Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki - 1

• 30 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Светле по повод твоето изказване за Еркан че лицето му е студено правилно казваш че не е същият !!! Да така е причината е че той е много добър актьор и си е влезнал в ралята много добре така трябва да изглежда човек студен след като години наред е отсъствал и се е очуждил от семейството да добавим и другата причина любовницата!!! Едно че се чуства като гост друго е че се чуства виновен нали знаете гузен негонен бяга!!!! На мен ми се струва че е много объркан и раздвоен не мисля че обича тази Каролин толкова за да напусне семейството си но поради една или друга причина след като се прочете писмото той мисля нямаше друг избор и пристигането на тази в турция усложниха проблема още повече !!!! Невиждате ли колко страда аз мисля че той обича Джемиле  много но по тази сее увлякъл поради лихсата на семейството му !!! Тази Каролин невиждатели как му се слага колко е настоятелна тя го притиска а мъжът сие мъж те си падат по такива но късно се усещат след като си загубят семейството!!!! По повод на това че е отслабнал и на мен не ми харесва но е факт че човек когато работи много без да го иска се получава лицето му е много изморено в този филм но пак се повтарям така може би трябва за ролята!!! В пресата много го обвиняват че играе само бизнесмен богат добре но за мен е факт че и комедия и екшън и драма той играе много добре почти няма нещо което да не ми харесва в неговата игра
Та по повод на пресата той отговаря че в много други различни филми е играл защо смятат че само в ролята на биснесмен играе и е прав доказа го категорично !!! Браво на него свалям му шапка!!!!!

# 406
Крале !!! Благодря ти за превод мила златна си горе долу съм го усетила за какво си говорят ама си е друго дума по дума !!!!!

# 407

Öyle Bir Geçer Zaman ki 2. Bölüm
http://www.youtube.com/watch?v=XwP4HWroeGY

Превеждам, оттук!

# 408

http://hddiziizle.net/
Тук гледам филма, защото е с  по- хубаво качество!

# 409
  Момичета

Кралице с преводите става супер, не се притеснявай

Нинка супер си, колко нови снимки си сложила

# 410
Кралице супер си мила!

# 411
# 412
# 413
# 414

# 415
# 416