Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86

• 29 780
  • 688
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, може ли някой да изнесе статистика на всички направени анкети? Въпрос- предположение с най-голям процент и действителен резултат?

Вени, понеже анкетите са моя слабост ,си направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Най голям процент подкрепа - 90,1% има в анкетата на тема №6.
Въпрос:      Коя любов във филма според вас е най-силна и способна да промени живота на човек
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Еда Харун    - 228 (90.1%)
Най - голям брой гласували има в анкетата на тема № 5 - 280 гласа.
Най - малко гласове - 35, има в тема 73.
Като цяло повече от въпросите са били свързани с излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Близо една четвърт от темите са без анкета.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 20:24 от migi_megi

# 91
Розовка, май бяха двойка без да са се женили,доколкото си спомням. Обичаха се и много държаха един на друг. Роза беше родила от Българина и й бяха взели детето и подхвърлили в сиропиталище. Айлийн. Помня и други моменти.
А тук нещо писаха ,че щяла да е сестра на Харун. Тя е доста по-възрастна за сестра?! Нещо са измислили,ама ...кой знае?! Да почва вече,че изтрещяхме от догадки и глупости. Поне някакво инфо да пуснат! Praynig
И аз мисля ,че е твърде дъртичка за сестра на Хубавелко,по вероятно да му е леля!!
Може да се появи сестра на Феяз или Саадет ,която да търси дял от фирмата.
А най абсурдната мисъл ,която ми минава ,е че това е майката на Бату  и Едже ,която не е умряла при пожара!! newsm78 newsm78
Майка на Тибет, на Арас,сестра на Саадет или Феяз...Меги,имам свръх-абсурдна идея! Ами ако готвят нов флирт на Феяз?Саадетка ще си влезе в клиника пожизнено, а тази новата ще се меси в работата на Мелда. hahaha hahaha hahaha
Боже опази!!
Нали е много морален!! Thinking

# 92
  • Варна
Здравейте, момичета! Hug
Божеее,  #Crazy снощи ви оставих в старата тема, днес вече сме в нова! #Crazy И това при условие, че вече ТРЕТИ месец нямаме сериал! ooooh! Ако имаше, сигурно щяхме да сме в 186 тема! yes

http://www.youtube.com/watch?v=Ygc4c5mfZL8&feature=related

Да погледаме нещо наистина красиво newsm03- страхотно клипче! newsm10 newsm09

http://www.youtube.com/watch?v=i15AhYtN6S4&feature=related

И Хубавелко да си видим newsm53- нещо го позабравихме днес! smile3521  Kissing Heart

# 93
Дани ,постни онова клипче с целувката!!!/след шамара/

# 94
Момичета, може ли някой да изнесе статистика на всички направени анкети? Въпрос- предположение с най-голям процент и действителен резултат?

Вени, понеже анкетите са моя слабостси направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Въпрос:      Коя любов във филма според вас е най-силна и способна да промени живота на човек
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Като цяло повече от въпросите са били свързани със излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Нещо повече, отговорите с най-малко подкрепа, те са се случвали! О4аквай нео4акваното! В тази връзка ми идва още един аргумент за връзката Харун-Едже!Резултатите от анкетата от предишната тема! само 8 гласа за тая възможност! Laughing Laughing Laughing

# 95
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=cSD0FVnDSrY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yBv90s6yKn4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=n8q8ivki7cE&feature=related

Това са едни от най- най- най добрите клипчета за нашите любимци, благодарение на таланта на Ради и Розовка! newsm03 txtloves newsm09 newsm09 newsm09

# 96
  • Русе

Вени, понеже анкетите са моя слабост ,си направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Като цяло повече от въпросите са били свързани с излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Megi,страхотна работа си свършила! Огромно благодаря! newsm51  love001  love001 newsm51  love001  Тази статистика потвърждава мнението ми,че ни четат. И правят обратното на това,което очакваме/желаем/. И понеже желаем силно щастлив финал,няма да го получим. Просто ни показват красива ,силна,борбена любов,която още отначало е обречена. За съжаление!

# 97

Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)

Megi,страхотна работа си свършила! Огромно благодаря! newsm51  love001  love001 newsm51  love001  Тази статистика потвърждава мнението ми,че ни четат. И правят обратното на това,което очакваме/желаем/. И понеже желаем силно щастлив финал,няма да го получим. Просто ни показват красива ,силна,борбена любов,която още отначало е обречена. За съжаление!

Меги благодаря ти за труда, който си положила за да извадиш тази статистика.   bouquet
Вени от къде изкара това пораженчиско чувство. Аз съм оптимист до край!  Crossing Arms
Ще видим, ако ли не лично ще линчувам сценаристите  #2gunfire. Това си е психотормоз от всякъде! Мъка от 5 до .... епизод. Не желая да си го и представя даже.  #Cussing out

# 98

Вени, понеже анкетите са моя слабостси направих труда да се поровя в старите теми. Мога да ти предложа следната  кратка статистика:
Въпрос:      Коя любов във филма според вас е най-силна и способна да промени живота на човек
Толга-Еда    - 20 (7.9%)
Мелда-Харун    - 5 (2%)
Като цяло повече от въпросите са били свързани със излъчваните в момента серии по АТВ и отговорите ,които сме давали /в повече от 50%от случаите/са се разминавали с верния отговор.Общо взето като верни отговори сме посочвали това ,което сме искали да се случи , а не това което се е случвало!!!

