Къде в Бургас 24

• 62 982
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Тоест одобряваш д-р Митева? Grinning
Че и ние сме на зор за детски зъболекар.

# 196
  • Бургас
Тоест одобряваш д-р Митева? Grinning
Че и ние сме на зор за детски зъболекар.

Относно детски зъболекар, мога да препоръчам Въжарова. От сто години си ходим при нея, работи и с касата.

И да запитам - да ме ориентира някой откъде да купя дебел и ватиран Ханцуг за 12 г. момиче. Ама да е много дебел и много ватиран, ако може и да не е много скъп. Simple Smile

# 197
Благодаря ви много момичета, безценни сте  Hug

# 198
Момичета, знаете ли къде мога да си купя суха мая в по-големи опаковки или количества. Развихрила съм се с хлебопекарната и маята свършва бързо. В магазините има ограничени количества , а аз искам да се заредя и да не мисля за това известно време. А също и брашно на едро. Преди можеше да се купи от хлебозавода , сега не знам как е.  Hug

# 199
Относно детски зъболекар, мога да препоръчам Въжарова. От сто години си ходим при нея, работи и с касата.

И да запитам - да ме ориентира някой откъде да купя дебел и ватиран Ханцуг за 12 г. момиче. Ама да е много дебел и много ватиран, ако може и да не е много скъп. Simple Smile

в Карфур видях - сини и сиви.
Можеш да ги комбинираш - долната и горната част.
Горната е около 13 с качулка и без,
долната - без ограничетел на крачола,
на 10лв. мисля беше.
Качеството е добро според мен.

# 200
Момичета, знаете ли къде мога да си купя суха мая в по-големи опаковки или количества. Развихрила съм се с хлебопекарната и маята свършва бързо. В магазините има ограничени количества , а аз искам да се заредя и да не мисля за това известно време. А също и брашно на едро. Преди можеше да се купи от хлебозавода , сега не знам как е.  Hug
ами аз от Метро си взимам само брашно-на Панино,много го харесвам.Има големи пакети,аз взимам 10бр от 1кг.Има пакети суха мач на доктора,по 10бр в опаковка,но аз си взимам прясна на Юва от Болерото,но по една и си я разделям на 4 за хлебопекарната.

# 201
Denito, благодаря за отговора. Аз опитах с жива мая , но нещо не ми се получава.  Tired

# 202
Лина, и аз препоръчвам живата мая.
Няма случай да не ми се получи /освен веднъж, когато правих с някаква развалена мая друга марка, но то си й личеше/.
Купувам една с марка Вива, деля кубчето на 4 и ми идва точно за 500гр. брашно.
Натрошавам я върху брашното, доколко може и готово.
Има дълъг срок на годност, около месец, а може и да се държи във фризер.
С жива мая тестото втасва много по-добре, само веднъж да му хванеш цаката.

# 203
Лилита, благодаря ти. Явно маята не е била хубава. Всъщност мъжът ми я купи. Изпратих го до магазина и там му дали тази. Преди съм месила и на ръка и съм ползвала само жива мая. Ще потърся и аз от тези двете , които вие използвате. И дано се получи.   bouquet

# 204
  • Бургас
Момичета,искам да купя на един 7-годишен младеж мп3-ка,но не мисля да е някоя скъпа и маркова,че има навик да си губи вещите.  Mr. Green
Къде има евтини (от порядъка на 15-20лв.) мп3-ки? (Без интернет,че нямам време да чакам).  Rolling Eyes

# 205
Дайте идея,къде мога да поръчам щори тип Японска стена!
Гледах в Гершман на Републиканска и в магазина за пердета на ул.Васил Левски на гърба на Бившия Свободен.За съжаление въпреки богатия избор на материи и на двете места не открих това,което търся.
Моля за други идеи!

# 206
  • Бургас

в Карфур видях - сини и сиви.
Можеш да ги комбинираш - долната и горната част.
Горната е около 13 с качулка и без,
долната - без ограничетел на крачола,
на 10лв. мисля беше.
Качеството е добро според мен.

Благодаря ти! Гледах ги, обаче са твърде широки - не знам как ги шият, обаче девойката е много слаба и не й пасват. Стоят развлечено. Мислех си за нещо българско по-скоро, от типа на тези, които ги показват на "Произведено в България" пред "Младост", обаче не знам къде има такива тук.

# 207
Тези на Дино познати ли са ти? Имаха магазин на Сливница близо до Европа, не знам дали още го има.
Мисля, че и някъде по Богориди имат магазин.

# 208
Момичета,искам да купя на един 7-годишен младеж мп3-ка,но не мисля да е някоя скъпа и маркова,че има навик да си губи вещите.  Mr. Green
Къде има евтини (от порядъка на 15-20лв.) мп3-ки? (Без интернет,че нямам време да чакам).  Rolling Eyes

В Техномаркет /нали той е до МЕТРО/ точно преди 2 дни си взех мп3-ка на НЕО за 39лв , 4 ГБ,  с радио,запис, много важно за мен, че директно се вкарва в USB порт на компа, а не посредством кабели като някои по-скъпи модели. /Много губя кабелите/. Имаше същата само че с 2 ГБ и на по-ниска цена, мисля че тя ще ти свърши работа.

# 209
здравейте   bouquet
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=628 … 8%20-%20500%E3%F0

да ви попитам зелена хума от къде мога да си купя..мислих си за билковата аптека, някой чувал ли е нещо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт