Сладко не ям някъде от 8-мия месец на бременността ми-единственият ми порок

напротив
-аз също го харесвам

Останах без думи как моето притеснение ще подуе крачетата на малчо след ваксината и ще му вдигне температурата
Издразних се яко и мисля сериозно по нова година да си търся нова педиатърка
Още повече, че когато първия път я питах да не слагаме ваксините наведнъж тя започна да ми обяснява как съм щяла да предизвикам лошото с моето притеснение
Я да иде да се гръмне, че....

.

в него се разказва за закона на привличането. На мен ми е настолен филм такка да се каже.
.
Иначе си личи, че доста е учила жената, аз я избрах и защото е специализирала генетика и подробно ми обясни как по урината и по акото на малкия да позная, че прави хемолиза например, защото още не може да се установи той има ли таласамия или няма
и нали имам и липса на един ензим, та тя и с това се съобразява и като ни изписва сироп профилактично за температура 1вия път като го ваксинираха каза " ще вземете този защото не съдържа това и това, а другия го има и ако и при него липсва глюкозо шест фосфат дехидрогиназа няма да може да го разгради и така
ама тя пак ме пита като отида и аз пак и казвам че не искам да му давам и така
И още като бяхме наддали само 700гр ме караше да дохранвам и аз и казах "добре" и познай колко дохранвах.... то детето си е щастливо и доволно аз ще дохранвам. Чак сега като самият Борко започна да реве, че не му стига започнах да дохранвам иначе акодетето си е щастливо макар и с +700гр защо да го карам на сила да яде още?