Къде в Бургас 24

• 62 925
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
кажете книжарница, където да продават от химикалите с гумичка за изтриване, миналата година купихме от Славейковото пазарче ама тази година където и да питам нямат и домашните са ни някакъв ужас от зачерквания и поправяния

Такъв химикал купих от една книжарничка на ул. "Иван Шишман". Това е уличката по която се стига до стария съд тръгвайки от градинката на старата поща. Номера не знам , но се пада от дясната страна на улицата  , срещу Горско стопанство ако тръгнеш от градинката нагоре по "Иван Шишман"

Дано ме разбра правилно  newsm78
Голямо благодаря, днес ходих там и купих четири броя химикали за моя ученик, продавачът ми каза, че освен при него май другаде нямало, никога нямаше да се сетя там да търся

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 12:52 от asya02

# 286
продавачът ми каза, че освен при него май другаде нямало, никога нямаше да се сетя там да търся
има, имааа! В книжарницата под първата кооперация на ул. Гурко (над сградата на Съда).  Peace

# 287
Момичета, случайно да знаете как се казва зъболекарката до Борисовата? Над кафенето ''Княз Борис" ? До пицарията ''Романс'' мисля, че се пада. И телефон ако имате. Praynig Praynig

# 288
 30god ,  Tanya2707
Благодаря ви   bouquet

# 289
Момичета, от къде мога да купя Диоскорея или позната още като Див Ямс или Мексикански сладък картоф в Бургас? Днес обиколих доста аптеки, но не са го чували. И личното ми разбиране за Бургас е в района на Нова поща - Васил Априлов - Краставицата  Embarassed

Сега се сещам, че не минах през аптеките на Сарата, ще отскоча и до там, но междувременно, ако знаете къде има много ще ми помогнете, благодаря   bouquet

# 290
iherb.com не те ли устройва?

Момичета, къде продават шапки за басейн и детски бански за момиченце, цели?
Имам чувството, че само дъщеря ми ще тръгва на плуване в цял Бургас, та продавачите ме гледат, мигат на парцали и викат: Ми то сезонът мина Rolling Eyes

# 291
  • Бургас
GreenApple, такива продукти си мислч, че може да има в магазина на "Лечител" на Васил левски май беше улицата. Друг магазин за добавки има до новия Бургаски университет, като се тръгне по Стефан Стамболов в посока "Космос" от страната на Университета. Пада се някъде в отсечката между светофарите на Новата поща и следващото кръстовище.  Embarassed Не знам дали разбра. И още един магазин за добавки - срещу Атагена. Този магазин има два входа - единият е срещу училището, а другия е малко по-надолу от кръстовището на Атагена в посока Новата поща.
 Blush
А другият вариант е iherb... Ако ти се чака седмица.
И аз трябва да ги проверя за натурален витамин С (ацерола и подобните му) ... Ако някой някъде е мяркал...да казва бързо  Hug

# 292
GreenApple, такива продукти си мислч, че може да има в магазина на "Лечител" на Васил левски май беше улицата. Друг магазин за добавки има до новия Бургаски университет, като се тръгне по Стефан Стамболов в посока "Космос" от страната на Университета. Пада се някъде в отсечката между светофарите на Новата поща и следващото кръстовище.  Embarassed Не знам дали разбра. И още един магазин за добавки - срещу Атагена. Този магазин има два входа - единият е срещу училището, а другия е малко по-надолу от кръстовището на Атагена в посока Новата поща.
 Blush
А другият вариант е iherb... Ако ти се чака седмица.
И аз трябва да ги проверя за натурален витамин С (ацерола и подобните му) ... Ако някой някъде е мяркал...да казва бързо  Hug

Леле, Ира, ти къде ме прати, аз живея точно на описаното кръстовище и понятие си нямах, че има такъв магазин, дори не се сещам за него! Всъщност... да не е един за спортисти? (почес, почес) Входа му е точно срещу входа на училището? Сега като се замисля това помещение е с два входа.

Ще ги проверя всичките описани, благодаря ти много!   bouquet

# 293
Проверих в този до Атагена - нямат и ми натвърдиха, че няма и да намеря. Е, не съм се отказала, утре продължавам търсенето по останалите магазини, които ми каза, както и за някой други се сетих.

Междувременно ако някой знае къде мога да го закупя това, вече разширявам кръга на търсенето си, моля нека каже!
  bouquet

# 294
  • Бургас
GreenApple , да, за спортисти е. Признавам си - не съм влизала в него, но отвън ми се стори, че продават продукти на Now ... и затова реших че би могло да има и други добавки освен фитнес такива.  Blush  
Упс...докато пиша и ти и до магазина си стигнала ...
Дано намериш ...Ако не и ихерб е вариант - аз съм много доволна от сайта  Peace

# 295
GreenApple , да, за спортисти е. Признавам си - не съм влизала в него, но отвън ми се стори, че продават продукти на Now ... и затова реших че би могло да има и други добавки освен фитнес такива.  Blush  
Упс...докато пиша и ти и до магазина си стигнала ...
Дано намериш ...Ако не и ихерб е вариант - аз съм много доволна от сайта  Peace

Те имаха, но само някакви смески за мъже, за правене на маса и нинам-си-ко-още, с една дума - нищо полезно за мен.
Ако не намеря явно от сайта ще поръчвам, даже се чудя дали да не поръчам междувременно и пак да си търся. Ти пускала ли си поръчка от там, дали ще ми го обмитят?

# 296
  • Бургас
Няколко поръчки имам от там. Мисля, че мнооого рядко стигат до митница нещата. В темата никой не се е оплакал, че нещата му са отишли на митница. Поръчвала съм за 48 долара най-много и колетите съм получавала  в пощенския клон.

# 297
  • Бургас
iherb.com не те ли устройва?

Момичета, къде продават шапки за басейн и детски бански за момиченце, цели?
Имам чувството, че само дъщеря ми ще тръгва на плуване в цял Бургас, та продавачите ме гледат, мигат на парцали и викат: Ми то сезонът мина Rolling Eyes

Детски бански цели - в магазина за бельо на "Гурко", след кръстовището с "Цар Симеон І". Навремето там купих за дъщеря ми посред зима, беше хубав и евтин.
Шапки... гледах някъде, ма като не помня къде... newsm78 Май в Карфур, ама не съм сигурна.

# 298
Благодаря!

# 299
Лилита , шапка съм купувала от магазина на Компас - на ъгъла срещу Общинска банка / Етнографкия музей/ на Славянска. Имаше и на Богориди в спортния магазин между сладкарница Роза и ул.Антим

Общи условия

Активация на акаунт