Къде в Бургас 24

• 61 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • БУРГАС
Момичета,знаете ли цените на билетите за кукления театър,звъвях на един телефон,но ми дава само заето.

# 556
  • Бургас
Момичета,знаете ли цените на билетите за кукления театър,звъвях на един телефон,но ми дава само заето.
4лв ( за деца и възрастни) Представленията са в събота и неделя от 11:00ч

# 557
  • БУРГАС
4лв ( за деца и възрастни) Представленията са в събота и неделя от 11:00ч
Тенкс за бързия отговор  bouquet

# 558
Момичета преди време някоя от вас беше писала за парфюмерия Ванеса , къде по-точно се намира , защото аз може и да съм влизала, ма като не обръщам внимание как се казват магазините  ooooh!  Laughing

# 559
  • Бургас
Едната е на ул."Христо Ботев", горе-долу срещу бившата сладкарница "Неделя". Другата е в една пресечка на "Ст. Стамболов" (ако не бъркам - улицата, която минава край Новата поща, ТОХ-а, Механото...), която е близо до един стар строеж, касата на Скат и офиса на Мтел... трудничко ми е да обясня точно Crazy

# 560
Едната е на ул."Христо Ботев", горе-долу срещу бившата сладкарница "Неделя". Другата е в една пресечка на "Ст. Стамболов" (ако не бъркам - улицата, която минава край Новата поща, ТОХ-а, Механото...), която е близо до един стар строеж, касата на Скат и офиса на Мтел... трудничко ми е да обясня точно Crazy
Между  ул."Шар планина"/блока на Булгарлизинг/ и бул."Стефан Стамболов".Мисля,че улицата е "Струма"/или "Места"-бъркам ги двете/.

# 561
Дадада сетих се, естествено  Joy . Еее, благодаря ти много!Златни сте Bradata и deyzi !  bouquet Още след малко съм там , че трябва нови лакове да си вземам  hahaha

# 562
  • Бургас
МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ПРЕПОРЪЧА ДОБЪР ЕЛ ТЕХНИК ДА РАБОТИ КАЧЕСТВЕНО И ДА ВЗЕМА ЕВТИНО ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАК ВЪРВЯТ ЦЕНИТЕ НА ЕЛ УСЛУГИТЕ В БУРГАС

# 563
Дадада сетих се, естествено  Joy . Еее, благодаря ти много!Златни сте Bradata и deyzi !  bouquet Още след малко съм там , че трябва нови лакове да си вземам  hahaha
Бързай, докато не са ги закрили. Собственичката много се оплаква от кризата

# 564
  • Бургас
Тя, леля Ванче, откак я знам, все се оплаква, че е слабо и все повече намалявала работата Mr. Green

# 565
Хахахах, спокойно едва ли ще ги затворят. Тя наистина винаги като я видя се оплаква от работата, а не съм видяла магазините да останат празни.

# 566
 Laughing А аз се уплаших...

# 567
Хахахаха няма смисъл Laughing
Да попитам аз, момичета да сте видели някъде из китното ни разкопано градче хубави чанти със зайче или друга подобна животинка от горе, ама някоя по-голяма чанта, в която да мога да си сложа освен ключовете за колата вероятно и тефтер Grinning

# 568
playboy-че става ли ?   hahaha  , ако да има в Трията на първия етаж, ако не се лъжа беше Hot Spot , даже вчера като ходих пишеше , че има 60 или 70 % намаление

# 569
Хахахахахх, стига да е мъжко Laughing
Ууууу как съм пропуснала такава голяма табела, днес ходих в Трията.
А, момичета, видяхте ли предколедното намаление на Темпо Спорт? Малко откачено ми се видя, но във време на криза (Ванесата да взимат пример) явно всякакви идеи вървят (пък дали аз съм по-откачена, но се замислих преди работа дали да не мина да си взема някой чифт маратонки) Laughing

Общи условия

Активация на акаунт