Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki - 1

• 30 850
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Няколко пъти съм споделяла Нинс, според мен Еркан и Айча са изживели една любов и зад камера,.............. в голяма част от сцените те са толкова естествени, че в никакъв случай не мога да кажа , че играят! И  да и според мен както гледа Айча, никоя друга от патюртньорките си не гледа! Wink Wink Wink
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Да и аз така мисля!!!!! Няма повторение на естествените гримаси и при най- добрите актьори!!!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 196
Привет ,мацки! Hug
ОФ, Нинка джанъм стига с тая зъбла #Cussing out....не мога да я гледам .. Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy
ДРУГО СИ Е НЕЖНОТО ЛИЧИЦЕ,ЧИПОТО НОСЛЕ,ГОЛЕМИТЕ КАФЕВИ ОЧИ И НЕЖНИТЕ УСТИЦА.....НАШИЯ ЛЕБЕД  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 197
# 198
Няколко пъти съм споделяла Нинс, според мен Еркан и Айча са изживели една любов и зад камера,.............. в голяма част от сцените те са толкова естествени, че в никакъв случай не мога да кажа , че играят! И  да и според мен както гледа Айча, никоя друга от патюртньорките си не гледа! Wink Wink Wink

Да и аз така мисля!!!!! Няма повторение на естествените гримаси и при най- добрите актьори!!!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

# 199
Привет ,мацки! Hug
ОФ, Нинка джанъм стига с тая зъбла #Cussing out....не мога да я гледам .. Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy
ДРУГО СИ Е НЕЖНОТО ЛИЧИЦЕ,ЧИПОТО НОСЛЕ,ГОЛЕМИТЕ КАФЕВИ ОЧИ И НЕЖНИТЕ УСТИЦА..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Здравей Све, Hug Hug Hug много си права за "зъблата" Joy Joy Joy Joy

Няма място за сравнение! Naughty Naughty Naughty

# 200
Привет ,мацки! Hug
ДРУГО СИ Е НЕЖНОТО ЛИЧИЦЕ,ЧИПОТО НОСЛЕ,ГОЛЕМИТЕ КАФЕВИ ОЧИ И НЕЖНИТЕ УСТИЦА..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

привет Светле и аз за това направих сравнението!!!!Но исках на друго да наблегна за филма че не е сюжета само за любовта между двама души а е повече за житейска драма !!  
така че няма сравнение newsm78 newsm78 newsm78

# 201
Няколко пъти съм споделяла Нинс, според мен Еркан и Айча са изживели една любов и зад камера,.............. в голяма част от сцените те са толкова естествени, че в никакъв случай не мога да кажа , че играят! И  да и според мен както гледа Айча, никоя друга от патюртньорките си не гледа! Wink Wink Wink

newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

newsm03 newsm10 smile3501 newsm44 smile3525

# 202
Привет ,мацки! Hug

привет Светле и аз за това направих сравнението!!!!Но исках на друго да наблегна за филма че не е сюжета само за любовта между двама души а е повече за житейска драма !!   
така че няма сравнение newsm78 newsm78 newsm78

ДА, вярно  и те сценаристите и режисьора може би затова са избрали такъв екземпляр ooooh! Joy Joy Joy,визирам Каролин...

# 203
 Да точно !!! Thinking Thinking защото тя няма да е снего от любов а по други политически причини и трябва да е такъв образ като тази по разкрепостенна и лигава!!!! Joy Joy Joy Joy ooooh! ooooh! Thinking Thinking Naughty Naughty Party Party Stop

# 204
# 205
# 206
Не знам на вас ,но на мен Джемиле ми харесва като визия.Оня ден се чудих от къде ми е позната
и май се сетих ,играеше с Халит май в АЛИЕ,но не съм сигурна ... newsm78

# 207

Здравейте!  bowuu Но, малкия Османчо е сладък.....нали? newsm78 Добре играе, детето, има излъчване! Naughty Е, не е като Мемо и той, но е сладък........ще накара таткото, да се замисли, вероятно ще бъде причина Али да направи избор, най-вече и заради него, как мислите? newsm78 newsm78 newsm78

# 208

В дясно, втората снимка, пише: " Ръст, 109 см.....Баща ми, се влюбил в друга жена......."

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 01:55 от KraLeva66

# 209
Късмет и усмивки през днешния ден!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт