Жената ЛЪВ-37 част!

• 17 214
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Оу, Хаяси, много хубаво те е пипнал тоз младеж  Peace! И косата ти е една лъскава, лъскава, супер!
Ками, и аз гласувах още одеве. Успех  Hug!

Бях на родителска. Прибрах се и отворих фабриката за подвързване на учебниците, обаче оправих само тия, които му трябват за утре. Нямам нерви за повече  Crazy. Докато съм била в училището, моите мъже най-сетне са купили прословутите стоножки и утре дребния ще е на тренировка в пълно бойно снаряжение - екип, калци, кори и обущаци  Crazy.

# 91
....оправих само тия, които му трябват за утре. Нямам нерви за повече  Crazy. ...

И аз тъй Twisted Evil. Ей досега това правих ooooh!.

...Моя мъж като викне и подскачам от стола.

Какво приказваш #Cussing out....Моят що не получи инфаркт от вълнение ooooh!...........Не го разбирам това #Crazy
Джуджи, сега ще ходя да ти видя новата глава. Но честито мога да кажа  bouquet!

Опекох си днес чушки и патладжан за лютеница, обаче не остана време да си обеля чушките Whistling. И не знам кога ще я свърша и тая ooooh!. Добре, че пекарната е малка, та оттам и мат'риала Mr. Green.

# 92
Брадатке, wavey!

# 93
  • Бургас
Изфаща ма Crazy

Аз нещо не съм разговорлива Rolling Eyes И мирише отвън на неква плакия и въпреки че не обичам таквоз чудо, сега съм гладна и се чудя какво да загриза  hahaha Ще ходя да си измия малко грозденце, барем ми мине зверското прияждане Stop

# 94
  • София
На мен, пък, ютията ми мирише на препечени филийки, когато я включа  ooooh!!
Ай, прияде ми се грозде, а нямам! Нищо, утре ще си купя   chef.

# 95
  • Бургас
Мен пък не ми се яде, ама какво да се прави - по-добре е него да зобам, отколкото да отварям шкафа с хитрините (сладкото ще рече това) Laughing Да метна някоя виртуална чепка Mr. Green

# 96
Пол ще я направиш когато ти остане време тази лютеница. Хубава ли я правиш? За първи път ли ти е? Аз сама никога не съм правила , а и няма скоро да се пробвам Crazy Иначе и аз днес купих чушки/ пиперки (на който което му аресва да чете ) Ще правя като миналата година: измивам чушката, избушвам я , слагам я в камерата на хладилника, утре ги вадя, размръзявам ги ( един вид бланшорване студено ) правя си ги на пакетчета и зимата ще пълня чушките с кайма и ориз или яйца и сирене, много вкусни стават все едно току що си ги откъснал Peace

Абе къв мач има?  Rolling Eyes Мъжа ми гледа ТВ  Crazy

ППС забравих да ви кажа, че утре съм на маникюр. Ще ми го рисуват като онези обици - черно и бяло.......

# 97
  • София
Брадичке,  мерси, аз мислено вече изядох една чепка, утре може и истинска hahaha  Hug!
До нашия блок направиха сергия за дини и пъпеши, пък след седмица я заредиха с какво ли не! И работи почти денонощно, ама ме мързи сега да ходя.

До одеве играха Левски и едни белгийци, а сега трябва да са ЦСКА и Бешикташ.

# 98
Лека нощ от мен  smile3524

# 99

Mr. Green

Норче, две години си правя в пекарната по една дозичка. Става доста прилична. Слагам си доста чушки и патладжан освен доматито. Вземам си от онова дългото домати, защото е по-сухо. Иначе на огън става по-хубава, ама няма кой да се занимава. Пък и купената харесваме. Аз си правя за собствено удоволствие Wink

И аз хапнах днес доста ooooh!. Следобед пак семки, чак лошо ми стана, а за вечеря мъжа ми пак се беше развихрил - кюфтета и картофено пюре. И бира ми купил. Какво му става Thinking

# 100
  • София
......а за вечеря мъжа ми пак се беше развихрил - кюфтета и картофено пюре. И бира ми купил. Какво му става Thinking
Не се чуди, ми се възползвай от положението  Mr. Green!

# 101
.............а за вечеря мъжа ми пак се беше развихрил - кюфтета и картофено пюре. И бира ми купил. Какво му става Thinking

Хм, така правят мъжете, когато ще искат нещо. Whistling

# 102
  • София
.............а за вечеря мъжа ми пак се беше развихрил - кюфтета и картофено пюре. И бира ми купил. Какво му става Thinking

Абе да ти кажа и аз често готвя, когато ще искам нещо  hahaha. Само дето при мен е обратно, щото мъжо вика "Спри да готвиш и ще направя каквото искаш!"  Joy

# 103

Мислиш ли? newsm78
Първоначалният му план беше да прави мусака Shocked. Казах му, че ако ще ни храни за вечеря с нея, ще трябва да я почне веднага Mr. Green. Беше 13.30. Отказа се Mr. Green.

Венче, освен да ям, какво друго? newsm78 Mr. Green

# 104
Венче, освен да ям, какво друго? newsm78 Mr. Green

Е, все се намира още какво.  Wink

Пък аз още не съм заспала. Познайте защо. Забравих май да ви кажа, че от днес докато дойдат мебелите ще спим на дюшеци на земята. С изключение на събота вечерта когато на моя техните ще са на село. В неделя обаче си довтасват. Та така - военно-полеви условия.

Брадатке, плакия риба ли беше?  Embarassed

Вени, как така ютия да мирише на припечени филийки? Да не си се пробвала някога с нея когато тостерът ви се е гафил нещо?

Общи условия

Активация на акаунт