Къде в Бургас 24

• 62 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
А ако там няма в почти всяка парфюмерия и бутка за вестници има Simple Smile

# 271
  • На точното място
Здравейте, спешно се интересувам от инфо - къде в Бургас мога да си купя гривна Пауър Баланс?
http://images.izgodnobg.com/022/1119022_big.jpg

В аптеката до светофара на Ботева ги има , но не помня цената

# 272
  • Бургас
кажете книжарница, където да продават от химикалите с гумичка за изтриване, миналата година купихме от Славейковото пазарче ама тази година където и да питам нямат и домашните са ни някакъв ужас от зачерквания и поправяния

Такъв химикал купих от една книжарничка на ул. "Иван Шишман". Това е уличката по която се стига до стария съд тръгвайки от градинката на старата поща. Номера не знам , но се пада от дясната страна на улицата  , срещу Горско стопанство ако тръгнеш от градинката нагоре по "Иван Шишман"

Дано ме разбра правилно  newsm78

# 273
Някой има ли информация как вървят наемите на заведенията в Бургас? Кафенета, ресторанти и т. н. Може и на лични  bouquet

# 274
Благодаря на всички  Hug Питах в няколко парфюмерии, но това, което продаваха беше Спорт Баланс, а Пауър никъде не намерих, а имали различен ефект ( Joy ) и се отказах от търсенето. Както и да е, друг ще е подаръка, нещо пъти по - добро и ползотворно според мен   Flutter

# 275
Значи младежа може само да се радва, че не си открила такава гривна, поне ще му подариш нещо, което може да използва Laughing
За разликата в ефекта и аз съм чувала, но нещо някак си не ми се вярва. Повечето май за красота я носят, не че е особено красива. Имах такъв часовник наподобяващ гривните, но като се появиха и те на пазара и го оставих да ми краси шкафа Laughing
И за да не е съвсем спам, да попитам някой да е посещавал наскоро Хелиос (зад кино Тракия) да даде отзиви?

# 276
  • София
Здравейте!

Къде се продава детско бельо БИЖУ?
Благодаря предварително! Simple Smile   bouquet

# 277
  • In my tropical dream
Някой знае ли къде дават под наем официални облекла дамски?
Спешно е, плииийз  Praynig  Praynig  Praynig

# 278
Къде правят оверлог на килими? Днес ходих до Баумакс, уж имат такава услуга /поне така пише в сайта/, но се оказа, че още в началото са им донесли развалена машина и никога не са работили с нея  newsm78 ...   

# 279
Оверлог правят в магазина за килими на Краставицата

# 280
Къде правят оверлог на килими? Днес ходих до Баумакс, уж имат такава услуга /поне така пише в сайта/, но се оказа, че още в началото са им донесли развалена машина и никога не са работили с нея  newsm78 ...   
оверлог правят и на улица сан стефано -близо до сградата на комуна има едни метални ателиета -там правят тенти и оверлог на килими и пътеки

# 281
  • На морето!
А някой виждал ли е скоро Мустела в аптеките? Навсякъде били "на отказ".

# 282
Мустела има в аптека Марешки на улица Фердинандова, със сигурност видях там.

# 283
Мустела съм виждала в аптеката на Ботева, тази до Билковата, зад автобусната спирка.

# 284
По повод Мустелата, мога да препоръчам това
http://www.dm-drogeriemarkt.de/dmDHomepage/generator/dmD/Homepag … ve__Waschgel.html

Прочетох за него в друга форумска тема и има къде-къде по-безвредна и щадяща химия за децата. Мустелата е с парабени. В ДМ ще го намериш, седем лева за половин литър.

Общи условия

Активация на акаунт