Да наистина и аз много и се радвам
още неща знае, не съм ги написала всичките
Честно да си кажа не съм полагала кой знае какви усилия да я науча
от един два пъти и запомня
но да си кажа и бабите много се занимават с нея и така
Виола, нашето педи ми каза за сега нищо домашно да не давам, нито месо нито мляко, защото не са изследвани и има риск от зараза с туберкулоза

А то каква е гаранцията,че купешкото е много в ред

Да така е спор няма
Аз имах предвид специално животинските продукти и затова купувам само готови пюрета от тях, защото се изследват. Мисля, че никой производител не би рискувал със здравето на бебетата! А от пазара нищо за нея не купувам, защото всичко е тъпкано с нитрати, химии, инжектирано с какво ли не и т.н.... Иначе от зеленчуковите и плодовите пюрета и аз предпочитам домашни естествено, защото знам как са гледани. Макар, че ако не се приготвят правилно, част от важните витамини, минерали и др. намаляват...Имам възможност и домашни месни да давам, но не го правя, въпреки, че знам баба ми как гледа животните, но не мога да знам дали не са болни от нещо например... веднъж дадох домашно заешко и педиатърката така ми се накара, че наистина се замислих и реших да не рискувам... мое мнение де
Всеки знае най-добре какво ще дава да яде на детето си

здраве и щастие ти желая 
водихме я в ИСУЛ в спешния. Голям зор е било, така каза баща и, но не са го извадили, дано го е глътнала, че иначе лошо ни се пише. В този дух....махнете всичко малко и дребно. Не че искам да плаша някого, но ако едно дете успее да си напъха в нослето зърно от леща си е направо смъртоносно, от топлината и влагата покълва бързо иииии.....
сутринта получих страхотен подарък и букет цветя. Бях му споменала, че съм си харесала ботуши. Той взел че издирил магазина и модела, и ми ги купил....даже ми улучил и номера, много се изненадах и изкефих