Честито на всички с поводи тези дни!
Имаме вече 4 зъбчета, но май още едно се опитва да избива, та пак не е спокойна. Иначе от два дни пристъпва в кошарката, държейки се за решетките.
До сега имаме само един ден без разходка - миналия петък и от 12 на обяд заспа чак в 23 вечерта и беше ужасно мрънкава. И с дъждобрана сме излизали, хич не ми е приятно да ме вали, но предпочитам вместо да мрънка.
С памперса и обличането и ние сме така. А дори и с лигавник се върти, пипа храната и пак се цапа.
Аз вчера проверих какви са условията при нас за кухня. За деца над 6 месеца е, правят храната със сухо мляко и без белтък за деца под годинка. Но като време не ми е удобно да ходя (между 11 и 12), понеже Стефани обикновено сутрин спи от 10 до около 11:30, обядва и после излизаме, тя ще си спи и в количката, ама не ми се ще да я извеждам преди 10, още е студено, а и това ми е най-спокойното време да свърша нещо у нас и да си почина. Та засега ще си готвя.
Лек ден.

, видях ти отговора след като си бях пуснала поста, за компенсация, ето чети тук и се включи - 
Сутринта пък я гледам, стигнала до нощното шкафче, награбила във всяка ръка по нещо, а на шкафчето още тооолкова интересни неща стоят....еми как да му е спокойно на човек, мислИ, мислИ какво да направи, не й се пуска вече награбеното и се наведе и взе с уста една гривна и така тръгна пак да обикаля, маймуна мамина 

най накрая и аз да се включа
Притеснявам се, защото Кати АМ не иска да пие, освен това нощем много реве сигурно зъби я мъчат и докато не я сложа на гърда, не млъква. Нищо друго не помага, нито гушкане, нито биба, нито вода нищо...
че е паднало. С обличането и ние сме така - това ни е най-омразното нещо. А като сменяме памперса ... по един час

падам като я чуя
аз и казвам - кажи МАМА и и го повтарям 100 пъти, а тя вика ТАТА
Беше отвратително.А за антибиотиците дето ги бият директно в пилетата,за да са крехки...?