Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 794
  • 688
  •   1
Отговори
# 105
..."пропуснато"(правоп.грешка в поста ми)

# 106
  • Русе
Момичета, може ли някой да изнесе статистика на всички направени анкети? Въпрос- предположение с най-голям процент и действителен резултат?

Вени, понеже анкетите са моя слабостси направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Най голям процент подкрепа - 90,1% има в анкетата на тема №6.
Въпрос:      Коя любов във филма според вас е най-силна и способна да промени живота на човек
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Еда Харун    - 228 (90.1%)
Най - голям брой гласували има в анкетата на тема № 5 - 280 гласа.
Най - малко гласове - 35, има в тема 73.
Като цяло повече от въпросите са били свързани със излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Близо една четвърт от темите са без анкета.

Нещо повече, отговорите с най-малко подкрепа, те са се случвали! О4аквай нео4акваното! В тази връзка ми идва още един аргумент за връзката Харун-Едже!Резултатите от анкетата от предишната тема! само 8 гласа за тая възможност! Laughing Laughing Laughing
Ей,голяма си скица! newsm62 newsm62 newsm62

# 107
  • Монтана
Вижте нещо мноооооого хубаво!Нека бъде поздрав за всички присъстващи!  http://vbox7.com/play:bee5359f newsm51 newsm51 newsm51

# 108
  • Русе

Меги, за теб, с благодарност за отзивчивостта ти!

# 109
  • Русе

Дани, smile3505  Вълшебна поезия!  love001

# 110
  • Русе

Боже,каква тишина! "Листопад" ли гледате или на Нова? Нали бяхме на стари спомени?

# 111
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

Слънце, логиката и математиката ги остави на мен. Когато е намесена истинска любов никаква логика и статистика нямат значение. А тук освен такава има и една малко сладко Яамурче което ще иска мама и татко щастливи и заедно. Така, че чакам happy end. Въпроса е само кага ще го гледаме догодина или след две, три ....   bouquet

# 112
Да,Ваи1,напълно си права,гледането на старите епизоди,е много добра терапия,а освен това,винаги има нещо,което е попуснато или позабравено.
Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти??? smile3532 smile3532

# 113
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

Слънце, логиката и математиката ги остави на мен. Когато е намесена истинска любов никаква логика и статистика нямат значение. А тук освен такава има и една малко сладко Яамурче което ще иска мама и татко щастливи и заедно. Така, че чакам happy end. Въпроса е само кага ще го гледаме догодина или след две, три ....   bouquet
     ДА,ДА,ДА(е,дано все пак да се случи преди да сме забравили началото на филма)

# 114
Хайде малко спомени в снимки:

# 115
Да,Ваи1,напълно си права,гледането на старите епизоди,е много добра терапия,а освен това,винаги има нещо,което е попуснато или позабравено.
Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти??? smile3532 smile3532
              1:0 за тебе

# 116

ДА,ДА,ДА(е,дано все пак да се случи преди да сме забравили началото на филма)

За опресняване на паметта препоръчвам Гинко билоба  hahaha
това в кръга на майтапа ама ако не мислят да финализират сериала този сезон май наистина ще забравим началоно.   bouquet

# 117

При този огромен зрителски интерес е невъзможно финалът да не добър!!
Ще ги съберат накрая ,но дотогава доста нерви ще похаби Хубавелко ,че и ние!!

# 118
  • Монтана
Регистриран

Re: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86
« #112 Четвъртък, 16 Септември 2010, 21:47 »  

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: nezabravimka в Четвъртък, 16 Септември 2010, 21:17

Да , ама ако вече си ги изгледал по 5 пъти???  

Няма никакво значение-гледай го шести път!Не знам дали ще ми повярвате,но има серии и сцени от филма,които съм гледала няколко по пет пъти..... newsm62 newsm62 newsm62

# 119
  • Варна
В тоя нашия сериал имаше толкова красиви моменти, неповторими сцени, свързани с толкова много емоции newsm03 newsm10 newsm47 Weary txtloves smile3518 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09- просто това не е сериал, а едно преживяване! newsm10 Поне за мен е така- нямам търпение вече да почне новия сезон! smile3539 nuts За сега сякаш последното инфо е, че ще почне на 25.09. newsm78- ха, дано! ooooh! Че вече много стана... smile3516

Общи условия

Активация на акаунт