Къде в Бургас 24

• 62 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. А случайно да се сещате на каква цена бяха в Баумакс?
В брошурата пише: от 2,99 за брой Shocked

Сериозно ли Shocked Shocked Shocked, че то да купя и по едно за бабите   Joy Joy Joy

Ама има ли включени колички и знаци или само килимче (то пак си е далаверка, колички в къщи бол)

Абсурд! Съжалявам, че не погледнах цената, но не е 3лв. Поне това, което е като нашето на снимката. Няма знаци и колички, обикновен малък килим от тънките е. Такива със знаци съм виждала миналата зима в Хиполенд и наистина бяха по 5-6лв, но не бих ги нарекла килим.

Сега им разгледах брошурата. Имам чувството, че е цялостно объркана. Килимът, който си купих в събота за 116лв, в брушурата е 37лв  Crazy /размерът е същия/
Наистина са тънки, а тази цена сигурно е за размер колкото на чердже за пред банята, но и по-големите няма да са много скъпи
Иначе детски килими много хубави и разнообразни има в сградата на Пътно управление, в магазина, който гледа към ул. Ивайло /не знам дали все още е там този магазин обаче/. Там са на каталог.
В Долче каза също имат детски килими, ръчно тъкани 100 на 140см. цена 140-157лв. /това от брошура/

# 256
  • Бургас
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. А случайно да се сещате на каква цена бяха в Баумакс?
В брошурата пише: от 2,99 за брой Shocked

Сериозно ли Shocked Shocked Shocked, че то да купя и по едно за бабите   Joy Joy Joy

Ама има ли включени колички и знаци или само килимче (то пак си е далаверка, колички в къщи бол)

Абсурд! Съжалявам, че не погледнах цената, но не е 3лв. Поне това, което е като нашето на снимката. Няма знаци и колички, обикновен малък килим от тънките е. Такива със знаци съм виждала миналата зима в Хиполенд и наистина бяха по 5-6лв, но не бих ги нарекла килим.

Сега им разгледах брошурата. Имам чувството, че е цялостно объркана. Килимът, който си купих в събота за 116лв, в брушурата е 37лв  Crazy /размерът е същия/
Наистина са тънки, а тази цена сигурно е за размер колкото на чердже за пред банята, но и по-големите няма да са много скъпи
Иначе детски килими много хубави и разнообразни има в сградата на Пътно управление, в магазина, който гледа към ул. Ивайло /не знам дали все още е там този магазин обаче/. Там са на каталог.
В Долче каза също имат детски килими, ръчно тъкани 100 на 140см. цена 140-157лв. /това от брошура/

Благодаря ви момичета на мен ми трябва малък 60х150 (за да може да си го прибира и  да си караме там количките Simple Smile)))

# 257
  • Бургас
В Домко имаше балатум с улици, а на сайта им гледам, че има и такива мокети ...Сигурно  и в магазина ги има - не съм гледала. Ако това ти върши някаква работа  Blush
http://www.e-domko.bg/products/151-detski-dizaini.html

# 258
Момичета знаете ли фирми за кетъринг услуги в бургас, по точно искам да поръчам хапки за семейно тържество.Преди съм ползвала цеха на кафе сладкарницата в ТОХ  но в момента не работи. Предварително благодаря.

# 259
  • Бургас
Момичета знаете ли фирми за кетъринг услуги в бургас, по точно искам да поръчам хапки за семейно тържество.Преди съм ползвала цеха на кафе сладкарницата в ТОХ  но в момента не работи. Предварително благодаря.

http://www.batcatering.com/

http://www.bistrocharlie.com/

# 260
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате добър кожен лекар, който да е специалист в областта на косопада.

# 261
Можете ли да ми препоръчате добър кожен лекар, който да е специалист в областта на косопада.

добър кожен лекар мога да препоръчам д-р Йотова в Кожния диспансер точно за косопад не съм ходила при нея, но като цяло е добра като специалист  Peace

може ли да препоръчате заведение подходящо за празнуване на детски рожден ден в центъра или лазур  bouquet

да си побутна въпроса Rolling Eyes

# 262
  • Бургас
кажете книжарница, където да продават от химикалите с гумичка за изтриване, миналата година купихме от Славейковото пазарче ама тази година където и да питам нямат и домашните са ни някакъв ужас от зачерквания и поправяния

# 263
Здравейте, спешно се интересувам от инфо - къде в Бургас мога да си купя гривна Пауър Баланс?
http://images.izgodnobg.com/022/1119022_big.jpg

# 264
 JoyТи верно ли вярваш, че тази гривна има ефект????? JoyВ парфюмерии и магазинчета за цигари съм ги виждала! Само да ти споделя, че един приятел донесе такива от Китай по 1$ бройката....А се продават САМО за 80лв Shocked

# 265
30god   Blush за подарък е, аз не очаквам никакъв ефект от нея  Crossing Arms но мой приятел нещо им се е вързал, и исках да го изненадам, но не искам от тези за по 1 долар, разглеждала съм по сайтовете и съм ги виждала тези, те пък съвсем ще са някакви боклуци... както и да е,  спешно ми е - за утре ми трябва, та за това е цялото това бързане. В Ивис дали ги има?  Thinking

# 266
Вече ги има на много места, но пусто - не се сещам къде съм ги виждала. И вече не са по 80, а по 38лв!

# 267
Лилита сигурно и ефекта им ще е намален  Joy ок, тръгвам да търся, ако все пак имате нещо на ум, моля, пишете  Praynig

# 268
  • Бургас
Здравейте, спешно се интересувам от инфо - къде в Бургас мога да си купя гривна Пауър Баланс?
http://images.izgodnobg.com/022/1119022_big.jpg

Виждала съм. На Гурко 67 май е номера  Embarassed последната къща преди светофара има малка книжарничка. Ама мисля че работи до към 4 - 4,30 така че нямаш време. (пада се срещу оградата на трета поликлиника)

# 269
Питай в Трията, в първия магазин в ляво от входа, магазинчето за цигари зад църквата Кирил и Методий

Общи условия

Активация на акаунт