Къде в Бургас 24

• 62 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Търся някой да ми изработи няколко шкафчета за обувки и отворени гардероби? Мнения, препоръки ?  Thinking

# 436
  • БУРГАС
Момичета, спещно ми трябва метизол за щитовидна жлеза, ако някой знае в коя аптека има останали, че нещо няма доставки.Заместителя се оказа, че не действа и лечението от 6месеца за 10 дни отиде на кино със заместителя.

# 437
момичета знае ли някой къде мога да намеря метални формички за таралети?

# 438
  • Бургас
Момичета, спещно ми трябва метизол за щитовидна жлеза, ако някой знае в коя аптека има останали, че нещо няма доставки.Заместителя се оказа, че не действа и лечението от 6месеца за 10 дни отиде на кино със заместителя.
Съжалявам, но май няма да намериш никъде. Опитай в Марешки или Мултифарм.

# 439
  • London, baby
момичета знае ли някой къде мога да намеря метални формички за таралети?
Кауфланд.

# 440
  • Бургас
Търся някой да ми изработи няколко шкафчета за обувки и отворени гардероби? Мнения, препоръки ?  Thinking
Нашите мебели са от тази фирма http://www.mebeli-dreams.bg/index.php.  Правят каквото си наумиш. Имаме ги от 3 години и не са мръднали Peace

# 441
  • Бургас
Знаете ли къде продават презрамки за сутиен от плат, не силиконови, цветни.
И освен Хиполенд  и Вега, има ли друг голям магазин за играчки или такъв с голям избор на такива.
Благодаря предварително  bouquet

# 442
  • Бургас
нямам време да обикалям, а ми трябва малка чанта за пътуване, кажете къде има хубави, може и по-скъпи, но да са качествени

# 443
И освен Хиполенд  и Вега, има ли друг голям магазин за играчки или такъв с голям избор на такива.

Нали има един магазин в Славейков близо до Учителския. Мисля, че "При Арменците" му казват. Blush Ходих там веднъж имаше доста голям избор, та мислих и тази година да го посетя за Коледа.  Peace

# 444
  • Бургас
asya-Samsonite зад спирката на Хр. Ботев до билковата аптека .

# 445
нямам време да обикалям, а ми трябва малка чанта за пътуване, кажете къде има хубави, може и по-скъпи, но да са качествени

asya-Samsonite зад спирката на Хр. Ботев до билковата аптека .

Точно това щях да ти пиша и аз, магазина е до Уникредит Булбанк  Peace

Виждала съм голям избор във магазините Speranza, дано да съм го написала правилно, единия е на Гурко, а другия на ъгъла на улицата на Св.София клиниката

# 446
Подбутвам си въпроса - дано се намери някой, които има отговор за мен:

Момичета, знаете ли дали има в Бургас стена за катерене, в някоя спортна зала или пък търговски център? И дали ще има зимна пързалка тази година някъде?

# 447
  • Бургас
Здравейте мацки, можете ли да ми препоръчате място в Бургас за фотоепилация ?  Hug

# 448
  • Бургас
Ахче, моя шкаф за обувки е на фирма Хитрон, в Славейков до бирената фабрика!
Доволна съм!
http://www.hitron-bg.com/

# 449
Къде се вади свидетелство за съдимост, какви документи искат и за какъв срок става? Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт