Хорхе Букай

• 5 724
  • 21
  •   1
Отговори
Дами търся книгите на Хорхе Букай предпочитам да закупя на половин цена   bouquet

# 1
Не прави тази грешка! Не си струва и 1лв да дадеш!

# 2
защо коя негова книга си прочела  newsm09

# 3
Нека ти разкажа, Приказки за размисъл,  Писма до Клаудия не можах да я прочета цялата. За съжаление бях си купила първите две, но ги подарих веднага.

# 4
  • Пловдив
На мен ми харесва Peace

# 5
Мда, този ще да е новият Коелю, поднася ни общоизвестни истини с тона на първооткриветел, по толкова опростен начин, че и най-елементарният човек да ги разбере Wink

# 6
  • Пловдив
Аз харесвам и Умберто Еко и Кастанеда.Това,че книгите на Хорхе Букай ми допадат не ме прави елементарна.

# 7
Аз също го харесвам и не го намирам елементарен. Харесва ми начина, по който е избрал да предаде думите си. "Нека ти разкажа" ми е любима от тези, които прочетох Peace Често отварям да препрочета някоя от историите Simple Smile

# 8
 "Нека ти разкажа" и аз харесах. "Приказки за размисъл" - не дочетох, отегчих се нещо. Взех Да се обичаме с отворени очи",ще видим...

# 9
Мда, този ще да е новият Коелю, поднася ни общоизвестни истини с тона на първооткриветел, по толкова опростен начин, че и най-елементарният човек да ги разбере Wink
Със същото впечатление останах. Дори не помня коя ми подариха...
Не обичам такъв тип философии Rolling Eyes

# 10
Харесвам го и не виждам нищо лошо да се казват простичко важните неша.
Преди месец ми подариха псоледните 2 книжки. Започнах "Писмата до Клаудия", но още се не съм я дочела.  "Нека се обичаме..." е по увлекателна и се чете по-лесно  Wink
Не слушайте какво ви говорят. Прочете сами и се уверете дали си заслужава.

# 11
Харесвам този тип книги. От Хорхе Букай не бях чела нищо до вчера. Купих си новата му книга - "Трите въпроса".  Пълно разочарование....

# 12
Много ми хареса "Нека ти разкажа".Пробвай с нея и прецени,никой не може да ти повлияе.Хора,различни!Поало Куельо-3 години четох "Брида",толкова ми доскуча,от инат я довърших,едвам-едвам.

# 13
"Нека ти разкажа" и аз харесах, но "Да се обичаме.." - до половината, после яко "заседнах" и доскуча; а "Брида" с удоволствие съм чела, макар че не ми е от най-любимите на Коелю.

# 14
Ще си купя "Нека ти разкажа".

Общи условия

Активация на акаунт