)...Само шестици и похвали да валят!!!!

ама не им се сърдя много 
Като ви казвам , че не ми се ходи, вие не ми вярвате 
), а най- тъпото е ,че едвам търпя с ледчетата, че има синузит и току виж съм го "отключила"

Мнооо смешно, дано на никой не му се случи
Ама ти нали знаеш, че на чужд гръб... всички се хилотим
Ми не мога да се сдържа пък 
!
?
. Добре, че сте се разминали с малко.
, че това е много лощо.
. Как не си се сетила да питаш тук, че все някой сигурно знае и щеше да ти каже - олио се слага на такова ударено. Аз се убедих много скоро в действието му, а само бях чувала. Ник преди 2-3 седмици яко се прасна в едни циментени стълби по челото
. Веднага се прибрах и го намазах с олио. Нито се поду, нито посиня, нито позеленя или полилаливя и каквото там се сетиш. На другият ден имаше само лека коричка, която за седмица падна. как действа това чудо не знам, обаче грешка няма. Сега и да намажеш, вече е късно
.
. Децата се почерпиха и пограха, прибрахме се за малко, колкото да смени Марти дрехите и после го водих на тренировката по футбол. Тъкмо се прибрахме и милото се обади, че идва, да слизаме пред блока. И като ни емна
, от 17 ч. до 20.30 сме обикаляли по спортни магазини за стоножки и кори. Мъжът ми е полудял! Мисли си, че отглеждаме втория Стоичков
! Само кори взехме, стоножките или са му малки или много големи... не знам какво ще правим.
. Като го питам яде ли, отговаряше "Ядох"! Като го питам какво, казваше "Пилешка супа"! И така цяла седмица, докато не видях, че купоните си стоят в раницата
. А той стоеше на занималня по цял ден и следователно не е ял нищо
. Това беше причината да почна да му слагам сандвичи, с минималната надежда, че ще мога да виждам колко малко яде. А училищата в нашия квартал нещо не ми вдъхнаха доверие никакво, пък и офисчето ми е в Лозенец и комбинирах нещата.