Къде в Бургас 24

• 62 308
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
а знаете ли от къде мога да си взема текстилна боя и сама да ги боядисам в пералнята?
навремето боядисвах сама в една тенджера на котлона, голямо мазане стана, а после дрехите пускаха ужасно черно, сега давам в химическото на Ботева и съм много доволна -станаха ми като нови, давам всичко - сака, панталони, блузи

# 91
  • Бургас
от години търся масичка за хранене в легло, дето ги дават по филмите - нещо като табличка с крачета, ама няма и няма никъде, някой да е виждал някъде в магазин или сайт

# 92
от години търся масичка за хранене в легло, дето ги дават по филмите - нещо като табличка с крачета, ама няма и няма никъде, някой да е виждал някъде в магазин или сайт

http://podnosi.com/  Simple Smile

http://podaraci.biz/product_info.php?products_id=601&language=bg

# 93
  • Бургас
а знаете ли от къде мога да си взема текстилна боя и сама да ги боядисам в пералнята?
навремето боядисвах сама в една тенджера на котлона, голямо мазане стана, а после дрехите пускаха ужасно черно, сега давам в химическото на Ботева и съм много доволна -станаха ми като нови, давам всичко - сака, панталони, блузи
Това беше преди време... Въпросните бои са за ползване в пералня - става бързо, лесно, нищо не се цапа, не висиш да бъркаш като гламав, не чистиш после часове, а боядисаните дрехи не пускат после Wink С една боя за 10лв съм си боядисвала чаршаф, пола, 4 големи хавлии, 4 потника и блуза с дълъг ръкав или пък чифт дънки с няколко хавлии - за мен е супер изгодно и удобно Peace

# 94
  • Бургас
Това беше преди време... Въпросните бои са за ползване в пералня - става бързо, лесно, нищо не се цапа, не висиш да бъркаш като гламав, не чистиш после часове, а боядисаните дрехи не пускат после Wink С една боя за 10лв съм си боядисвала чаршаф, пола, 4 големи хавлии, 4 потника и блуза с дълъг ръкав или пък чифт дънки с няколко хавлии - за мен е супер изгодно и удобно Peace
да, наистина доста отдавна боядисвах, ама за тези бои за за пералнята не съм чувала, къде ги продават

# 95
  • Бургас
Здравейте търся сок от червена боровинка. Някой да има представа къде мога да намеря newsm78

# 96

Има в два магазина в Мола. Единият е на 2-ри етаж някъде до KFC. На витрината обикновено са изложени кошници за пикник, другият е долу малко след магазина на Сваровски. Цената е около 40-50лв

# 97
  • Бургас
asya02, ето:

Аз съм ползвала такава боя на Марабу, но в Бургас така и не я намерих и я поръчах от сайта на Импресия (боите са по 10лв, доставката е с куриер). Има и на друга фирма такава боя - Javana, която би трябвало да се продава в магазина за художници отдясно на църквата "Св. св. Кирил и Методий" по пътя за Етнографския музей. От нея нямам лични впечатления, обаче, докато от Марабу съм адски доволна Peace

# 98
Кажете някой магазин в центъра, където има хубави големи кожени чантии   Praynig

# 99
  • Бургас
Цитат
Здравейте търся сок от червена боровинка. Някой да има представа къде мога да намеря

В Биляната-на Сан-Стефано.

# 100
  • Бургас
Цитат
Здравейте търся сок от червена боровинка. Някой да има представа къде мога да намеря

bouquet  bouquet  bouquet

# 101
Цитат

А в руския магазин на александровска дали няма да има и там?

# 102
  • Бургас
Цитат

А в руския магазин на александровска дали няма да има и там?

А къде точно се намира този маг, аз се сещаш само за руския на Богориди.

# 103
Аничка, руския магазин на Богориди го развалиха. А този е на Александорвска, от стоматологията надолу малко преди да се пресече ул. Васил Левски. Има едно кафе горе долу срещу магазина но ми излезе името от пръстите да го напиша Cry

# 104
Аничка, руския магазин на Богориди го развалиха. А този е на Александорвска, от стоматологията надолу малко преди да се пресече ул. Васил Левски. Има едно кафе горе долу срещу магазина но ми излезе името от пръстите да го напиша Cry
Астра. Peace

Общи условия

Активация на акаунт