Януарчета 2010 - тема 11

• 28 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Филип днес има Имен ден-от телевизията знам-тази сутрин го чух-иначе признавам незнаех.

Да, да...чух го от Иван Звездев....Честити на всички с името Филип......

Редче, честит имен ден!!! Жив и здрав да ти е филип, много да ви радва и да сте щастливи!!!!!

Бягам да слагам обяда на следобедните ученици......

# 526
Аз съм твърдо "за" рожден ден извън София. Обожавам снега, зимата, някоя камина............ Първа ще дойда.......

# 527
Обожавам снега, зимата, някоя камина............

Това аз хич не го обичам......Но съм голяма хаймана, може и да дойдем...Според зависи къде е .......

Да се допълня......Може ли вече да даваме мляко с ориз на бебоците? И...не ме бийте, само питам......

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 13:24 от Мама Цоцоланка

# 528
sunrise, olemale и ние като вас сме не залепени ами направо не знам... Заспиването с кърмене и "Зайченцето бяло"(100пъти)  - почти в 90% от случаите. Другите 10% - явно е бил много изморен и не се е сетил;) А опитам ли се нещо да свърша, чувам туп-туп с лапите зад мен. Лази ми по петите и само ме подръпва. Все да е хванат за мен, да спи върху мен, да си играе седнал в мен или поне съвсем-съвсем наблизо. Почвам да се тревожа, че е прекалено привързан към мен. От 8-9 месеца съм го оставяла само два пъти за по час-два с баща му. Баби наблизо няма... Как ще се справяме занапред, ако се класираме за ясла, не ми е ясно...
В креватчето си похърква през деня, но вечер обикновено заспива в креватчето и след 2-3 часа се събужда, изправя се и почва да реве да го взема при нас. Естествено, до сутринта, спи между нас - доволен, разперен и отвит, въпреки моите завивания... 
Не се поти докато суче, но си подръпва упорито ушите или дърпа косата.
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване:)
edna ot nas, сподели повече за училището за бебета?

# 529
Ей, пак проверих в православния календар! Наистина и 11 октомври, и 14 ноември са дни на Св. апостол Филип. Признавам не се задълбочих да разбера каква е разликата.
Както и да е, Редче, да ти е жив и здрав именника и от мен! Hug
Не знам на кое държиш повече за кръщене – на имен ден или на истинско място. Ако е второто – сондирай мнения за Преображенския манастир до Велико Търново. От различни места съм чувала прекрасни неща за тамошния отец. И също обмислям вариант там да кръстим малката. Иначе и аз имах идеи за кръщене на имен ден, храмов празник и т.н., но се оказа, че манастира, който отговаря на тези условия е на 2 часа път от мястото за оставяне на коли...

Снощи за първи път оставих Диляна на баща ù. Ходих на фирмен банкет. Държала се е геройски. Малко се изненадала, че той ù мие наа*аното дупе... Но днес иска да е все в ръцете ми. Сега спи върху мен и не смея да я остава в креватчето Mr. Green

# 530
  • Ловеч
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ygnT0LHT3fl08M:http://www.eni … e9007.jpg&t=1

Ето една почерпка и от нас ,че и ние днес ставаме на 9 месеца.

Честито и на всички с поводи да празнуват тези дни.

Напоследък не ми остава много време,но сега се връщам назад да ви попрочета.
Иначе ние сме добре,нямаме никакви зъбчета,но раздаваме широки усмивки с беззъбата си уста Joy,не си дава много зар да се изправя сам ,но за сметка на това иска да е все прав и някой да го държи да ходи и да пипа навсякъде Laughing

Засега от нас лек и спокоен ден,ние отиваме на разходка  bouquet

# 531
Red tree, да ти е жив и здрав Филип!
Честно да ти кажа, аз знам от поп, че е на 14 ноември, но не пречи и днес да си попразнува момчето като подготовка за 14 Hug
Момичета вие как излизате в студа. В събота в 11 часа - при положение, че грееше слънце, ние бяхме единствените родители с деца в нашата градинка, която не е малка и има доста деца  newsm78 Ами зимата? Не ми се ще да го държа постоянно вътре  Tired

