Къде в Бургас 24

• 62 458
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Много благодаря на всички за отговорите.

# 466
Здравейте,тарся телефона на детския център в Зорница -5 д киното.Благодаря
На детския кът до киното ли?
то е на Тити Тайс  Peace
Телефон: 0888 / 726 755 и  0884 / 831 218
Лице за контакт: Христина Стоянова

# 467
трябва ми магазин за парти атрикули освен Кригея, моля препъръчайте и други Simple Smile

# 468
  • Бургас
Има в края на ул. Кирил и Методи, малко преди Демокрация, срещу детския магазин. Срещу интерната до кафе Калина. В Карфура.

# 469
трябва ми магазин за парти атрикули освен Кригея, моля препъръчайте и други Simple Smile

Бургас, ул. Места 41
http://www.bgmaps.com/map/burgas - тук излиза хубава карта
телефон: 056 530060
преди около два месеца ходих, беше добре зареден
магазинът е в Братя Миладинови, срещу блока на Булгарлизинг в една от пресечките, която излиза на ТОХа

# 470
благодаря момичета още утре ще ги посетя   bouquet

# 471
http://aukro.bg/item1302312831-strahotna-tunika-s-shapka-i-rkavi … hki-unikalna.html

Здравейте,
Някой да е виждал такава плетена туника със ръкави и шапка да се продава някъде в Бургас Hug
Днес видях на ул Шар Планина - на гърба на Свободния има 1 кооперация, магазин Stop Shop - на витрината е, 35 лв

# 472
благодаря момичета още утре ще ги посетя   bouquet
pisala sum ti li4no suob6tenie molq pogledni go

# 473
# 474
Някой да е мяркал из магазините с ишлемета яке Монклер?
И второ питане- къде има магазини с ишлемета?

# 475
Откъде мога да купя детски чорапогащници от микрофибър? За ръст около 120 см ми трябват newsm78

# 476
  • Бургас
Преди имаше един магазин на втория етаж (в ъгъла) на търговския център до църквата Кирил и Методий.
Но отдавна не съм минавала и не знам дали още го има. Продаваха обувки и за възрастни.
На пазара на Младост (срещу магазина за пилета и яйца, забравих дали е на Авес или други) също има магазин за детски обувки с голямо разнообразие, но и от там не съм минавала и не знам какви марки зареждат.
Ако намериш сподели, и на нас ни предстои търсене на топли боти за зимата.

На пазара срещу Авес има боти и ботушки (на фирмите за които питах)  Simple Smile
Ще има ли зима Simple Smile още се разколебавам какво да взем Simple Smile

# 477
Изчакай до януари и ще видиш каква зима ще е  Grinning.

# 478
Не съветвам никого да чака с избора на детски обувки. Най-хубавите модели и голяма част от номерацията свършват още в началото на сезона и после къде зареждат, къде не...

# 479
Някой знае ли къде мога да нямерия количка Peg Perego и/ или Giordani? Въобще в Бс предлагат ли се?

Общи условия

Активация на акаунт