Звездни компромати - 75 част

• 45 104
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
Коя е Амбър Роуз?

# 691
Момичета,тъй като тази вечер сигурно ще привършите тази тема,искате ли да направя нова,но вие да продължите да пишете тук и чак когато изпишете таи да се пренесете в новата?

10,мисля че беше гадже на един рапър май Ни Йо..

# 692
Направи и направо да се местим. Peace

# 693

Алетеа, от Пловдив съм.  И между другото съм виждала МНОГО по-драстични неща. Никога обаче не ми е хрумвало да нарека дете "бургаски боклук". Ами така са ги възпитали майките им, които най-вероятно са на нивото на другите майки, които наричат чуждите деца боклуци. Извинявам се, но към това съм безкомпромисна и не мога да си замълча.

Добре де, защо не четете внимателно преди да бъдете толкова безкомпромисни?!  ooooh!

# 694
  • ...край Дунава
Да допринеса за изписването на темата, преди да си легна Laughing

Младоженеца с Галена и Малина

пак

Азис и Катрин Вачева -много ми е страшна тази, сега няма да мога да заспя Mr. Green

# 695
# 696

Това не е ли тази..не обичам да говоря така, но тази евтино изглеждащата, която плюеше Николета?!  Rolling Eyes Бареков да не би чавка да му е изпила мозъка, че я е гушнал така гордо?!

Относно възмущението на някой по-горе относно изказването на Ах Не за дъщерята на Глория, искам да кажа, че според мен Ах Не е искала да каже не, че детето е бургаски боклук, а, че прилича на някоя си, която е бургаски боклук.   Wink
Даже съм 100% убедена, че това е искала да каже. Не знам как някой си е помислил друго  Peace

# 697
Не се хващайте за думички, достатъчно глозгаме "знаменитостите", че да го правим и помежду си. Wink

Дудука си е намерил похлупака, мисля. Laughing

# 698
Не се хващайте за думички, достатъчно глозгаме "знаменитостите", че да го правим и помежду си. Wink

Дудука си е намерил похлупака, мисля. Laughing

smile3521 smile3501 newsm10

# 699
  • София
Много сте писали за сватбата,едва ви изчетох CrazyМного ми хареса булката,лентите също  FlutterАндрея и Златка бяха най-хубаво облечени,Галена и Малина няма да коментирам,както видях Малина никой не хареса,подкрепям това PeaceКоцето не ми хареса Confusedизглеждаше уморен и тъжен Rolling Eyesчерния костюм го правеше още по "амортизиран" ConfusedЛияна и тя не ми хареса,много грозно се гримира тази жена бе ooooh!или там който  я гримира...Както разбрах Емилия не е имала желание да ходи Mr. Greenно Коко е бил там и е имало купон як,даже снощи са били в Кошарите и са празнували яко PartyДа попитам защо Цветелина Янева е била с бодигард там newsm78,от какво или от кого я пазят Mr. Green

# 700
  • София
На мен пък ми стана странно как Емилия не е отклонила участието си,заради сватба на приятел.Много е тъпо това,все пак е знаела за сватбата,имала е покана.Съкън да не изтърве кръчмата с пияните фенове и някоя хилядарка.За мен е неприемливо да не уважиш покана за сватба.

# 701
 Странно ми е, че никъде не видях Елена по снимките от сватбата.

# 702
  • София
по въпроса за муцунките на тийнейджърките  Grinning

http://vbox7.com/play:74180874

# 703
Не мислите ли, че според православните канони, петък не е хубав ден за сватба?  newsm78  Thinking

# 704

Общи условия

Активация на акаунт