Къде в Бургас 24

• 62 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Някой знае ли къде мога да нямерия количка Peg Perego и/ или Giordani? Въобще в Бс предлагат ли се?

В СИНДИ-то, срещу механотехникума.

# 481
Някой знае ли къде мога да нямерия количка Peg Perego и/ или Giordani? Въобще в Бс предлагат ли се?

Peg Perego съм виждала също или в Бамболино или в Хиполенд, а може и на двете места, но не съм сигурна, а моята Giordani я купувахме преди време от този, който е до Краснодар, не му помня името  Embarassed

# 482
  • Бургас

Пег перего има и в Тоболино до Краснодар. Там дават на-добра информация за количката, а на цена беше най-изгодно в Синди. Поне преди 2 години беше така Peace

Къде из центъра може да се празнува рожден ден на 2-годишно дете, освен в Щуромания, Тити Тайс и Амазония?

# 483
  • Бургас/Пз
Къде из центъра може да се празнува рожден ден на 2-годишно дете, освен в Щуромания, Тити Тайс и Амазония?

Детски център Слънце, в Братя Миладинови бл.39, пада се зад Свободния университет Peace

# 484
Вчера бях в Синдито, пълно е с китайски колички и АБЦ имаше само. Да не говорим за отвратителното отношение на продавачките, толкова нелюбезни, мързеливи и нацупени не бях срещала скоро....

# 485
Вчера бях в Синдито, пълно е с китайски колички и АБЦ имаше само. Да не говорим за отвратителното отношение на продавачките, толкова нелюбезни, мързеливи и нацупени не бях срещала скоро....

Този магазин и друг път сме го коментирали точно по същия въпрос.  Може да се включат потърпевшите и да припомнят.

# 486
Peg Perego има в магазин Куалити на ул. Кирил и Методий.

# 487
Момичета, знаете ли къде се е преместила италианската парфюмерия, която беше на втората пресечка на Богориди до магазинчето за цветя? Вярно от бая време я няма, но днес чак почувствах липсата като ми свърши брилянтина.

# 488
Момичета, знаете ли къде се е преместила италианската парфюмерия, която беше на втората пресечка на Богориди до магазинчето за цветя? Вярно от бая време я няма, но днес чак почувствах липсата като ми свърши брилянтина.

Ако говориш за Нипрас, така се казваше фирмата/клиенти са ми Simple Smile /, сега са на Абоба 14, зад Краставицата, на гърба на Детската градина. Дано да съм го обяснила правилно, между градината и детската площадка, има си табела Нипрас

# 489
Ренка, златна си  Hug Heart Eyes  bouquet

# 490
  • Бургас
Здравейте,
Къде мога да намеря глина за моделиране?
Благодаря предварително!

# 491

От личен опит мога да ти препоръчам ABC Design , модел Astro - наистина страхотна количка и много проходима най-вече. Ние я купихме точно от Синдито /просто я нямаше другаде/  Hug

# 492
  • Бургас
Здравейте,
Благодаря предварително!

Незнам дали ти е наблизо, но книжарница Интелект, в ляво от Била има бяла и кафява.

# 493
Здравейте,
Благодаря предварително!
[/quote]

Книжарница "Заливи" под Билкова аптека.

# 494
Peg perego i Giordani има до Краснодар магазина,Лятото си купихме нашата Peg Perego Uno,680 лв с дъждобрана(той не е на тази фирма).Не знам тази цена дали е най-добрата,защото не съм обикаляла,но ако си се спряла на този модел количка,пиши ми на лични да ти кажа за един много голям недостатък.

Да питам ако някоя от вас си е купувала скоро хубава долница,моля да сподели от къде,търся си до 40лв някъде?

Общи условия

Активация на акаунт