Нещо повече, отговорите с най-малко подкрепа, те са се случвали! О4аквай нео4акваното! В тази връзка ми идва още един аргумент за връзката Харун-Едже!Резултатите от анкетата от предишната тема! само 8 гласа за тая възможност! Laughing Laughing Laughing

smile3501 newsm51 [smilie=smile3501.gif]Eй,Каламитси,няма да мирясаш!Стой си тука,защото мисля,че имаме нужда от опонент като тебе-твърд и непоколебим.Аз ,лично,се влияя от мнението на другите,и ако реша,че са по-логични от моето,съм готова да си го променя.
Вече не ме интересува с кого ще е Харун,дали ще е с Едже ,или с някоя нова,аз също съм инат,и съм сигурна,че накрая ще е с ЕДА,и ще си държа на това!
Меги,благодаря ти,за усилието да направиш тази статистика!

# 99
  • Варна
Скъпи дами, не знам за вас, но аз все още се чувствам като обсебена от любовната история от сериала, вълнува ме съдбата на героите, непрекъснато си съчинявам разни сценарии и

С тая моя упорита муза
на глава не се излиза-
вечно нещо от мен иска,
постоянно ме притиска
всеки ден  да пиша
и във форума да се разпиша-
стихове бълвам на поразия-
таланта ми е като стихия...

Оф, пак стихове smile3555

За любовта

В дъжд случайна среща
роди  любов гореща-
случка съдбовна,
връзка греховна...
Светът е за двама,
но съдбата зловеща
любовта превърна в драма,
сърцето в кървяща рана...

В началото бе красиво,
чувството неповторимо,
емоция завладяваща,
страст изпепеляваща...
Две щастливи лица,
озарени от любовта...
Двама души от съдбата събрани,
един за друг създадени,
един на друг отдадени,
на любовта предадени...
Две очи красиви
като въглени живи...
Две очи прекрасни-
говорещи, страстни...
Две тела горещи
в любовна среща...
Две сърца любящи-
две дула димящи...
Два пътя пресечени,
две съдби обречени...

Обществото не признава
една любов такава,
дето граници не познава
и макар и красива
за околните е неприемлива.
Осъдена и забранена,
жестоко заклеймена,
тежка разлъка,
сълзи и мъка-
осъдени души!
Трагедия голяма
успя да разруши
света за двама...
Любовта е прекрасна,
силна и страстна,
но участта й е ужасна!
Но тя е вечна
и в бъдещето далечно
пак ще я има,
защото е непобедима!

# 100
Скъпи дами, не знам за вас, но аз все още се чувствам като обсебена от любовната история от сериала, вълнува ме съдбата на героите, непрекъснато си съчинявам разни сценарии и

С тая моя упорита муза
на глава не се излиза-
вечно нещо от мен иска,
постоянно ме притиска
всеки ден  да пиша
и във форума да се разпиша-
стихове бълвам на поразия-
таланта ми е като стихия...

Оф, пак стихове smile3555

За любовта

В дъжд случайна среща
роди  любов гореща-
случка съдбовна,
връзка греховна...
Светът е за двама,
но съдбата зловеща
любовта превърна в драма,
сърцето в кървяща рана...

В началото бе красиво,
чувството неповторимо,
емоция завладяваща,
страст изпепеляваща...
Две щастливи лица,
озарени от любовта...
Двама души от съдбата събрани,
един за друг създадени,
един на друг отдадени,
на любовта предадени...
Две очи красиви
като въглени живи...
Две очи прекрасни-
говорещи, страстни...
Две тела горещи
в любовна среща...
Две сърца любящи-
две дула димящи...
Два пътя пресечени,
две съдби обречени...

Обществото не признава
една любов такава,
дето граници не познава
и макар и красива
за околните е неприемлива.
Осъдена и забранена,
жестоко заклеймена,
тежка разлъка,
сълзи и мъка-
осъдени души!
Трагедия голяма
успя да разруши
света за двама...
Любовта е прекрасна,
силна и страстна,
но участта й е ужасна!
Но тя е вечна
и в бъдещето далечно
пак ще я има,
защото е непобедима!
    newsm10 txtloves smile3501 newsm51 txtloves newsm10 smile3501 newsm51 txtloves

# 101
  • Монтана
   Хей,момичета,няма начин да не ни чуят!Кога ли не се е чувал гласът на българката? Laughing Laughing LaughingНяма начин да не си получим щастливият финал!И никакви там връзкиХарун-Едже/казвам го в кръга на шегата-на мен образът на Едже много ми допада,но не бих казала,че сценаристите ще забъркат такава каша!Поне така изграденият образ на Харун до сега изключва възможността да има друга връзка!
   А що се отнася до това,че всички сме изнервени от безкрайното чакане на новите серии-аз имам своята рецепта за справяне със ситуацията-чета ви редовно и много ви се възхищавам/особено на някои/ и другото-гледам отново излъчените серии!Повярвайте ми,много неща сме забравили,има какво да се види отново и отново.....Наслаждавам се на невероятната игра на всички актьори и най-вече на Серхан и Йозлем!Но ако трябва да сме честни-всички са изключително добри!
  Аз не съм от хората,които пишат често,нито имам дарбата на някои от вас,които творят чудесни стихове!Просто мълчаливо ви чета и ви се възхищавам!Продължавайте все така-наистина си заслужава-в името на нашия любим сериал!
   На рожденничката-Честит рожден ден и всичко най-хубаво!
   Още веднъж -моите възхищения от този форум и от всички вас,които творите в него!!!!! newsm10 newsm10 newsm10 smile3525 smile3525

# 102
# 103
  • Русе
Karpatiq,съвсем не съм настроена пораженчески! Това е проста логика и математически резултат.За повече от 50% наши желания, сценаристите ни сервирват обратното. Всичко е в таблицата на Меги!

# 104
Да,Ваи1,напълно си права,гледането на старите епизоди,е много добра терапия,а освен това,винаги има нещо,което е попуснато или позабравено.

Общи условия

Активация на акаунт