Количка за близнаци - нова тема, септември 2010

• 49 330
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Танини, не знам откъде ги сметнах тия 10 см  newsm78 newsm78 newsm78
Ама Хаук-а си ми е на сърце.
Сега като вече има и откъде да си я поръчам за Бг-то, мисля, няма какво да коментирам повече  Peace Тя е и край!!!
Остава да си реша проблема с елевацията до 8-ия етаж  Crazy

Jiji_biji направо си за позлатяване, дето го пусна тоя сайт. Сега да си намеря и някой дето чатка немския и съм ГОТОВАААААААААА!

# 91
  • Някъде там...
Мила, пусни си сайта през преводача на Гугъл и поне ще се разбира малко. Гледам, че и чувалчетата са на добра цена. Може направо и чувалчета да си купиш. Дъждобран ако няма в комплекта, също ти трябва. Друг вариант е портбебета 2в1 - хем портбебе, хем става на чувалче. Гледам обаче, че са по 50 евро едното...

# 92
  • Пловдив
Аз от няколко дни Бутам X Landera И съм адски доволна!
Много манаврене и лека широка абе с една дума Супер!  Peace
[/ quote]
Здравей,ние очакваме нашите близнаци през февруари и една от количките на които сме се спряли е X Lander . Ние сме от Пловдив и на живо не успяхме да я видим никъде.Тъй като вашите близнаци са малки на възраст ни интересува с кош за новородени ли я ползваш. Защото в каталога пише ,че количката е за деца над шест месеца.Ще се радваме за малко повече информация от първа ръка от теб и  ilik123 .Благодарим предварително.
Ние я видяхме на живо в единичен вариант и направо ме грабна тази количка /X Lander / Simple SmileИначе до този момент бяхме се спряли на Hauck също. Поръчахме да я докарат в Касида, само там я продават, никъде другаде в Пловдив/ на Пещерско шосе е магазина до Лексито и Селената/, като не бяхме се обвързали с купуването и.Т.е. докараха я, за да я видим и тогава решихме да я купим.Наистина е много маневрена, с 1 пръст я буташ, завива на място, също с една ръка Simple SmileМного сме доволни.Както каза Димяни, положението на седалките е почти легнало.Към количката има чувалчета, но те са за по-големи деца, да им мушнеш краченцата.Ние поръчахме, освен количката, 2 портбебета, дъждобран и чанта и всичко това излезе 1090лв.Не съжалявам.Портбебетата са  с твърда основа, много дебели в основата, в страни и отгоре закопчалката и топлят като юрганче, като ги затвориш отгоре.Стават идеално в количката, няма как да не стават Димяни, нали са си към тази количка Simple SmileНие само така сме излизали досега!Без порбебета ще им е голо и студено.Седалките не са "ощупани", а са просто седалки Simple Smile, наистина не стават за новородени.
Живеем в Смирненски, ако има начин, ела, ще ти я покажа на живо.Ако пък искаш поръчай в Касида и там ще ти я доставят на живо да я видиш Simple Smile
Поздрави Simple Smile!И успешно износване на пловдивските близнаци!
P.S.Ето малко снимки:
http://www.prikachi.com/images/747/2564747y.jpg
http://www.prikachi.com/images/755/2564755q.jpg
http://www.prikachi.com/images/757/2564757q.jpg
http://www.prikachi.com/images/759/2564759w.jpg
За съжаление, нямам общ изглед на количката, все сме снимали бебоците отблизо, само на тази се вижда що годе:
http://www.prikachi.com/images/772/2564772M.jpg
/направи си сметка, ако махнеш портбебетата, какво остава от количката, една равна повърхност..., а отстрани голо...За летни бебета става, но за зимни...!?/

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 11:09 от ilik123

# 93
Мила, пусни си сайта през преводача на Гугъл и поне ще се разбира малко. Гледам, че и чувалчетата са на добра цена. Може направо и чувалчета да си купиш. Дъждобран ако няма в комплекта, също ти трябва. Друг вариант е портбебета 2в1 - хем портбебе, хем става на чувалче. Гледам обаче, че са по 50 евро едното...
Още се колебая между портовете и чувалите  Thinking ПОвече ме влече към портовете, ще видим. Това 2 в 1 е добра идея Simple Smile Мисля да поразровя и продавалника. Не държа да са чисто нови. Цените и в сайта, и в Бг-магазините са ми леко нанагоре. Има време, важното беше да измисля количката и сайт, от който да я поръчам на нормална цена  Peace

# 94
  • Някъде там...
Специално чувалите са на чудесна цена. Аз търсих миналата година в Бг и най-евтините бяха на Джордани, по около 55-60 лв...

