Звездни компромати - 75 част

• 45 228
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
...
Аз им пожелавам да са живи и здрави, и много семейно щастие.
...

И аз  Peace

Разгледах снимките от сватбата. Сладури са. Лияна мярнах на една снимка. Ужасна е  Sick

# 541
Лияна е сменила прическата лекичко. Това нейната коса ли е?

# 542
Сега четох статия, Емилия и Коко изобщо не са се появили. Crazy
Магда е била с Красьо, Златка Райкова също с приятеля си, видях снимка.
Дъщеричката на Лияна е шаферка.

# 543
Не знам каква е за него Надя и не ме интересува. Не се възмущавай толкова, че смешно. Съдя по фактите, а те са, че се ожени за първата след Райна и то много набързо. Надето е бременна в осмия месец, нали?
Защото и ти няма откъде да знаеш как точно са се развили отношенията му с Райна и дали се е опитал да я задържи. То толкова лесно се задържа жена, която не иска да е с някой.

Иначе, да съгласна съм с Инфантилна, че след дълга вързка, това е често срещано явление и също го намирам за нормално. И аз им пожелавам дълъг и щастлив семеен живот.

Затова след малко ще изтрия написаното, не ме цитирайте, моля!
Да не забравиш да редактираш и предния си пост, че и в него споменаваш как са са срещали преди раздялата с Райна.  Laughing

# 544
 Tired Tired Tired  Друго няма да кажа, поста ти говори сам достатъчно.

# 545
Ава , Райна нали пя песен , как той е ходил с Надя преди да се разделят Райна и Коцето и как и на нея щял да й изневерява ...

# 546
# 547
Tired Tired Tired  Друго няма да кажа, поста ти говори сам достатъчно.
Te и твоите постове говорят много за теб. Продължавай в същия дух.
Приключвам, че не ми отива. Сори за спама.

# 548
Ава , Райна нали пя песен , как той е ходил с Надя преди да се разделят Райна и Коцето и как и на нея щял да й изневерява ...

Пя такава песен, но отрече да е автобиографична... Peace По-скоро каза нещо от сорта- не е писана за никой, но ако някой се разпознава в нея, негов проблем. Mr. Green

# 549
Ей сега се събуждам, та попрегледах началните снимки от линка на Авчето много ми харесва булката  Heart Eyes Иначе изказването ѝ за прецакването наистина беше глупост, ама...какво да се прави, казала го е вече  Mr. Green

Какво значи първата срещната - тя любовта те удря в челото на момента и за 2-3 месеца може да разбереш, че това е Тя/Той! Ако някой не го е изпитвал, добре...но да не го отрича  Tired

# 550
Надя, така като я гледах и слушах, има доста да се учи от кака си Райна, която впрочем, никога не съм харесвала особено. А че последната не дошла на сватбата, само говори колко е тактична. Но то и за това акъл се иска, не само силикон и джуки.
Peace иначе всеки може да каже неща, които не мисли, а и момичето е само на 20, не може да се очаква много ... все пак средата на фолкаджиите не е известна с остроумие
колкото за Коцето и алкохола - май и друг път съм писала че на участие в хотел в Боровец така се беше натряскал че си бъркаше думите и хич не беше приятна гледка. Съкратиха му участието с двайсетина минути. Долколкото знам от познати не е единичен случай.

http://novfolk.bg/events.php?id=149&do=gallery&gid=2301 това кафяв Вютон на черен костюм ли е? тцтцтц, пък за деколтето... ама айде сега, поне тяло е избарала

и последно - хич не ми харесват чантичките през рамо за мъже както се е изтупал Гален на Галена, ама мода
лентите са вече яко навлезли и у нас, вървим твърдо с модните тенденции

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 11:22 от SharenaSol

# 551
В Пловдив е имало също случаи на съкратени участия по този повод. И такива дето след паузата изобщо не е в състояние да излезе пак да пее. Не съм била свидетел да си кажа отсега Simple Smile

# 552
http://novfolk.bg/events.php?id=149&do=gallery&gid=2309
Тази жена,колкото повече остарява,толкова по-симпатична става.
Не обичам поп-фолк,но тя със сигурност може да бъде наречена първата фолк дива. Заслужава го,винаги е правила хубава музика.
Страхотна певица и жена.

# 553
  • ...край Дунава
.........

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 12:25 от Sisley83

# 554
Преди години на едно тържество, мой приятел, живеещ в чужбина, беше поканил и едно момиче/имаше вид на прост*****а-негова позната, която също е в тази страна/....имала вземане даване с Коце там, и има нещо вярно с нарк....-след време ми го сподели моя френд-бил е свидетел, как след участие се чакат...и това по времето на Райна Rolling Eyes

След малко и аз ще изтрия поста си, че нещо не ми е в стила, този мой пост...но не се сдържах Tired

Аз по тоя случай ще те цитирам.
Няма поп-фолк певец,който всеки ден да има участя и да не тупа.
Едно 95% са на амфети,защото физически не могат да издържат постоянно пътуване от град на град,участя по 2-3 часа и т.н и т.н
За това вече не виждам нищо нелогично,в това че Коцето друса.
Първия път Ивана като свали драстично,беше благодарение на амфетите,а не на д-р Емилова Wink

Общи условия

Активация на акаунт