Къде в Бургас 24

• 62 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Кажете някой магазин в центъра, където има хубави големи кожени чанти   Praynig

Paolo boticeli , tendenz , има един магазин преди се казваше posh сега името му е друго от там си купих точно такава голяма чанта , продават и обувки  Peace

# 106
от години търся масичка за хранене в легло, дето ги дават по филмите - нещо като табличка с крачета, ама няма и няма никъде, някой да е виждал някъде в магазин или сайт

Има в два магазина в Мола. Единият е на 2-ри етаж някъде до KFC. На витрината обикновено са изложени кошници за пикник, другият е долу малко след магазина на Сваровски. Цената е около 40-50лв

След този до KFC, има още един, последният преди някакви обувки, не са Nine West, а Foot comfort мисля. Аз оттам взех много красив, цвят череша. Има си краченца, сгъваеми, голям и удобен е. Спокойно се събира закуска + кафе + чаша за сок.  Цената му беше около 80лв.

# 107
  • На морето!
Здравейте пак, търся си склад за канцеларски материали или въобще място, от където да купим материалите за детската градина за тази година. Както се сещате става въпрос за много като брой и като разнообразие артикули и естествено търсим ниски цени или отсъпки, защото освен това трябва да купуваме и матраци, килим, гардеробчета, учебни помагала, та ни е важно поне от канцеларски материали да спестим.

# 108
  • Бургас
Здравейте търся сок от червена боровинка. Някой да има представа къде мога да намеря newsm78
И аз търсих онзи ден и в крайна сметка взех от МЕТРО Гренадин, свърши работа Simple Smile

# 109
  • Бургас
Здравейте търся сок от червена боровинка. Някой да има представа къде мога да намеря newsm78
И аз търсих онзи ден и в крайна сметка взех от МЕТРО Гренадин, свърши работа Simple Smile

Гренадин не беше ли сок от нар (или аз нещо бъркам  newsm78). Аз търся сок от  червена боровинка и по възможност да няма мн  консерванти. За лечение на пикочопроводите (незнам дали така се пише ). Днес ще ходя до руския маг на александровска и до Биляната да видя дали ще намеря.

# 110
  • Бургас
В Биляната е на RAUCH-4.20лв.Понякога,макар и рядко се случва да няма.

# 111
.....
След този до KFC, има още един, последният преди някакви обувки, не са Nine West, а Foot comfort мисля. Аз оттам взех много красив, цвят череша. Има си краченца, сгъваеми, голям и удобен е. Спокойно се събира закуска + кафе + чаша за сок.  Цената му беше около 80лв.

Така де, за същия говоря и аз  Embarassed

Гренадинът е сок от нар  Peace

# 112
# 113
  • Бургас
от години търся масичка за хранене в легло, дето ги дават по филмите - нещо като табличка с крачета, ама няма и няма никъде, някой да е виждал някъде в магазин или сайт

Има в два магазина в Мола. Единият е на 2-ри етаж някъде до KFC. На витрината обикновено са изложени кошници за пикник, другият е долу малко след магазина на Сваровски. Цената е около 40-50лв
веднага отидох, ама и на двете места свършили, ще се мъча през интернет да поръчвам

# 114
  Не ти ли казаха кога ще получат? Последният път като купувах /често ми се случва напоследък  Laughing/ ги питах кога ще има и след 3 дни заредиха  Wink

Кажете къде има разнообразие от килими? Магазинът до Мосю Бриколаж Карпет Макс ли се казва  newsm78 и къде точно се намира?

# 115
Къде продават бодита за 6 годишни?

# 116
  • Бургас
 Не ти ли казаха кога ще получат? Последният път като купувах /често ми се случва напоследък  Laughing/ ги питах кога ще има и след 3 дни заредиха  Wink

Кажете къде има разнообразие от килими? Магазинът до Мосю Бриколаж Карпет Макс ли се казва  newsm78 и къде точно се намира?
питах, на партера отговориха, че вече нямало да зареждат, че били некачествени, а на втория етаж не знаели, можело след месец, можело никога
за килимите   - да  КарпетМакс май беше и е точно да Мосю Бриколаж по пътя зя М.рудник, скоро гледах, че и слез Мола по пътя за Метро има такъв магазин

# 117
Искам да запиша малката ми дъщеря на художесвена гимнастика - на 5 години е. Някой има ли отзиви от треньорките, координати, телефон ? 

# 118
масички за сервиране имаше в един немски магазин в началото на Богориди, срещу магазин адикт.

# 119
Искам да запиша малката ми дъщеря на художесвена гимнастика - на 5 години е. Някой има ли отзиви от треньорките, координати, телефон ? 

При нас в детската градина раздаваха на децата бележки, че детето е прието да тренира художествена гимнастика към спортен клуб Олимпия. Записването беше миналата седмица в събота от 10 до 11 ч. Ние отидохме и ни питаха при коя треньорка ще тренира детето, дадоха ни една декларация да попълним. Изглежда са минавали през различните градини различни триньори за децата. За отзиви не мога да кажа нищо, защото малката не я записахме да тренира. А в зала Младост надолу по стълбите се слиза за ХГ.

Общи условия

Активация на акаунт