Къде в Бургас 24

• 61 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
А като заговорихме за Трията , в Темпо Кежуъл има ли нещо намаления  Laughing , че преди време си харесах едни обувчици там , ама на и аз вчера като ходих , даже го подминах.  hahaha

# 571
Кежуъл не знам, ама за Спорт имаше днес някакъв плакат, че от 7-8 часа сутринта има намаление 40%, а после от 8-9 30% и т.н.
Някоя да знае къде мога да принтирам няколко документа в района около Краснодар, че принтерът точно тази вечер реши да си прави шеги с мен, а са ми спешни

# 572
Някоя да знае къде мога да принтирам няколко документа в района около Краснодар, че принтерът точно тази вечер реши да си прави шеги с мен, а са ми спешни
В читалицето, което е  в блока срещу м-н Европа.

# 573
  Търся спешно сервиз за  видео камера JVC?

# 574
  Търся спешно сервиз за  видео камера JVC?
пробвай със сервиз Аш-там е за Сони, но предполагам, че поправят и други марки-намира се между едни нови блокове на улицата, която е успоредна на морската-някой по-запознат да обясни по-добре Blush

# 575
Намира се в 119 блок, нова кооперация с изглед към бул. Димитър Димов.  Simple Smile Скупчината от нови кооперации се намира след малката бензиностанция, един квадрат между ул. Копривщица и ул.  Места .

# 576
мерси момичета.Намерих го и взеха камерата за ремонт.приятен уикенд.

# 577
  • Бургас
Здравейте! Искам да ви попитам дали сте виждали някъде детски акордеон. В карфура няма,в хиполенда има един с 5 бутона,който не ми харесва.Във вегата всичко е изчерпано.Ще ви бъда много благодарна ,защото това е  желанието на малкия от дядо Коледа.Мерси!

# 578
  • Бургас
Здравейте,
Някой виждал ли е мелничка за черен пипер като буренце малко, от най-старите, какви ли не опити правихме с тия мелнички, последната,която купихме струваше 20 лв и след като използвахме пипера от нея и вече не мели ooooh!
Ще се радвам ако се сетите за какви мелнички става дума и ако някой е виждал някъде Grinning

# 579
Момичета знаете ли къде има магазин Руен, знам че продават само сирене, кисело мляко и кашкавал, но "истински" Simple Smile

# 580
 Знам за "Славейков" / аз от там пазарувам/-пада се в страни от Била. Има и един зад Бюрото по труда. Има и в Меден рудник, но не знам къде точно Peace

# 581
За мелнички не съм точно сигурна дали наистина има там, но може да провериш на Александровска до магазин Ивис, там продават такива битови неща може и да имат подобна мелничка, а ако видя някъде ще свиркам Simple Smile
Ние използваме от онези железните старите, тоест аз използвам, понеже само аз съм фен на черният пипер в нас Laughing

# 582
  • Бургас
Благодаря Tinkerbella
Аз точно за тези старите железните питам,дето се върнят на ръка отгоре,ако някой види да свирка Hug

# 583
Момичета знаете ли къде има магазин Руен, знам че продават само сирене, кисело мляко и кашкавал, но "истински" Simple Smile

Има в Бр.Миладинови зад Вардар и в Изгрев в блока зад Темата.

# 584
  • Бургас

Има в Бр.Миладинови зад Вардар и в Изгрев в блока зад Темата.
И до КОСМОС, от страната на Демокрация, както и в Лазур, на ъгъла срещу Мърфи.

Общи условия

Активация на акаунт