Къде в Бургас 24

• 62 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • London, baby
Събирам мнения за хубаво фотостудио, трябват ми хубави снимки за документи. Вчера бях в "ЦЪК" за пореден път ме разочароваха.
В Мола има Фуджи, там правят ли снимки и хубави ли са?

# 316
Хей, ще има Джъмбо в Бургас, Супер!  Simple Smile

Аз искам да питам, някой знае ли какво стана с магазина на ETERE, който беше в уличката до Трията? Преместиха ли го някъде или е закрит?
последно Етере знам само към гарата,ако и него не са го закрили... newsm78

# 317
Tintina     bouquet  благодаря

# 318
viessmanka, аз съм доволна от Гея, особено ако попаднеш на възрастната фотографка Жечка няма шанс да останеш недоволна.

# 319
фотото на в хотел България също става

# 320
Хей, ще има Джъмбо в Бургас, Супер!  Simple Smile

Аз искам да питам, някой знае ли какво стана с магазина на ETERE, който беше в уличката до Трията? Преместиха ли го някъде или е закрит?
последно Етере знам само към гарата,ако и него не са го закрили... newsm78

Благодаря ти много, ще го проверя дали е още там  Hug

# 321
  • London, baby
Tinkerbella, благодаря за съвета! Ходих там и останах много доволна, същата жена ме снима и смятам пак да повторя, когато имам нужда!

# 322
Къде мога да намеря и купя наколенки. От тези които са като вълнени чорапи и се слагат при гимнастика, аеробика танци, балет и т.н. Незначм дали точно това им е името, защото не е съвсем чорап. Става въпрос за дете на 6 години.

# 323
Радвам се, че си останала доволна. Simple Smile
Ако си си харесала снимките може да си извадиш пак същите вместо да се снимаш отново. Аз така правя, понеже не съм правила драстични промени по себе си и не се различавам особено.

# 324
Искам да ви попитам, момичета, дали знаете къде могат да ми свият боти, широки малко над глезена. Ама така да ги коригират, та да не личи Simple Smile Обущар ли, що ли newsm78

П.С. Фото Гея е любимо на цялото ни семейство, само там си вадим/правим снимките. newsm10

# 325
Момичета, някаква идея къде се премести Рокси-то от Мола или къде мога да намеря изобщо техни неща освен в Слънчев бряг, където вероятно вече са затворили?

# 326
мисля че мернах рокси на Александровска Simple Smile

# 327
  • Бургас
Лилита вчера купих детска шапка за плуване от спортния George - Богориди, до индийския след розата. Имаше и цели бански за момичета. Както и в спортния м-н накрая на Александровска, последния магазин преди да завиеш към Богориди  Peace
В някоя от темите прочетох, че Джъмбо ще се намира на изхода от Бургас към Нефтохим. Има наистина един строеж там, който върви в момента, по-навътре в полето е, не е край пътя.

# 328
Искам да ви попитам, момичета, дали знаете къде могат да ми свият боти, широки малко над глезена. Ама така да ги коригират, та да не личи Simple Smile Обущар ли, що ли newsm78

П.С. Фото Гея е любимо на цялото ни семейство, само там си вадим/правим снимките. newsm10

препоръчаха ми един обущар и на моята позната е правил точно това , понеже тя е много слабичка ... намира се като тръгнеш нагоре от църквата Кирил и Методи по ул." Св Св Кирил и Методий" , подминаваш пряката Страхил , после Оборище и след това в ляво има една не пряка а по скоро задънена улица и там на един Трафопост пише обущар със спрей . Надявам се да ме разбереш .

# 329
Благодаря на Рибката и останалите, които се включиха по моя въпрос  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт