При вас така ли беше?
Едва се събуждаше да хапне през няколко часа - беше направо като дрогиран. Ни звук ни картина.
Притесних се доста.

Сега нали два дни ми гледа бебето и още 6 ще ми е по цял ден в нас да помага ...
Притеснявам се малко, че до тогава пък може и да спре, защото съм малко мързелива и чак като ми се напълнят гърдите ги цедя - а това става все по -рядко. Но ще опитвам колкото мога. А не може и да ям сега...не знам това оказва ли вличние, но пък пия много течности. И да ви кажа докато бях на системи с глюкоза много ми се беше увеличила кърмата

Сега нали два дни ми гледа бебето и още 6 ще ми е по цял ден в нас да помага ...
Притеснявам се малко, че до тогава пък може и да спре, защото съм малко мързелива и чак като ми се напълнят гърдите ги цедя - а това става все по -рядко. Но ще опитвам колкото мога. А не може и да ям сега...не знам това оказва ли вличние, но пък пия много течности. И да ви кажа докато бях на системи с глюкоза много ми се беше увеличила кърмата 

Това с цеденето е досадна работа, но само така може да си запазиш кърмата докато си на лекарства.
и си заспива самичка. А през деня е точно обратното - сама не иска и не може да заспи и ако е будна трябва да я занимавам с нещо или нося на ръце иначе голям рев пада 
Пробвах да й дам водичка, само като усети че е вода и плюе. Давам й бибка - като разбере, че не пуска мляко и плюе гневно.