# 95
Аз лично се спрях на порт-бебета, две в едно са и мисля, че ще могат да се използват и следващата зима като чували, като са вече по-големи децата. Моите близнаци ги чакам през декември и ми се стори по-добре да са в кошчета първите месеци, все пак ще е зима...

Все още се колебая за седалките за кола, май ще ги поръчам и ако стават, ще докладвам  Wink

# 96
Моята количка е на Valco http://valcobaby.com/fileadmin/pdf/Brochures/valco_brochure_2010__low.pdf и съм страшно доволна. Много е маневрена, тежи само 13кг, има напълно легнало положение, минавам с нея през всички врати на магазини и банки, всяко място може да се пуска в легнало или вдигнато положение по единично т.е. не е задължително единият като спи и другият да спи, с големи гуми е и не засядам по дупките, гумите не се помпят, и количката си пристига с дъждобран и зимно покривало който си влизат в цената.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 15:48 от preci

# 97
Привет от още една бъдеща мама на близнаци!
аз от много време ви чета темичките и наистина вече имам мнение за количките -за всякакви мнения,което ми е много полезно.
Аз също съм от Пловдив и имам голям проблем с "виждането на живо "на количка ..освен на чиполино ////Посъветваха ме ,да търся по улиците някоя мама Shockedно за ПВ това е малко трудно.
Спрях се също на Хаук-а и на X lander,Хаука поне в един магазин го видях ///мисля си също да го поръчам евентуално от My toys.там мми се стори едно изречение дори,че с две кошчета някакви го продават в комплект.но не съм сигурна...с моя забравен немски EmbarassedМожете ли да ме посъветвате къде в София мога да видя изложени модели на колички ?Мисля да посетя скоро Бебе мания...
Благодаря  ви !

# 98
Благодаря на всички мами които ни отговориха толкова бързо  .Надявам се да е успешно износването на близнаците ни  . ilik123 с удоволствие ще се възползвам от предложението ти да видим количката на живо в действие .Ще се уговорим на лични за някой слънчев ден. 

# 99
  • Стара Загора
Привет от още една бъдеща мама на близнаци!
аз от много време ви чета темичките и наистина вече имам мнение за количките -за всякакви мнения,което ми е много полезно.
Аз също съм от Пловдив и имам голям проблем с "виждането на живо "на количка ..освен на чиполино ////Посъветваха ме ,да търся по улиците някоя мама Shockedно за ПВ това е малко трудно.
Спрях се също на Хаук-а и на X lander,Хаука поне в един магазин го видях ///мисля си също да го поръчам евентуално от My toys.там мми се стори едно изречение дори,че с две кошчета някакви го продават в комплект.но не съм сигурна...с моя забравен немски EmbarassedМожете ли да ме посъветвате къде в София мога да видя изложени модели на колички ?Мисля да посетя скоро Бебе мания...
Благодаря  ви !

Няма доставка на количката извън Германия, коментирах го на предната стр.. И аз мислих да я поръчвам, ама...

# 100
ailan,

От тук става :
http://www.babyartikel.de/produkt/geschwisterwagen/hauck_zwillin … _world_beige_2010
Тествах да направя поръчката и адреса в България го прие, мисля, че няма да има проблем  Peace

# 101
и аз разбрах ,че има до БГ доставка ,може нещо да съм се объркала,но по принцип, ще намеря кой да ми я поръча там....въпросът е да я изберем  Simple Smile
сега ще погледна и този линк,благодаря Hug

# 102
Ясно!Никой не се интересува от моята количка. Зная че е по-скъпа, но смятам че си струва. По начало и аз се бях спряла на HAUCK но след като видях моята просто не бих я сменила. А и като качесто не е произведена в Китай. По принцип са почти едно към едно с HAUCK но смятам че е къде къде по добре. Така че момичета замислете се после да не съжалявате!!!

# 103
preci ти да не си дистрибутор мила ?
между другото количката ти изглежда доста добре,жалко че вече имаме  Mr. Green

# 104
  • София
preci, Валкото е много хубава количка, но аз не знам да се продава в Бг. Има ли я тук?

Общи условия

Активация на акаунт