15:31 от biskit

# 592
  • до една звездичка
... не можеш да отречеш че това е единствения най-успешен сериал правен някога в България и стои в центъра - всички останали са около него! Grinning

Оф, като сте се хванали пък всички за това изтъркано клише... в центъра, та в центъра! Tired Stop Айде, моля ти се, не ми казвай какво мога и какво не мога да отрека, а?

Остава да се юрнеш сега да ме убеждаваш, че Яна Маринова/Елена Петрова, или буля ти Станкуловица (не си спомням името й0 са на нивото на Невена Коканова, или Цветана манева, например, а?

А в "българее" не влагам абсолютно никакъв подигравателен нюанс. Това, което имам предвид, е, че все още сме доста далеч от световното кино по отношение на начина, по който артиста пресъздава ролята си и внушението, което оставя у зрителите.

# 593
  • Somewhere far away
Пак казвам - не го гледай като не ти харесва. Точка.

# 594
  • sofia
Е , явно се вреди........
 А това какво ти предпочиташ  си е твой проблем..........

Е, благодаря за което.

А  къде казах , че е твой? newsm78

# 595
  • където мечтите се сбъдват
Хайде да се впиша аз като фен на сериала  Heart Eyes Първия сезон го изгледах в рамките на три дни в сайта на бтв,но сега смятам да го следя редовно.Дано да не ме разочарова от тук на сетне.И да кажа,че Ставрев поразително прилича на един мой роднина,и като външен вид и като поведение  hahaha ,та затова ми е страшно забавен.. Joy

# 596

В качеството на каква определяш кой какво да прави.........  Crossing Arms

allba_a, обърках се -сори..........

# 597
  • до една звездичка

А?! Ти май нещо се обърка, а? Алоууу, точките ще слагаш като ти дойда у вас на гости, ясно? Тук аз ще реша кога и колко да пиша. Ясно?!

# 598
  • София
E, e, e. И тук се изпокарахте. Все едно ДиС не ни е достатъчен. Laughing

# 599
  • София
Хехехехе, българеел Simple Smile Хора, какво да прави един български сериал, да арабее ли   Joy
Факт е, че има едно средно поколение актьори, дето за нищо не стават, нито Елена може да играе, нито Яна, нито Калин, факт.
Илка Зафирова за 5 минути се появи жената и си ги сложи в задния джоб.

Впрочем, това, което съм чувала от кухнята е, че не е било толкова трудно да намерят актьори, които да не играят дървено, колкото да намерят сценаристи, които да пишат с жив език. Та има го и момента с диалозите.

Общи условия

Активация на акаунт