Къде в Бургас 24

• 62 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Засписвам се да ви следя... search

# 496
  • на дъното
Момичета спешно ми трябва тел. номер на лабораторията в първа поликлиника на 2 ет. някой знае ли го.Благодаря!

# 497
Звънни на услуги-11800

# 498
  • Бургас
Къде продават хубави икони?

Сещам се за 2-3 магазинчета по ул.Александровска.  Rolling Eyes

Много икони има в магазина за сувенири на ъгъла на Богориди с Цар Симеон /Републиканска/
Огромно разнообразие светци и стилове на изработка

# 499
Peg perego i Giordani има до Краснодар магазина,Лятото си купихме нашата Peg Perego Uno,680 лв с дъждобрана(той не е на тази фирма).Не знам тази цена дали е най-добрата,защото не съм обикаляла,но ако си се спряла на този модел количка,пиши ми на лични да ти кажа за един много голям недостатък.

Да питам ако някоя от вас си е купувала скоро хубава долница,моля да сподели от къде,търся си до 40лв някъде?

Аз си взех от Adidas Outlet за 35 лв долнище, много съм доволна  

# 500
Рени, като ходи в Аутлета забелязала ли си дали имаше още от спортните елечета с пухената качулка в бяло Simple Smile

# 501
Аз ходих преди 2 седмици някъде , и имаше едно или две ,но не погледнах за цена .Предполагам , че и сега може да има.  newsm78

# 502
  • Бургас
Момичета , май тука някой беше питал за гривна power balance. В момента има в Ритони спорт , намалени на 15 лв.  Peace

# 503
Ама Power или Sport има? Че сестра ми се е вманиачила и тя по тая гривна.
Рени, мерси. Мен цената не ме интересува особено, просто го бях харесала, а така и не намерих време да си взема, пък днес имам работа в района.

# 504
сигурно са гривините на Sport Balance ,защото в Бургас още ги няма Power Balance , а пък и те са над 80 лв  Peace

# 505
И аз така си помислих. Последно лятото като търсихме навсякъде бяха свършили.

# 506
Рени,прощавай ,ама кой аутлет,този на Богориди ли е ?

# 507
  • Бургас
Рени,прощавай ,ама кой аутлет,този на Богориди ли е ?

С/у х-л Космос, а този на Богориди е на Пума.

# 508
  • Бургас
Момичета , power са гривните намалени от 80 на 15 лв.  Peace

# 509
  • Бургас
Момичета , power са гривните намалени от 80 на 15 лв.  Peace

Неее, бъркаш се. Двете са с различно наименование и различна цена. Power са по 80 лв. и лично аз съм купувала такава от Варна - МОЛ. На опаковката на гривната е посочен официален сайт, в който са упоменати местата, където могат да бъдат закупени въпросните гривни. Бургас го няма там. А sport, ги има навсякъде по 26-30 лв. буквално ги срещам и по вестникарските сергии. За тях нямам мнение  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт