Сега се мъчим да ги захранваме бавно и плавно, но рано или късно децата откриват Макдоналдс.

ако изпусна да се включа по някоя от темите не се сърдете, не е нарочно.
Затова сега давам директно една каша на ДМ - 3 зърна(овес, ечемик и лимец). Малко се получи че вкарвам 2 вида зърна на веднъж
, но пък няма реакция. Мисля направо с тези многозърнестите каши на Нестле или Милупа да продължа.
И пощадете ни малко с тези пити, дето само показвате - сега ще се наложи и пити да се уча да меся, то лигите да му потекат на човек 
Определено на нашата торта ще има и това е положението 
Любима му е рекламата на Глобул, противно на това, че докато беше в корема на мама ходеше на работа с нея в Мтел
А Катрин на Барби направо ми взе акъла. Браво 
татоки, за времето не се бях замисляла
Искрено се надявам моят синковец да не вземе да се буди още по-рано
Сигурное много телеграфно и дългичко, но ще ме извините 

Сега сем с Пуфис, пробвах Молфикс но се оказа с доста странна, издължена форма, стигаха й до подмишниците
.
.
Няма реакция, смятам пак да му дам.
Бибата, когато реша мога да я махна, пръста - не. А и Светозар не е пристрастен като батко си, който смука биба при заспиване до 2.5 години. Но винаги съм давала ортодонтски биберон и няма проблеми със захапката. Не може да се каже същото за децата, на които смученето на пръстче става навик, който продължава с години.
Препоръчаха ми Молфикс и купих от тях-първия пакет ОК,но втория-ужасссс-така се обрина малкия че чак рани станаха
Тогава съседката ми даде Хъджис да го пробвам и останах доволна-еластични,попиват добре(3-ти пакет а няма пропуск),евтини(намирам ги на 18,50 лв.) и най-важното малкия не се е обринал от тях.Така че за сега сме с Хъджис 
Ама по нататък ще се справяме някак си-мисла че тя е по малкото зло от палеца!