До колко часа работи детската градина?

• 5 024
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Нашата детска градина работи до 18.30 като след 18 часа са в сборна група. Аз предпочитам да го вземаме по-рано и обикновено мъжът ми или някой от моите родители успяват да отидат към16-16.30. Когато нямат възможност, аз го взимам към 18 и обикновено е вече последен. Не съм забелязала да ми се цупят учителките.

# 31
В групата на сина ми имаше случай с едно момиченце. Наложило се един единствен път, майката закъсняла и отишла да я прибере в 19.10 ч. Станал страшен скандал, учителката заплашвала, че при следващо закъснение ще заведе детето в полицията. И действително по правилник е така, длъжни са да ги оставят в районното, ако не се появи навреме родител.

# 32
Докато ходех на работа взимах сина си към 18:30-19 часа (освен ако не го вземе мъжа ми по-рано). В този час е бил последен, понякога предпоследен. Децата от двете групи за възрастта са събрани в 1 група и играят. Проблеми съм нямала. В 18:50 се обличат и слизат на пейката на първия етаж.  Веднъж майка ми го взе в 19:15 Embarassed (беше забравила, че съм я помолила да го вземе). Госпожата ми се обади в 19:05 да ме попита какво става, без скандал. Помолих я да изчака (тя знае, че аз работя далече и не мога да прехвръкна). Добре, че се бях обадила на майка ми в 18:30 да я попитам дали са се прибрали вече и тя тогава се усети, че си е забравила ангажимента Close #2gunfire. Не знам какво й е коствало да стигне до градината до 19:15 и със сигурност е била на ръба на нервна криза, та госпожата се е смилила и е взела да я успокоява. На другия ден й занесох скромен подарък за извинение - отнесоха се със разбиране (въпреки, че в правилника пише, че се вика полиция и т.н. никой не си е помислил за такова чудо). На таткото спестихме случката, за да няма  #Cussing out какви сме патки с мама Embarassed. Към градината нямам забележки - винаги работят до 19, макар и за 1-2 деца. Също съм предлагала на госпожата да я закарам като дойда в 18:40, но тя ми е отказвала, защото има да прибере играчки. Та така.

# 33
В правилника на градината, която посещава детето ми е записано, че ако до 19.00 часа детето Х не бъде взето, се информира полицията.
Информира се по телефона, а не се води детето в районното, нито се вика полиция.

# 34
  • София
в нашият правилник пише, че се предава на полицията детето Wink но реално не знам такъв случай...то май най-късно в 18,30 вс деца са взети.

# 35
До 19ч. е работното време . След 18ч. са в сборни групи при нас .

Общи условия

Активация на акаунт