Звездни компромати - 75 част

• 45 178
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
На Галена си имат платформа, не са акто на Камелия. А втората между другото е ужасна на тези снимки, които показахте. Sick

# 646
Нека и аз да кажа за сватбата.Роклята ми хареса.Лентите също.Но още откакто станха двойка Надя изобщо не ми харесва.Не,не твърдя че харесвам Райна,просто Надя ми е много антипатична.И Райна,и Надя Не харесвам.Коцето също..И нека спрем с изводите кой кого зарязал заради наркотици или алокохол.Вече става смешно и банално..Ако не видя с очите си или на снимки кой как смърка или взима наркотици ще повярвам,но иначе не...От сватбата всички ми харесаха без Галена и Малина.Лияна също ми хареса с тази рокля,но косата й не ми хареса.Малката е красива,но тази коса не й отива.Златка наистина е много красива,Андреа също.Искам да попитам нали Симона имаше фейс,сега го търся но явно е изтрит.. Thinking

# 647
Алетеа, за Иван Славков- Батето например нужно ли ти е да видиш с очите си, че надига чашката, за да прецениш, че обича алкохола?

# 648
Като казахте Митко Пайнера...страшно съм възхитена от него.
По-обикновен и скромен човек с възможности аз не познавам.
Няма правежи, изцепки, надувки....винаги гледа да бъде в сянка и да е извън светската суматоха.
Даже страшно се учудих като го видях на сватбата на Коцето.Той принципно въобще не си пада по подобни мероприятия, особено пък по това да го снимат.

# 649
Инфантилна,аз говоря в момента за Коцето.Навсяктде чета как Райна го зарязала заради дрогата,за пиянството...Окей,може да си обича да си попийва,но все пак вече става банлно да чета във всеки постинг''Райнето го заряза 'щот той пие много и се дрогира ии бля,бля,бля още..''

А да сега видях и останалите снимки-Софи също не ми харесва как се е издокарала.

# 650
  • София
Алетеа, за Иван Славков- Батето например нужно ли ти е да видиш с очите си, че надига чашката, за да прецениш, че обича алкохола?
Него едва ли има човек, който не го е виждал как надига чашката, той и като гост в разни предавания си е винаги с чаша в ръка и доволно почерпен, което до известна степен може да се каже и за Константин. Wink

Аз пък да се изкажа за децата на фолкаджийките, особено пък на Ивон не виждам къде и виждате грозното, това детенце е като кукла, много сладка и лъчезарна, страхотно дете е според мен.
На Глория дъщерята също не бих я нарекла грозна, просто изглежда на повече години отколкото е в реалност (скоро я даваха в някакъв репортаж по БТВ как се подготвя за учебната година и от там са ми впечатленията).

# 651
# 652
За снимките на Ивон:Всяка втора се снима така..С нацупени устни,с апарата в ръка и този поглед.По бельо също..И без сутиени даже или с пристегнат,за да може гърдите да изглеждат доста по-големи.Или със среден пръст показан в огледалото.

# 653
# 654
Симона все още си има фейсбук, не е затворен. Peace

Карамелче, и аз учудих, че е дошъл. На друга сватба досега не съм го виждала.

Някой по-назад, се беше учудил, че бил чичко. Пайнер е на 20 години официално, няма как собственика да е на 30.

# 655
Него едва ли има човек, който не го е виждал как надига чашката, той и като гост в разни предавания си е винаги с чаша в ръка и доволно почерпен, което до известна степен може да се каже и за Константин. Wink

Аз пък да се изкажа за децата на фолкаджийките, особено пък на Ивон не виждам къде и виждате грозното, това детенце е като кукла, много сладка и лъчезарна, страхотно дете е според мен.
На Глория дъщерята също не бих я нарекла грозна, просто изглежда на повече години отколкото е в реалност (скоро я даваха в някакъв репортаж по БТВ как се подготвя за учебната година и от там са ми впечатленията).

Тук Ивон е много сладка, права си !!! Rolling Eyes

http://-spam082-/n/dushteryata-na-aneliya-s-debyut-kato-pevitsa.26215.html

Детето има хубави черти иначе. Лошо впечатление ми направи майка му, когато в Автограф се изцепи, че нейното дете било уникално, нямало друго като Ивон, всички и го казвали.....С такава убеденост, тя си вярва, че е уникално детето и.

А за Митко Пайнера, беше и на сватбата на Анелия и Коко Динев. 100 % съм сигурна, имаше репортаж и той им подари картина.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 20:07 от Shttttttt

# 656
А за Митко Пайнера, беше и на сватбата на Анелия и Коко Динев. 100 % съм сигурна, имаше репортаж и той им подари картина.

Имам смътни спомени, че е бил и на сватбата на Мария. В някакво интервю Мария споменаваше, че станало много весело, тъй като при поздравите се получило нещо от сорта на "Мария и Митко Димитрови поздравяват младото семейство Мария и Митко Димитрови"  hahaha  Просто тотално съвпадение на имената!  Mr. Green

Но пак казвам, имам смътни спомени...може горната ситуация да не е била на самата сватба, а по друг повод!  Thinking

# 657

Имам смътни спомени, че е бил и на сватбата на Мария. В някакво интервю Мария споменаваше, че станало много весело, тъй като при поздравите се получило нещо от сорта на "Мария и Митко Димитрови поздравяват младото семейство Мария и Митко Димитрови"  hahaha  Просто тотално съвпадение на имената!  Mr. Green

Но пак казвам, имам смътни спомени...може горната ситуация да не е била на самата сватба, а по друг повод!  Thinking
Maрия и Митко са Андонови.  Simple Smile

# 658
# 659
Какво му е скандалното на гаджето на Магда - Красимир?

Общи условия

Активация на акаунт