Къде в Бургас 24

• 62 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
БЛАГОДАРЯ . Hug
Май ще пообиколя  Crazy

# 226
  • Бургас
Подкрепям за Амадеус Славейков!
Захарото напоследък разочароват.

Къде продават пантофки БЕКО за деца?

В Славейков до парка има едно магазинче (една възрастна жена, продава там мн години) и другаде къде съм виждала е от Александровска като се тръгне към църквата Кирил и Методий в дясно има един магазин (преди магазина за спално бельо )

# 227

Зад МакДоналдс уличката - първото магазинче от страната на тоалетните.

# 228
Подкрепям за Амадеус Славейков!
Захарото напоследък разочароват.

В Славейков до парка има едно магазинче (една възрастна жена, продава там мн години) и другаде къде съм виждала е от Александровска като се тръгне към църквата Кирил и Методий в дясно има един магазин (преди магазина за спално бельо )
Може ли по-подробно, от коя страна на парка?
Благодаря на Аничка и Тюлип, но съм от Славейков и ще ми е най-удобно там  bouquet

# 229
Благодаря на Аничка и Тюлип, но съм от Славейков и ще ми е най-удобно там  bouquet

Магазинчето се пада точно до бл.60, едно малко черно павилионче.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 14:42 от Nefertity

# 230
Здравейте!!! Къде мога да намеря костюм за Хелоуин за дете на година и 2 месеца. Искам да го купя, а не да го взема под наем, но пък и не ми се дават много пари. Simple Smile

# 231
Момичета, да знаете къде продават пръстени и по-специално халки от медицинска стомана, или от този материал, който не почернява newsm78
В интернет има доста, но не мога да разбера за кой размер съм и искам да меря Peace

# 232
  • Бургас
Момичета, да знаете къде продават пръстени и по-специално халки от медицинска стомана, или от този материал, който не почернява newsm78
В интернет има доста, но не мога да разбера за кой размер съм и искам да меря Peace
Стоманени бижута съм виждала в магазина за сребро в Базара, но не знам дали този материал имаш предвид newsm78

# 233
А защо не отидеш в златарско ателие, където да разбереш кой номер ти е нужен? Там имат едни халки с номера, с които измерват.

# 234
  • Бургас
Благодаря на Аничка и Тюлип, но съм от Славейков и ще ми е най-удобно там  bouquet

Точно за него става въпрос  Peace
Миналият петък бяха получели пълна номерация за момичета и момчета Wink

# 235
Благодаря на Аничка и Тюлип, но съм от Славейков и ще ми е най-удобно там  bouquet

Точно за него става въпрос  Peace
Миналият петък бяха получели пълна номерация за момичета и момчета Wink
Благодаря, намерих го, но номерацията вече не е пълна Sad Нашият номер 26 го няма нито там, нито в центъра. Голям успех имат тези пантофки, и то съвсем заслужено. Миналогодишните на сина ми са като нови, а ги носи цяла зима.

# 236
 Лилита, малко ти е доста извън района  Crazy ама пантофи Беко има и в детския магазин в подлеза в Зорница. И аз съм изключително доволна  Peace

# 237
Само Беко, оле! Simple Smile))

Лилита
, в подлеза м/у Изгрев и Зорница очакват зареждане на 26 номер след сряда.
И аз чакам този номер.
Но очакват зимните модели,
макар че си мисля, че те запрват малко в ДГ, където е доста топло.

# 238
То се е видяло, ще се ходи до подлеза.
А при възрастната жена до парка ще има зареждане в събота Peace

# 239
  • Бургас
Здравейте!!! Къде мога да намеря костюм за Хелоуин за дете на година и 2 месеца. Искам да го купя, а не да го взема под наем, но пък и не ми се дават много пари. Simple Smile
Вега тойс до новата поща, както и в магазините за пиротехника  Peace

Общи условия

Активация на акаунт