Звездни компромати - 75 част

• 45 283
  • 712
  •   1
Отговори
# 525

Забелязвате ли как я гледа Коцето? Май има някаква носталигия ли, кво ли?

Коцето гледа всички така, стига глупости. Вижте му снимки от  турнето, с Мария има, с други, все прави едни физиономии влюбени. А има и други снимки с Райна, съвсем по-друг начин гледа. Просто й се радва. Хубаво е, че са си останали в добри отношения, по този повод се сещам, че Коцето бил така с всичките си бивши и всички са били поканени на сватбата. Само Райна е  отказала да отиде. Mr. Green
Ако е искал да задържи Райна, щеше да го направи. А той ходеше с Надя, още преди да се разделят, нищо че не го казват. То оставаше и да го казват, де!

Гаалена, Малина и половинките им, на сватбата на Коцето и Надя

# 526
Не го познавам лично, ако това е въпросът, "имам наблюдения".

# 527
  • София
Мен пък все ми се струва леко носталгичен този взор.

А по отношение на съпругата на Константин, единственото, което не направи, е да наплюнчи среден пръст, да го навири и да каже" Видя ли, ма, Райнааа!" Laughing

# 528
Снимки от сватбата:  

ето тук, да не давам целия линк

Пълно е с певици. Crazy
И двмата изглеждат чудесно. Heart Eyes

# 529
Кои са кумовете им?

# 530
Тяхни приятели, мъжът бил приятел на Коце от 20 години.
Аз се чудя защо кумата се е барнала в бяло, обаче? Thinking

# 531
Да, и аз се изненадах от същото, загледах се да не би да е сребристо. Но пък е хубавка Simple Smile Хубави са всички, даже и Андреа Simple Smile Малина не ми е много като за сватба, но да не издребняваме:)

# 532
Аз се чудя защо кумата се е барнала в бяло, обаче? Thinking
И аз, много тъпо  Tired

# 533
Ава, а ти откъде знаеш, че Константин е ходил с Надя още преди да се разделят с Райна? Щото, доколкото знам, точно Райна го напусна, та ми стана чудно... А дали се е опитал да я задържи, виж тук не знам, но знам друго - ожени се за първата срещната, защо ли?
А този медиен шум и той защо ли му е? Разсъждавам си само.
Надя, така като я гледах и слушах, има доста да се учи от кака си Райна, която впрочем, никога не съм харесвала особено. А че последната не дошла на сватбата, само говори колко е тактична. Но то и за това акъл се иска, не само силикон и джуки.

# 534
Е как ще е първата срещната?

# 535
Да, и аз се изненадах от същото, загледах се да не би да е сребристо. Но пък е хубавка Simple Smile Хубави са всички, даже и Андреа Simple Smile Малина не ми е много като за сватба, но да не издребняваме:)

Всъщност като се загледах, Малина е със същите дрехи с които беше преди това при Слави, само е махнала потника със знамето на Русия и е сложила този, но гащите и обувките са същите.

# 536
Инфантилна, не издребнявай. Прекрасно знаеш, какво имах предвид.

# 537
Според мен по-скоро на шега го каза, но както и да е, не беше уместно.
те се пошегува , но явно остана неразбрана ...

# 538
Ами при положение, че Надя е от време на Райна, не, не разбрах какво имаш предвид Simple Smile Често срещан обрат е, има и съфорумци с подобен обрат в семейните отношения, нищо особено не виждам.

# 539
Ава, а ти откъде знаеш, че Константин е ходил с Надя още преди да се разделят с Райна?

Що за приказка- ожени се първата срещната? Ти откъде знаеш за него какво е Надя? И как ще е първата срещната. ooooh!
Относно въпроса ти, знам, защото аз лично съм ги виждала в Пловдив. Wink Както и други хора. Беше нещо като обществена тайна, че Коцето обикаля с едно русички, младо момиче. Но не това е темата на разговор, защото както знаем, жълтурите не спят. Затова след малко ще изтрия написаното, не ме цитирайте, моля!
Но дори и да не беше така, пак не е първата срещната, при положение, че официално връзката им се счита от година и половина. Не е никак малко. Както и това, че си с някой 7-8-10 години, не значи, че това е човека за теб, и задължително ще бъдете семейство.
Аз им пожелавам да са живи и здрави, и много семейно щастие.
Грозни са всички други приказки, в деня на сватбата им и след това. Лично мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт