Звездни компромати - 75 част

• 45 162
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
Първо да съм коментирала, че Глория е красива? Thinking И да е, и да не е, Симона е цялата на баща си.
Коментирах лицето на Анелия. И тя  да имаше пластики, пак какво е значението, като дъщеря йй е малко копие на Коко.

# 586
Вие какво искате от 7- 8 годишни деца.Оставевете ги да минат пубертета.Много  често става така,че грозните патенца стават красиви лебеди.В дъщерята на Глория с годините виждам положителна промяна.

# 587
Дениз ми се вижда едричка, което ми е странно, защото баща й е дребен, Лияна пък е доста слаба, но може и от годинките й да е. Crazy
бащата на Дениз е нисък и дебел ( Лияна е по-висока от него ) , такава топка е и е толкова мазен , толкова отвратителна външност не знам дали съм виждала , как се е хванала с него , не знам , 
Дениз е нисичка и пухкава , преди беше по-едричка , но вече не е , горе-долу е взела неговата структура ..

# 588
  • София
Първо да съм коментирала, че Глория е красива? Thinking И да е, и да не е, Симона е цялата на баща си.
Коментирах лицето на Анелия. И тя  да имаше пластики, пак какво е значението, като дъщеря йй е малко копие на Коко.
То по принцип, всички чалгарски деца приличат на него, а не на "красивите" си майки, нали  той е фолк осеменителя :35
Като казвам Глория, разбирай по-обобщено всички са един дол дренки, като из под ксерокс изкарани Grinning

# 589
  • София
Вие какво искате от 7- 8 годишни деца.Оставевете ги да минат пубертета.Много  често става така,че грозните патенца стават красиви лебеди.В дъщерята на Глория с годините виждам положителна промяна.
Чувала съм го от позната , акушерка, че хубавото лебедче си личи от първата минута Simple Smile

# 590
Дениз ми се вижда едричка, което ми е странно, защото баща й е дребен, Лияна пък е доста слаба, но може и от годинките й да е. Crazy
бащата на Дениз е нисък и дебел ( Лияна е по-висока от него ) , такава топка е и е толкова мазен , толкова отвратителна външност не знам дали съм виждала , как се е хванала с него , не знам ,  
Дениз е нисичка и пухкава , преди беше по-едричка , но вече не е , горе-долу е взела неговата структура ..

Аз съм го виждала два пъти, и никак не беше дебел. Нисък е, затова и казах дребен, но си беше слаб. Crazy Може би в такъв период съм го видяла, де, знам ли.

Още снимки- http://www.bliasak.bg/gallery/photo/events/0/358_0/

# 591
Чувала съм го от позната , акушерка, че хубавото лебедче си личи от първата минута Simple Smile
И това е вярно, но  и там има изключения. Нещата са много относителни.

# 592
  Така като ви чета за децата в съзнанието ми изниква единствено образът на Лурдес преди и сега. И от коментарите излиза, че само на чалгарките децата им са грозни или пък, че задължително трябва да са красиви. Ами няма как хората и децата ни сме различни. Красотата е твърде субективна.
   Пък и Ава е права, цитираните деца приличат на бащите си  Peace

Десислава не знаела, че ще съди "СКАТ"  hahaha

# 593
да , не е чак толкова дебел , но е нисък и един кръгъл такъв , аз за лицето казвам колко ми идва отблъскващо  ....

# 594
Някаква тенденция е, може би, но забелязвам и Глория, и Лияна, и Анелия са като лебеди край грозните си патенца.
Е, това беше много грубо Crossing Arms

Едно,че беше грубо и второ,че не е вярно.
Не виждам нито едно от трите деца,чиито майки са изброени да са грозни ooooh!
Симона

Ивон

Денис

# 595
Симона на първата снимка ми прилича на един бургаски боклук. Ако можеше да не е с този поглед и така устичката. Иначе на другите са окей.

# 596
  • UK
Е, те всичките 12-18 годишни можеха да не се снимат така, тя с какво е по различна?

# 597
  • ...край Дунава
На мен Симона ми прилича на Златка в очите-погледа Rolling Eyes

# 598
  • София
На мен Симона ми прилича на Златка в очите-погледа Rolling Eyes
Сигурно и нейната цел е да прилича на кака си Златка, дъщерята на чалгарката няма да го докарва до поглед ала Мария Кюри , я Grinning

# 599
Е, те всичките 12-18 годишни можеха да не се снимат така, тя с какво е по различна?

Че нейната майка е публична личност и можеше да цензурира появата на този род творения. Също, че майка и е с претенции за интелигентен човек и би следвало да са се разбрали относно златките, устите, модела на подражание в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт