Къде в Бургас 24

• 62 841
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Моля, препоръчайте ми логопед.  Praynig

# 406
Сервиз Самсунг Спешно!За телефон!

# 407
  • Бургас
Матиращи лакове има и на Ванесата, но са на Мода. Хубави са.
Има разлика между матиращ топ-лак и матови лакове за нокти Wink На Модата са си лакове с матов ефект, а матиращият топ е прозрачен топ-лак, който придава матов или велурен ефект (зависи от лака, върху който се нанася) на който и да е лак - в момента това се издирва Peace

# 408
Общо взето са еднакви като ги сложиш на пръстите, с тази разлика, че с топ лак са по-трайни от тези на Мода.

# 409
  • Бургас
Сервиз Самсунг Спешно!За телефон!
За какъв уред става въпрос. Обикновено сервизите са насочени според уредите.

# 410
Матиращи лакове има и на Ванесата, но са на Мода. Хубави са.
Има разлика между матиращ топ-лак и матови лакове за нокти Wink На Модата са си лакове с матов ефект, а матиращият топ е прозрачен топ-лак, който придава матов или велурен ефект (зависи от лака, върху който се нанася) на който и да е лак - в момента това се издирва Peace
Не знаех, че това се издирва. Simple Smile

# 411
  • Бургас
Е, образно казано де - поне за този матиращ топ-лак видях, че се питаше, а наистина е "кът" Mr. Green

# 412
  • Бургас
Моля, препоръчайте ми логопед.  Praynig

Аз бих ти препоръчала Янка Матева: http://www.yanka-mateva.hit.bg/ Дано да останеш доволна. Peace

# 413
Момичета, търся си чайник за чай. Ама такъв дето си е с цедката вътре. Нещо, като това. Но ми се ще да е нещо по-надеждно. Предлагат ми по магазините само стъклени кани. Някой ако има идея къде да проверя ще съм много благодарна.

# 414
Хавайски гердани има във Всичко по 1 лев, на доста места съм виждала окачени на витрините им. Виж за поличка не знам, но можеш да ги питаш, може и да имат Simple Smile

# 415
Хавайски гердани има във Всичко по 1 лев, на доста места съм виждала окачени на витрините им. Виж за поличка не знам, но можеш да ги питаш, може и да имат Simple Smile
  bouquet

# 416
wish, не съм се интересувала, но може би в магазина на ъгъла до Океан-а може да има там продават чайници.

# 417
Момичета, търся си чайник за чай. Ама такъв дето си е с цедката вътре. Нещо, като това. Но ми се ще да е нещо по-надеждно. Предлагат ми по магазините само стъклени кани. Някой ако има идея къде да проверя ще съм много благодарна.

Няма да намериш тук, аз съм търсила, търсила и освен стъклените, няма други. У нас са купени от Русия и по каталози от чужди фирми.  Tired

# 418
Иииии, как се надявах точно ти да подадеш жокер!
Иначе на кварталното магазинче за домашни потреби, намерих един чайник с метална решетка за запарка. Алпака е и като цяло е лъскав и има фасон, но си представях нещо по-така. Нещо руско и готско... Питането ми продължава да е в сила и ме имайте предвид ако видите нещо подобно. Имам хубави чайове и ме е яд, че не мога да си ги направя както си му е реда...

# 419
Все пак аз търсех миналия декември, може да се е раздвижил пазара.  Laughing Ако някой намери - ще бъдем щастливи да си попълним колкецията с още един.

Общи условия

Активация на акаунт