# 532
  • Стара Загора
minana, преди няколко дни като духаше излязохме с дъждобрана на количката. Но в такова време и на самата мен ми е неприятно да излизам, и ако не беше заради каката щях да си седя в къщи. Но сега като съм с двамата гледам да излизам по малко, пък и до магазина да отидем за нещо. Зимата ще свикнат, ще разхвърлят в къщи, ще им търсим занимавки и така.  Tired

# 533
Здравейте,

Честито на всички вече 9-месечни бебоци, да са ни все така живи и здрави   bouquet
Аз пък вече неофициално съм на 27 години  4470 Родена съм на 11ти в 16ч., но официално ми е утре РД, така че утре ще ви черпя  Mr. Green
Тъкмо малко разпускам, че се стягам за гостите довечера, в 12 ще режем тортата  Laughing Добре че, не е в нас още, че досега да съм я нападнала, с тая диета само торти са ми в главата  Mr. Green
вчера купихме някакво гърне на девойката, но нещо не мога да й уцеля сигналите днес  Laughing
Утре сме и на ДК и като се върнем ще разписвам, лека вечер на всички  Hug

# 534
  • София
Редче, честит имен ден на Филип! От здраве да не се отърве!

И Веселинка днес става на 9м. Почерпете се:

Нели, честит ти рожден ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

Минана, в студено време задължително слагам дъждобрана. Иначе е облечена като вкъщи + яке!

# 535
  • Стара Загора
Аз пък вече неофициално съм на 27 години  4470 Родена съм на 11ти в 16ч., но официално ми е утре РД, така че утре ще ви черпя  Mr. Green
Неофициално: Честито!  Hug
Защо са те писали чак на следващия ден ?

Честито и на всички останали които имат повод!   bouquet

# 536
  • София
Здравейте пак!  Hug
Благодаря още веднъж за хубавите пожелания! От все сърце да ви се връщат!

АниТакова, интересно предложение за Преображенския манастир. И там не съм била. После ще го разгледам.

Минана, и аз виждам малко колички по улиците и в парка, но мисля да извеждам Фил редовно. Не мга да си представя да стоим 2 или 3 месеца само вътре. Миналата седмица и в дъжда излизахме, защото тъкмо го набутах в количката и заваля.

Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода. Миналата седмица на ДК се наложи сестрата да го държи... Вкъщи понякога го слагам прав в кошарата, но и така е трудно да му сложа памперса, защото се клати и върти...Та вашите дечица седят ли кротко?

Та като казах ДК да се отчета, че дечко е + 3 см. /77/ и + 250гр. /9,250/.

Нелито, да ЧРД! Да си жива, здрава и много щастлива!  Hug

Хубава вечер от нас!  Hug

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 18:07 от Red tree

# 537
Да си кажа сега големият проблем: много трудно го обличам...не знам вие как сте, но е ужас. Сама едва се справям. Голяма борба е. Обикновено след това съм вир вода.
И при нас е същото. След баня го обличаме двамата с татко му, един го държи, друг облича и пак зор. А за масажа след банята да не говорим  Mr. Green Чудя се къде е бебето, което ми помагаше с памперса  Laughing, поне още си подава пръстчетата да му режа ноктите. До кога ли?

Честито на Веселинка, да е здравичка, да търкули все така месеците!
Нели да си жива и здрава да имаш сили и търпение за всичко!

# 538
Лета, честито ти христианче Неда!!!! Не едно, а две ангелчета да я пазят!!
(аз още водя война с всички дъновисти и будисти в родата, за да къстим и двете деца, уж се бяха съгласили, бях си харесала Троянския манастир и ...    Confused)

Честито на Нели!!! Много щастие и любов ти желая, другото се нарежда от само себе си...   bouquet   bouquet

Честито на Филип!!! И на всички бебочета, запълнили девета месечинка.... Heart Eyes

# 539
Мамо Це, Мишо днес за първи път яде мляко с ориз, ама от детска кухня, увериха ме, че млякото било адаптирано. Но вчера ни беше на гости едно наше приятелско семейство и казаха, че спокойно са си давали млечни десерти на децата от 7-9 м. Имат две прекрасни момичета, големи. Не знам вече, кое редно, кое не......... Да са живи и здрави, пък другото.........

Общи условия

Активация на акаунт