Къде в Бургас 24

• 62 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ако си от Славейков -  в Кауфланд на щанда на БелинаЕко

# 526
А момичета знаете ли дали има някъде при нас Скуош зала или нещо подобно?
Днес нещо се вдъхнових от Модерно Laughing

# 527
А момичета знаете ли дали има някъде при нас Скуош зала или нещо подобно?
Днес нещо се вдъхнових от Модерно Laughing

В спортен клуб "Аякс". Зад механотехникума.

# 528
На тройката, хващаш уличката на тоалетните, която върви успоредно с Александровска и преди да излезеш на Кирил и Методий в дясно има едно дворче шивач и тик-так - та там поставят копчета. Голямо обяснение направих  Joy

А коя е "уличката на тоалетните"? Blush Иначе останалото ми е ясно Simple Smile

# 529
  • Бургас
На тройката, хващаш уличката на тоалетните, която върви успоредно с Александровска и преди да излезеш на Кирил и Методий в дясно има едно дворче шивач и тик-так - та там поставят копчета. Голямо обяснение направих  Joy

Ако от Александровска тръгнеш по Кирил и Методий първата уличка в дясно (това е уличката на тоалетните) и после в ляво е дворчето със шивача, Дано да не съм те объркала, че аз ти го обесник от др край на уличката. Самата уличка е мн малка  на нея има предимно детски магазини

# 530
Уличката на тоалетните е малката уличка зад МакДоналдс, на нея се намира магазин Бамби.

# 531
  • Бургас

Ако от Александровска тръгнеш по Кирил и Методий първата уличка в дясно (това е уличката на тоалетните) и после в ляво е дворчето със шивача, Дано да не съм те объркала, че аз ти го обесник от др край на уличката. Самата уличка е мн малка  на нея има предимно детски магазини

В Ляво, не в дясно! Peace

# 532
  • Бургас

В Ляво, не в дясно! Peace

Охх, да   smile3521   Ама и аз съм заплес smile3538smile3538smile3538

# 533
Момичета, къде е най-изгодно да се направят диоптрични очила newsm78

# 534
  • Бургас
На една оптика на Фердинандова (ама не й помня името) в момента има промоция ако си поръчаш очила ти правят втори чифт безплатно. Иначе аз съм доволна от оптика Joy  в Пикадили

# 535
Момичета, малко странен въпрос от мен, но случайно някой да знае в кой ден от седмицата продават талончета за детската кухня на Републиканска, до Руското посолство?  Blush Забравила съм

# 536
  • Бургас
На една оптика на Фердинандова (ама не й помня името) в момента има промоция ако си поръчаш очила ти правят втори чифт безплатно. Иначе аз съм доволна от оптика Joy  в Пикадили

Едно време беше Оптик мат, но сега не помня името и аз, макар че само оттам купувам очила. Имат добри промоции, сервизни договори, особено за деца, които често чупят и губят. Намира се в началото на Фердинандова, зад новата сграда на тротоара до светофара.

# 537
  • Бургас
Рени, всеки понеделник продават там.

# 538

и аз съм доволна от Joy , имат също магазин и в MOЛ-а на първия етаж  Peace

# 539
  • На морето!
А къде ще ми препоръчате да отида да ми монтират cd на колата?

Общи условия

Активация на акаунт