Къде в Бургас 24

• 62 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
В съда на третия етаж, носиш акт за раждане и предварително платена такса за свидетелството. Малко по-нагоре на Гурко има едни "изи превод" ли беше плащаш 5 лв и отиваш с бележката и акта за раждане - ваднага става.  Peace

# 451
Къде се вади свидетелство за съдимост, какви документи искат и за какъв срок става? Благодаря предварително  bouquet

В сградата на Районен съд /бившето БСУ/, лична карта, акт за раждане, платежно за преведена сума, която се превежда в Райфайзен банк, става веднага, ако си родена в Бургас.
Писали сме заедно.  Blush

# 452
момичета , къде мога да започна да тренирам Тае-бо , че нещо искам и от него да опитам  Mr. Green Grinning

# 453
... Малко по-нагоре на Гурко има едни "изи превод" ли беше ...

Пост Финанс  Peace

bubabo презрамки за сутиен съм си купувала от Клеопатрата на Богориди. Имаше доста приличен избор, но беше преди повече от година

# 454
Шушона, Tulip, мерси за помощта!
Бях готова по спомен да забия към стария съд, спестихте ми разкарването!  bouquet

# 455
Клеопатрата отдавна я няма  Peace

# 456
  • Бургас
Благодаря, мацки, за отговорите Hug

# 457
Клеопатрата отдавна я няма  Peace

И срещу Стоматологията ли?

# 458
 smile3521 да и там я няма вече, ако не се лъжа сега там е магазин за мъжко облекло а до него е кафе Broadway , ако бъркам да ме поправят другите момичета  Peace

# 459
Ммм не е само за мъжко, но да общо взето няма повече Цезар и Клеопатра Laughing
Онзи на Богориди сега е отново кафе. Общо взето сме пълни с кафета Laughing

# 460
момичета , къде мога да започна да тренирам Тае-бо , че нещо искам и от него да опитам  Mr. Green Grinning
Аз съм ходила в "Аякс" до Механото и х-л "Космос".Беше отдавна,но предполагам още има занимания.Беше страхотно и още бих ходила ако имах време.

# 461
  • Бургас
Здравейте , къде има голямо разнообразие на детски боти и ботуши на фирмите Капица и Понки в Бургас?

# 462
  • Бургас
Преди имаше един магазин на втория етаж (в ъгъла) на търговския център до църквата Кирил и Методий.
Но отдавна не съм минавала и не знам дали още го има. Продаваха обувки и за възрастни.
На пазара на Младост (срещу магазина за пилета и яйца, забравих дали е на Авес или други) също има магазин за детски обувки с голямо разнообразие, но и от там не съм минавала и не знам какви марки зареждат.
Ако намериш сподели, и на нас ни предстои търсене на топли боти за зимата.

# 463
Здравейте,тарся телефона на детския център в Зорница -5 д киното.Благодаря

# 464
Здравейте , къде има голямо разнообразие на детски боти и ботуши на фирмите Капица и Понки в Бургас?

В магазина до Темата на Македония, няма как да го объркаш, има мноооого обувки за деца там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт