Жената ЛЪВ-37 част!

• 17 215
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Не била казала гУспУжата. "Пък можело и да е казала, аз много пъти ходих до тоалетната".
В 7 ч. се връщахме в училище за забравено яке - висеше си на оградата, където го е зарязала  ooooh!

Joy Joy Joy Кипре  Hug

# 121
Кипре, моят имаше домашно на 15.09, днес има 3 домашни............явно всяка г-жа е различна....

# 122
Ние обиколихме градинките със слънчеви очила аз (заради окото, иначе не слагам) и намерихме нова кръчма в квартала  Simple Smile Та малкия намаза - пиле с ориз, а аз - една биричка. Туй пиле с ориз как го правят по заведенията/китайския, моето никога не става такова, ориза винаги не се лепи и е един пръхкав  newsm78 Дребния всичко си изяде, а от мойто - не ще  Blush

# 123
Ехеее, добрИ дАн!
Стефче, Вени, да са ви живи и здрави племенничките! Hug
Гудзи, и ти, душо!
А сЯ пък да ви почеврпя, щото моЙто майче и братче са именяци днес Wink

И забравих да добавя... къщата ми е пъъълна вече Crazy И съм щастлива на пук на всичко smile3534

# 124
  • Бургас
Почерп - взимам си от всичко Mr. Green Айде наздраве и за пълната къща Hug

Лаленце, в Славейков е моя милост bowuu Пък парички се опитвам да трупкам в туй триваго в подписа ми - голяма зарибявка ми е hahaha И като взема големите пари, ще видите вие Twisted Evil

# 125
  • Пловдив
Ами не е ли цял ден, Рейче? Хич нямам желание да пиша домашни. А ученичката - още по-малко.

Гледам, никой не се е престрашил да сложи снимки от завчера, айде нека аз повлека крак:
Снимчици

# 126
  • Пловдив
Здравейте!  Hug

Честит Имен ден на всички празнуващи!

Моят първокласник вчера се прибра с разпран анцуг /беше чисто нов, обут за първи път/, а днес си е изгубил телефона, та досега рева и се гушкахме и успокоявахме... ooooh!
Нямат още домашни, даже нищо не са писали в тетрадките...Само са рисували и оцветявали два дни...

# 127
Бенджи, много екшън за 2 дни!  Hug

Брадата, а като пишеш мнения - плащат ли ти наистина?  newsm78
Всъщност доста ползвам Триваго, защото има наистина много информация за туризъм и хотели (не толкова). А понеже обичаме да обикаляме из страната, добре ни служи.  Peace

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 17:03 от M_Nik

# 128
Кипре повлече - да и аз тъкмо сложих снимки. Даже коментирах  Peace Иначе Мишо ще е на занималня, но ще почне от 27 септември и дотогава ще е у дома следобяд.

Бенджи бре, твоят сладур, май трябва да бъде обучен от кака си кво що. Кали по цял ден му разправя на Мишо кво да прави, как да седи на чина, кога да ходи до тоалетната, как да си пише без ТВ домашните и подобни Joy

# 129
  • София
Здравейте!
Много хубави деца, чудни  Heart Eyes! Кипре, Реа, ама и вие бивате, да ви кажа  Wink.
Бенджи, много ли се е натъжил малкия? Дано бързо му мине притеснението, че то е по-лошо и загубен телефон, и от съдран анцуг... Аз някъде на третия скъсан, надупчен или загубен, спрях да получавам сърдечни пристъпи и просто се огледах за магазинче за шивашки материали, от което да купувам разни емблемки  Mr. Green.
Качих снимки - от първия учебен ден и от днешната тренировка, да го видите каква смешна стойка е  Joy, а да, и съм му снимала стоножките (много горещо ме помоли). Късите панталонки, с които е обут са от един чисто нов дълъг анцуг, ама на първото обуване се изпльоска и го скъса под коляното. Обаче ето на, година по-късно го отрязах и ми свърши идеална работа, защото купихме само дълъг спортен екип, предвид наближавото лошо време.

Благодаря за пожеланията за племенницата!   bouquet и поздравявам мамата и баткото на Теди, нека са живи и здрави!

# 130
Честито всичко на всички!  Hug  bouquet
Много поводи, много празнуващи, много нещо!
И нека все така да е!

Аз сега се прибирам - цЕл ден в жегата се съдрах да се влача - по Общини, по Поликлиники, по на м*** си г***.  Tired  ooooh!
И сега, за още по- интересно, тепърва почнах да чистя, докато... готвя, щот се оказа, че вкъщи нито ми е изчистено, нито ми е сготвено.  Crossing Arms
Но нищо де, то критическа, критическа, ама ще дойде мачка за погачка!
  Twisted Evil Crossing Arms

# 131
Тедко хубаво е нали да има много хора-деца, мъже  Wink Понякога никой неискам да ми се мярка, но в повечето случай си искам екшъна и шума  Crazy Аз се почерпих с последните 2 реда, че нЕмам нищо у дома  Sunglasses

АлУУУУУУ Стеф дека си? Кво става с ремонта? Как мина ноща? Спахте ли или само се изръбихте на земята? Взехте ли решение с любимият какъв цвят да бъдат стените?

Вени
дребният е много сладък. Анцуга му е влязал в употреба на 100%. Абе туй дете се е метнало на майка си ( в никакъв случай на баща си  Wink ) - слабичко, слабичко ......... ама то ти си виновна де  Laughing

Камче, може ли всеки ден да се гласува във фейса или само по веднъж?

Пол  Shocked видях във фейса, че си познала баба си на една снимка. Изумително!!! Много интересно, ще взема и аз да си направя профил с истинското име, барем някой ме намери.....или аз ......................

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 20:19 от Реа

# 132

Не, Реа, само веднъж.  Hug

# 133
Не, Реа, само веднъж.  Hug

ААААААА добре......

Къде сте всички бе?

Моят Мишо искал да учи и до сега му правех задачи и го карах да разказва, направих му домашно и за утре Shocked За сетен път се убеждавам, че е до детето................а не до мераците на родителя Rolling Eyes

# 134
  • София
Аз съм тук, ама ядох едно парче питка и нямаше как да мажа клавиатурата.
Брей, Реа, голям ентусиаст е Мишо  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт